- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.641
Teşekkürler kuzumbizsiz olmaz o düğün
Ayyy bayramda hersey netleşecek desenemusmutlu haberler bekliyorum senden
wuuuuwwwwwAyy ben de evlenmek istiyorum artıkyazı beklemeden bu kış mı yapsak acaba düğünü:44:sabah nişanlımda artık seni izleyerek uyumak ve uyanmak istiyorum,yaza kadar beklemek istemiyorum dedi
ahahahah evttt senii seviorummm bana daa hepp derrrrdüşüneymm sandalyemii çektiğini pekk hatırlamıorumm aslndaa kibardrr ara sıra arabının kapısınıı açıoduuu en fazlaaa 3 ya da dört seferr olmuştrr o daa ben de şaşırmıştmm hattaa napıosunn nolduu dieee seninki bayaa kibar ve romantikmişş cnmmm :)
Hastane mine diyorsun tatlim sen
Biz cumartesi aksami evlenmistik pazartesi sabahi yola cikmistik balayi icinpazar günü giris yaparsa daha fazla ucret odeyecektik
Tatlım hastane niye
İnşallah kuzumiki tarafta kabul ederse aralığı bulur yine ama olsun yazı beklemekten iyidir yaz gelini olmak iyi olacaktı ama artık kışında yazında değilim
Şey hani bazen o gün kadınlarda Fenalaşma, korma, kasılma vb. oluyo yaay söyletmeyin açık açık işte o yüzden evimizde olalım istiyorum
Oyle seyler olmaz canim sen merak etme hastanelik olacak bisey yoksiz evinizde olun zaten öylesi daha güzel ama bu fikri kafandan at
olmaz demi ay ne bileyim ben senin öyle derdin yok tabi biz bi de bunu düşünüyoruz gerginliğini yaşıyoruz.:26:
asker topiği dönmüş yne düğün topiiğine maşallah kızlar keyifler yerinde
bende düğün için kararımı verdim artık mart nisan gibi istiyorum balayı içinde tayland düşündüğümüz için en güzel dönem mart nisanmiş orda güzel olacak inşallah o yüzden tabi nişanlımla da konuşabilirsem
şeymaaaa bende korkuyorum da hiç bu kadar abartıp düşünmemiştim kuzummmm bu kadar takma kafana ne hastanesi ne kasılması en fazla bişey yapamadan uyuruz bu kadar büyütme gözünde
Biz 'bi de' bunu düşünüyoruz senin böyle bi derdin yok mu:44: seyma okumayacagim artik dedin ama bence sen cok fazla sey okuyorsun bununla ilgili
ahahahaa cnmmm olcakk iştee bi şekildeee :) inşş siizn için en güzelii olur tatlm
iftardan sonra ağırlık mı çöktü nerdesiniz bebişlerrbengeldimmm
2 savaştına şafağımız atacak yine oooh
Bennurr kesinleştirdin miinşallah hepimiz için en güzelleri olsun cnm herkes en kısa zamanda isteklerine hayallerine kavuşsun
NeeeBu aksam bana ağırlık çökmedi canim çünkü çok az yedim10 gün içinde 3 kilo aldim dikkat etmem gerekiyor.Safak atsin artik hemen bitsin hatta.
Neeehiç yemeyerek nasıl kilo aldın yaa :26: Spor yapmadığın için mi acaba yapabildin mi
Hahah iftarda yüklenme o büzüşmüş mideyeHiç yemek yemeyerek micanim gündüz yemesem bile iftarda dünyayı yiyorum resmen.Sporuda biraktim onun da etkisi var tabi ama bu aksam tekrar basliyorum spora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?