- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.621
Oda guzelde burasi neresi canim
senin önerdiğin ağva canım çok sağol valla ya kasımda kış tatili yapalım yazın güneyde oluruz dedik fethiyeyi çok istiyordum ama ağvayı da çok sevdim dingin sakin huzurlu bir balayı olacak ormanın arasında veee romantikkk tabisi de sevdiceğim bana gitar çalacak şömine başında öyle hayal ettik
Evet kuzum gelenler falan olurda esim herkesi kabul etmek istemiyor nasilsa gelmis olacagim herkes görmeye baslayacak yavastan diyorbizdeiki günlük tatillere baslamak istiyoruz, egeye kis gec gelir daha gezebiliriz yani sizin balayi netlesmismiydi neresi olacagi :44: ayy balayimiz geldi aklima
Hadi hayirli olsun otelinizde, hayallerinizdeyer ayirttiniz mi peki biz düğün tarihimizi aldiktan sonra ilk olarak balayini ayarlamistik parasinida odemistik taksit yapmistik biz balayina gidinceye kadar taksidi bitti cok şükür
senin önerdiğin ağva canım çok sağol valla ya kasımda kış tatili yapalım yazın güneyde oluruz dedik fethiyeyi çok istiyordum ama ağvayı da çok sevdim dingin sakin huzurlu bir balayı olacak ormanın arasında veee romantikkk tabisi de sevdiceğim bana gitar çalacak şömine başında öyle hayal ettik
cnmmmmm evtt çok gelenn olursaaa bu sefer hergün misafirle geçerr, arkadaşlardn gelmek isteyenleri aynı gün kabul etmekk snrr hep başbaşa vakit geçirmek olur mu ki? ben egeyiii çok seviorumm tatlm hatta en büyük hayalim ilerdee emekli oluncaa ege de yaşamakk.. biz en sonn yurt dışııına gtsk diee knuştukkk öylee yapalımmm ayarlaylmm dediii, amaa tabii bi daha bişey demedii, gelince ben halletcmm dediiii bakalımm artt, yaz olsaydıı deniz kenarına giderdkkk deniz keyfiii yapardıkk amaa o olamıyck kasım ayındaa
Olsun önümüzdeki yaz gidersiniz denizebelki bizde sadece 2 günlük bi antalya yapip öyle girecegiz denize yoksa egenin denizi sogumaya baslar eylul ekimde ama antalya hala sicak olur
Belki ilk hafta gelen cok olur, ama olsun geceler bizimyanimda uyuyacak ya yeniden o bile yeter suanda bana hatta yeniden camasirlarini yikiyor olmaktan bile mutlu olacagim o derece yani aaah evlilik
Canım tolga gelir gelmez yer ayırtacağız yani 2 ay önceden ayırtmış olacağız bu da yeterli bir süre sanırım. Balayı çifti olduğumuz için odaya meyve tabağı vb. ikramlar olacakmış birde jakuzi ve yatak güllerle süslenecekmiş ayy çok güzell yaaa
cnmmmm ağva çokk güzelmişş çok duydummm, çok güzell olurr sizin içinn :) senin nişanlnn baya romantik ne güzelll, şömine başında gitar keyfi yaparsnzzz inşşşşbenim nişanlımmm pek romantik değildirrr, balayındaa acabaa biraz romantikk olucak mııı çok mrk ediorummm
bzm yazlık ayvalıkta, yazın bilee oranın denizi beni öldürüooo çok soğukk oluoo, ilkay yaa maşallahh seni gördükçe evlilikten hiç korkmuorumm bilio msnnn, çok güzell anlatıosunn hep
Olsun önümüzdeki yaz gidersiniz denizebelki bizde sadece 2 günlük bi antalya yapip öyle girecegiz denize yoksa egenin denizi sogumaya baslar eylul ekimde ama antalya hala sicak olur
Belki ilk hafta gelen cok olur, ama olsun geceler bizimyanimda uyuyacak ya yeniden o bile yeter suanda bana hatta yeniden camasirlarini yikiyor olmaktan bile mutlu olacagim o derece yani aaah evlilik
Öyledir sağolsun canımm:127: başka erkeklerin yanında bazı erkekler seni seviyorum demez ya hatta telefonda falan bizimki der, sevmek kadar güzel birşey var mı neden çekineyim höyt deyince ayıp olmuyoda seni seviyorum demek mi ayıp der...Şık bi restauranta falan gidersek sandalyemi falan çeker montumu alırama dürümcüye giderseeekkkk
Canim evet genellikle her otelde balayi ciftine meyve tabağı ve yatakta guller ayarlarlarbirde 1 gün kahvalti odamiza gelmisti bizim balayi paketi otelden cikisimizi yaparkende adimizi soyadimizi yazdirdiklari bi metal kutuge caktirmislardi bi sürü fotograflarimizi cekip kütüğün uzerinde suana kadar bütün balayi ciftlerinin isimleri vardi birde en son sampanya patlattilar
Ayy ben de evlenmek istiyorum artıkyazı beklemeden bu kış mı yapsak acaba düğünü:44:sabah nişanlımda artık seni izleyerek uyumak ve uyanmak istiyorum,yaza kadar beklemek istemiyorum dedi
Canim korkma zaten, eger endise ettigin yerler olursa ben yine sana nasil daha güzel yapariz bu evliligi diye yardimci olmaya calisirimben camasir makinesinin sesiyle bile huzur dolardim, kocam sasirirdi
bizimki o kadar kapsamlı olmaz sanırım öyle şeylerden bahsetmediler çünkü ayy sevdiceğimle olsun da herşeye razyım ama şık bir balayına da hayır demem tabiki şey birşey soracağım ben biz düğün gününden bir gün sonra gideceğiz de bazı şeylerin hatırası evimizde kalsın istiyorum ben bi de şimdi insanoğlunun başına herşey gelir hastane falan lazım olursa dağın başında napalım dimi sizce nasıl olmalı kızlar.
Kisin yapiiiinnnn kuzuuummmbak yazin ben hamis olursam gelemem sirf bu sebeple bile kisin yapilir bu düğün beklemeyin kusum ya, birlkkte uyumak uyanmak varken neden ayri evlerde uyuyasiniz
bizimki o kadar kapsamlı olmaz sanırım öyle şeylerden bahsetmediler çünkü ayy sevdiceğimle olsun da herşeye razyım ama şık bir balayına da hayır demem tabiki şey birşey soracağım ben biz düğün gününden bir gün sonra gideceğiz de bazı şeylerin hatırası evimizde kalsın istiyorum ben bi de şimdi insanoğlunun başına herşey gelir hastane falan lazım olursa dağın başında napalım dimi sizce nasıl olmalı kızlar.
cnmmm çok teşşekkür ederimm iiki varsınnnben anneme çok düşknmm o da bana öyledirr,, tek korkum ben evlendkten snrr kendini çok yalnz hissetmesi, bazen gözlerii doluoo.. alışırr ama die düşünüorumm zaman gerek sadecee dimii
Önemli sebeplerden biri olur kuzum tabi ki hemen yapılması içinSen hamiş olsan da ben seni özel olarak getirtirim düğüne bayramda k.validemler yanına gidecek nişanlımın o zaman konuşacağım diyor,ona göre ben de ailemin ağzını yoklarım,yanına gittiğimde de kararlaştırıp ailelere bildiririz.Artık bir saati bile ayrı evlerde geçirmek istemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?