351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ayy ben de evlenmek istiyorum artıkyazı beklemeden bu kış mı yapsak acaba düğünü:44:sabah nişanlımda artık seni izleyerek uyumak ve uyanmak istiyorum,yaza kadar beklemek istemiyorum dedi
wuuuuwwwww

ahahah ilahi buket tabi birden yapınca sende şaşırdın tabi, bence bunlar güzel şeyler ama aslolan bize saygılı sevgili sadık güler yüzlü olmaları dimi...Şahsen kibarlık olsun diye insanın üzerine yakışmayan hareketleri yapması hoş olmuyor ama benim sevdiceğime yakışıyor zaten abartırsa kızarım kibarlık olayını

Hastane mi ne diyorsun tatlim sen

Biz cumartesi aksami evlenmistik pazartesi sabahi yola cikmistik balayi icin pazar günü giris yaparsa daha fazla ucret odeyecektik

Tatlım hastane niye

Şey hani bazen o gün kadınlarda Fenalaşma, korma, kasılma vb. oluyo ya ay söyletmeyin açık açık işte o yüzden evimizde olalım istiyorum

İnşallah kuzumiki tarafta kabul ederse aralığı bulur yine ama olsun yazı beklemekten iyidiryaz gelini olmak iyi olacaktı ama artık kışında yazında değilim

Olsun aralikta güzel hatta zorlasaniz kasimda bile yapabilirsiniz ağustosta belli olsa kasima daha 3 ay var 3 ayda yapiliyor zaten en onemli seyler

kızlarrrr yaaa benimmm düğüne dee gelinnnnnn sizeee davetttiyeee paylaşymmmm
ilkaycımmmm zatennn hep ararım gelirimm giderimmm ama üüzlüorumm işteee
şeymaaa allah iiliğinii versnn ben de ne hastanesii diorummmmm

Şey hani bazen o gün kadınlarda Fenalaşma, korma, kasılma vb. oluyo ya ay söyletmeyin açık açık işte o yüzden evimizde olalım istiyorum

Oyle seyler olmaz canim sen merak etme hastanelik olacak bisey yok siz evinizde olun zaten öylesi daha güzel ama bu fikri kafandan at

olmaz demi ay ne bileyim ben senin öyle derdin yok tabi biz bi de bunu düşünüyoruz gerginliğini yaşıyoruz.:26:

Biz 'bi de' bunu düşünüyoruz senin böyle bi derdin yok mu:44: seyma okumayacagim artik dedin ama bence sen cok fazla sey okuyorsun bununla ilgili

asker topiği dönmüş yne düğün topiiğine maşallah kızlar keyifler yerinde
bende düğün için kararımı verdim artık mart nisan gibi istiyorum balayı içinde tayland düşündüğümüz için en güzel dönem mart nisanmiş orda güzel olacak inşallah o yüzden tabi nişanlımla da konuşabilirsem

şeymaaaa bende korkuyorum da hiç bu kadar abartıp düşünmemiştim kuzummmm bu kadar takma kafana ne hastanesi ne kasılması en fazla bişey yapamadan uyuruz bu kadar büyütme gözünde

wuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwww kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr şu ağva otelleri ne kadarda romantik öyleeee

vallahi insan şevke gelir böyle yerlerde

şeyma aklında böyle şeyler olursa,böyle önyargılar olursa daha kötü olursun:26: bence akışına bırakmalısın:26: ayrıca o sayfaları okuma lütfen:26: bende bir derdim var topiğinde insanların eşiyle kayınvalidesiyle filan dertlerini okuyup dert sahibi oldum dün gece ağla ağla canım çıktı deli miyiz ayol kendi dertlerimiz yetmiyo gibi

ahahahaa cnmmm olcakk iştee bi şekildeee :) inşş siizn için en güzelii olur tatlm

Biz 'bi de' bunu düşünüyoruz senin böyle bi derdin yok mu:44: seyma okumayacagim artik dedin ama bence sen cok fazla sey okuyorsun bununla ilgili

Yani sen o evreyi atlattın, biz düğün balayı gibi şeylerin yanında bir de bunun gerginliği yaşıyoruz demek istedim canım:26: kötü birşey demedim valla.:26: gerçekten okumadım o günden sonra

iftardan sonra ağırlık mı çöktü nerdesiniz bebişlerr bengeldimmm
2 saat sonra şafağımız atacak yine oooh

Son düzenleme:
Hiç yemek yemeyerek mi canim gündüz yemesem bile iftarda dünyayı yiyorum resmen.Sporuda biraktim onun da etkisi var tabi ama bu aksam tekrar basliyorum spora.
Hahah iftarda yüklenme o büzüşmüş mideye Bence de canım akşamları spor çok mantıklı Ramazan'da. Bi de ben üşenmesemmde yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…