- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.601
İçini ferah tut arkadaşım.. 5. yılsa eğer ciddisinizdir ve önünüzden bir engel kalkıcak öyle düşün.. bizimde 8 yıl oldu ve bende öyle düşündüm.. sende yap huzur bul olurmu?
Ya ben çok sulugözüm zaten sizler yazdıkça bile hemen gözlerim bulaniklasmaya basliyor
Ben de size yAzicam ilk bakalim ayni yer olan olacak mi :)
Tum tecrubelerinizi alabilicem sansliyim bu yuzden
Uykusu duzensizdir benimkinin cok gec uyur genelde gec kalkar dun gorustuk bugun de gorusucektik ama hala uyuyouyuyamayacak nasilsa diye kiyamadim uyandirmaya ama ben de goremeyeceğim
Okadar panik haldeyim ki uyaniyorum sabah gözlerim kapali kac gun kaldi diye sayikliyordumeminim yerler aciklansin ve gitsin cok uzulucwm ama alisicam sizin de dediginiz gibi... hic ayri kalmadık biz bizim icin de bir sınav olacak bakalim umarim altindan kalkabiliriz 5.yılımiza giricez yakinda yıllardir beraberiz tabi bu ayrilik zor olacak cok zor :,( belki de iyi olur diyorum ertele ertele artik vakti gelmisti zaten hayirlisi olsun bakalim ama icim hic rahat degil hiç
şu an o belirsizlik gitme korkusu filan insanı daha da derinden yaralıyo.inan varya o günler en zor günler aslında.bi belli olsa bi açıklansa nereye gidiceği nolursa olsun bi rahatlıyo insan.gönlünü ferah tut canım.yaz bize anlat dök içini biz yardımcı oluruzbizde 349ların sayfasında teselli buluyoduk o sıralar.bak şimdi birbirimize nasıl alıştık kendi aramızda dedikodular konuşmalar filan insanoğlunun alışamıycağı bi durum yok..inan bu askerliğin çok çok fazla kötü olduğu anlar varken o kadar gurur verici zamanları da var ki.mesela yemin töreni hayatımda o kaadar farklı duyguları bir arada hissettiğim bi zaman olmamıştı galiba...çok gurur duyuyosun orda o kadar askerin arasında sevdiğin olduğunu gördükçe.insanın tüyleri diken diken oluyo.hala gözlerim dolar o an aklıma geldikç.e
Var kuzum rimel:26: o zaman hep yapardi galiba.. dün aksam evdeydim uzun bi aradan sonra :26: zorlandim biraz kpss bahanemde ortadan kalkti boslukta kaldim. Kötü bi aksam gecirdim evde tek basimasanirim onun etkisi hala uzerimde
Ya ben çok sulugözüm zaten sizler yazdıkça bile hemen gözlerim bulaniklasmaya basliyor
Ben de size yAzicam ilk bakalim ayni yer olan olacak mi :)
Tum tecrubelerinizi alabilicem sansliyim bu yuzden
Uykusu duzensizdir benimkinin cok gec uyur genelde gec kalkar dun gorustuk bugun de gorusucektik ama hala uyuyouyuyamayacak nasilsa diye kiyamadim uyandirmaya ama ben de goremeyeceğim
Okadar panik haldeyim ki uyaniyorum sabah gözlerim kapali kac gun kaldi diye sayikliyordumeminim yerler aciklansin ve gitsin cok uzulucwm ama alisicam sizin de dediginiz gibi... hic ayri kalmadık biz bizim icin de bir sınav olacak bakalim umarim altindan kalkabiliriz 5.yılımiza giricez yakinda yıllardir beraberiz tabi bu ayrilik zor olacak cok zor :,( belki de iyi olur diyorum ertele ertele artik vakti gelmisti zaten hayirlisi olsun bakalim ama icim hic rahat degil hiç
Umarım gidebilirim yemin törenine her ne kadar istemiyorum yorulacaksiniz dese de sevgilim çok isterim ailesiyle gidip dönebilirim eğer öyle bir sey olursa
Biraz önce ben de ayni seyi soyledim belirsizlik yapiyor bunlari diye iste...
Bir de aciklansin daha cok sorulacak seyim var ne gorurulur ne goturulmez vs.
Var kuzum rimel:26: o zaman hep yapardi galiba.. dün aksam evdeydim uzun bi aradan sonra :26: zorlandim biraz kpss bahanemde ortadan kalkti boslukta kaldim. Kötü bi aksam gecirdim evde tek basimasanirim onun etkisi hala uzerimde
Ayy ne güzel mutluluklar dilerimmm :))Bizde 349 lardan faydalandık sağolsunlar bütün sorularımızı cevapladılar...
Özeniyorduk onlara sizinki bitiyor diye 'size de özenenler olacak üzülmeyin bizde önceki döneme özeniyorduk' demişlerdi.
Aynı şey senin için de geçerli canım
İnsan ilk başlarda sudan çıkmış balığa dönüyor...Nerde napıyo, yoruluyo mu, yemek yiyebildi mi, bu sorular aklını yiyor, ustalıkta rutine biniyormuş gerçekten mesela ben saat 3le 4 arası arayacağını biliyorum hep...
