351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

çok sıkılıyorum yaa.kaç gündür evden dışarı adım atmıyorum. kafamda bi ton sorunlar daha da geriyo beni:26:
bide seneye mezun olduktan sonra iş güç stresi de çökcek bunun üstüne off seneye daha zor olcak herşey:18: allahım kriz geçircem hayatım nasıl olcak düşündükçe beynimi yedim

Bu kadar stres yapma canım ya her şey olacağına varır bak kendini yıpratıyorsun bu yaşta kendine yazık ediyorsun. Hepimiz belli dönemlerden geçiyoruz her şeyi büyütersek fazla yaşamayız valla hayatındaki negatiflikleri uzaklaştır kendinden. Benim bi arkadaşım vardı . Arkadaşlar tabi ki dertleşmek için de vardır o ayrı bişey ama aslında kafamız uymuyordu, sırf dert sırf olumsuzluk hep böyle şeylerden bahsediyordu , doğru düzgün kimseyle arası iyi değildi. Ben iyi niyetle sabırla dinliyordum yardımcı olmaya çalışıyordum. Ama bi gün durup dururken bana da küstü. Hiç bişey de olmamıştı halbuki:44:garip bi insandı .. negatif insanlar negatiflikleri getiriyor . Ben de iyi ki hayatımdan çıkmış dedim sonradan hayırlısı buymuş dedim. Böyle insanlar ömür tüketiyor aklında olsun

cnmm şimdidn bunu düşünmeeee, seneyeee belki karşına fırsat çıkar iş anlamnda, sen hayırlısı ile mezunn oll belki mezun olmadann fırsatta çıkabilir.. seneye kdr ztn ilişki konusunda daa mutlakaa bir karara, sonuca varmışş olursnn tatlımmmm..

Simdiden gelecegi düsünüp kendini mutsuz ve huzursuz etme canim akisina birak olaylari elbet su akar yolunu bulur kendini oyalayacak aktivitälar bulmaya calis düsündükce kendini husursuz etme

Oyyy sizin şafağınız 59 olmuş kızlar TEKİRDAĞĞ :118::119::119::124::124:

Benim için çok ama çok önemli bir yerdir ama müsadenizle bizim şafağımız 59 olduğunda tanıtımını yapacağım:109:

Turncüm haklısın vallahi.Bende yazarken kendi kendime diyorum bazen resmen bu topiğin huysuzu oldum şu son zamanlarda diye:26: Ufak kız kardeşler olur ya sürekli olumsuzluk tatsızlık çıkarır,en iyi anda bile ağlar filan bi bişey yapar huzuru kaçırır kendimi öyle hissetmeye başladım valla normalde de aradığım şey huzur halbuki

haklısın canım.insanı belirsizlik yoruyo zaten:26: bende çok takıntılıyım bunu anladım yani:26:

Simdiden gelecegi düsünüp kendini mutsuz ve huzursuz etme canim akisina birak olaylari elbet su akar yolunu bulur kendini oyalayacak aktivitälar bulmaya calis düsündükce kendini husursuz etme

bebişkom ağustosun 1inde stajım başlıyo zaten hemde 1 ay yapcam kafa dağıtcam baya ağustosu kitledim yani ohh o yüzden kolay kolay sıkılmam da inşallah staj yaptığım yerde çalışmayı da çok istiyorum ah ah belkide seneye bunu dicem ben çalışmaya başladım burda diye inşallah allahııımmmmmmmmm

yine ben
bir konuyu takıldık biraz önce de kızlar
şu hani acemiden usta birliğine geçerken yemin töreninden sonra bir izin oluyormuş yol izni sanırım o askerliğe dahil ediliyor mu yoksa ekleniyor mu o da?
daha gitmeden ustaya geçtik de

Yol izni askerlikten sayılıyor tatlım yani 1 gün yol izni varsa 1 gün,2 gün yol izni varsa 2 gün önce teskere alır

hey gidi son güzel zamanlarımızdı o zamanlar bizim
Ankara,yemin töreni,yol izni..ailesiyle birlikte kalma.kendimi ait hissetme.sanki hiçbirşey yokmş gibi.hiçbir sorun yokmuş gibi

Ayy sen derdini açtın ben döküldüm resmen:26:

Bu arada o izin sayılıyo canım.askerlikten ayrı tutuluyo.gönlünüzce gezin eğlenin o zaman da

merhaba kızlar.. bugün bizim yıl dönümümüz. keşke burada olsaydı. ne kadar da yalnızmışım meğer. geçen sene bugün de ne güzelmiş..

bu arada mezun oldum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…