Sabri öğreniyoruz bak kızlara sor ben bu topiğin en huysuz kızıydım ben bile akıllandım ayol
Bizde hiç aynı şehirde olmadık gitmeden önceki 6-7 ay hariç, telefonla konuşmak benim için çok rahatlatıcı o yüzden eski günlerde sanıyorum kendimi ayda bir görüşeceğiz gibi ama hayır 2 ay sonra kavuşacağız ve kocam olacak :123:
cnmm yeri belli olsunn, teslimm olsunn snr da seni arasınnn, biraz daha toparlanıosun.. belirszlk çok yoruoo acaba nere olucak uzun dönem mi kısa dönem mii, ben bu sorularlaa uğraşmaktan da yorulmuştumm.. belirlensn hayırlısı ilee dahaa rahat olucaksın.. hep diorumm usta birliğinee gttiğinde, görevlerini alıolar, rutine bağlıosunnn.. onun sesi ii geldikçee sen de ii olsunn.. çok sabır gerekioo, ben sabırszdmmm bak sabretmeyi cidden öğrendmm.. biz hep burdayız yer belli olunca daa aynı yere gidennlerr mutlaka yardımcı olacaktr sana
cnmm kıyamammmm haklısınnn seninn içinn daha farklıı bazı durumlarr. ama arttt az kaldıı, en zor kısımlarıı geçtikk, bir zmn snrr art gelme telaşları başlıyckk, ne hazırlasak ne gysk ne yapsakk bunları konuşcz.. nerdn nereyee geldkk artt bir aylara düştükk.. temmuz da yarılandıı az kaldıı bitckkk.. sen dee artt eşin döndüğündee tatil planınz fln varsaa bunlara bakabilirsn, organizasyon yaparsın.. çünküü artt bunların gerçekleşmesinee baya az kaldıı..
Ayy ne güzel mutluluklar dilerimmm :))
Bizim 1.5-2yıla yakın zamanımız var daha zateen yarım senesi bi askerlik :)
Sürekli berabersen ayrilik daha zor ama :/
Bu arada yaşı büyük olanlar bir dezavantaj yaşıyor mu kizlar??
Artık git dedim gecen gun git de baslasin geri sayim
Cok tesekkur ederim sizlere cokk
Daha gelicem yine sık sık icimden hep icanadolu geciyor ama bakalim marmara olsa daha iyi olur tabi
Bu arada bir arkadasimiz da demis yakin olup mutsuz olacagina rahat edebilecegi yer olsub diye cok dogru canim cunku yani sehirde olmadigi surece her yer uzak o iyi olsun yeterki bir de havaalani rica ediciim
Iyiydim biseyim yoktu aslinda, yemegimi yedim tv karsisinda sonra vakit gecirmek icin, sonra baktim alyazmalim var ben de bi bunu bide dila hanimi cok severim, bütün turk filmlerini severimde bu ikisi baskadiresimde bayilir eski turk filmlerine.. neyse sakin sakin film izliyordum sonra filmin son sahnesinde koptum bi daha da kendime gelemedim, migrenim tutacak kadar agladim sonra ilac alip sizdim
Iyiydim biseyim yoktu aslinda, yemegimi yedim tv karsisinda sonra vakit gecirmek icin, sonra baktim alyazmalim var ben de bi bunu bide dila hanimi cok severim, bütün turk filmlerini severimde bu ikisi baskadiresimde bayilir eski turk filmlerine.. neyse sakin sakin film izliyordum sonra filmin son sahnesinde koptum bi daha da kendime gelemedim, migrenim tutacak kadar agladim sonra ilac alip sizdim
cnmmm hergün içime farklı yer doğuoduuuu snrrrr en son istanbul dedmmmm ama edirnee olduuuedirne merkez de değil bir ilçesiii inşş rahat olcağıı bi yer olurr da sen de burdaa daha rahat olursnn, ne zmnn istersenn gelll bak biz burdayızz, artt askerlikk konusu azaldıı, çeyiz düğün her türlüü konuu konuşuoruzzzz
madem tekrardan ağlaklar başlamış bende salayım kendimi o zaman bu gece
cnmmm bir zamann snrr bunlarıı beraber izleyeceksnzz hattaa çok kısa bir zmnn sonraaa, çok güzelll telaşlarnzzz başlayacakkk eşin gelsnn.. sonaa ciddenn çok yaklaştkk tatlımm, yapmaa bak migreninn tutsaa kaç gün seni rahatszz etck, eşinn farketck o da orda aklı sndee kalck.. artt güzell planlarr başlasınnnn :)
Surekli ben de surasi burasi olacak diyorum 81ili tamamlicam yakinda
Farkettim askerlik ani olmus ayy o güne dondum bir an diyen arkadaşlar oldu zaten:)
Ben iyiydim kihep o Türkan ile Kadirin sucu
Evet artik geleceği gün icin planlar yapsam iyi olacak :44: tatil planimiz yok esim en az 2 hafta evimizde olalim istiyorsonrasina bakacagiz artik
cnmmm iki haftaaa başbaşaaa kafa dinlersnzzz evinzdeee, snrr bakarsnzz durumaaa bi hafta sonuu olmadıı basar gidersnzzzz :)bzdee gidemeyzz ancaa düğün hazırlıklarıı snrr inş balayıı olurr bi kaç gün tatil yapmış oluruzz
Nişanlıma sana arkadaşlarınla geçirmek için 2 gün veriyorum ben gündüz çalışırken onlarla görüş sonra benimsin deedim
O bu aramasın benleyken dedim
Biz balayında şurda kalmaya karar verdik
Eki Görüntüle 758762 Eki Görüntüle 758763 Eki Görüntüle 758764
Nişanlıma sana arkadaşlarınla geçirmek için 2 gün veriyorum ben gündüz çalışırken onlarla görüş sonra benimsin deedim
O bu aramasın benleyken dedim
Biz balayında şurda kalmaya karar verdik konsept denizci odasıymışsevdiceğimde bahriyeli tam bize uygun
Eki Görüntüle 758762 Eki Görüntüle 758763 Eki Görüntüle 758764
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?