351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

artık çarşıya çıkınca net cafe derdimiz de bitti. saolsun sKype den istediğimiz an görüntülü ve bedava bundan sonra daha rahat olur sanki

Bizraz önce annemle konuştuk da..benim kayın babam iç dekorasyonla uğraşıyor yani bir nevi inşaat, ama 60 yaşına yakın ve sigortası flan yok annem dediki onun emekliliğini yatırıp maaşa bağlatmanız lazım dedi yoksa ileride yani bi 3-5 yıl sonra çalışamaz ve sorumluluklarını siz alırsınız dedi...:26: gerçekten böyle mi olur

cnmmm sigortasıı yoksa ilerdee emekli fln olamazz anlamındaa mıı diosunnn amaa kendi işi değill mi mutlaka yatırıodur ya daa bireysel emeklilik fln mı yaptrdııı

cnmmm sigortasıı yoksa ilerdee emekli fln olamazz anlamındaa mıı diosunnn amaa kendi işi değill mi mutlaka yatırıodur ya daa bireysel emeklilik fln mı yaptrdııı

evet canım yani emekli maaşı alamaz...Yok yatırmıyormuş nişanlım söylemişti bir ara yatırmış sonra yatırmamış falan...:26:

Hımm işte toplu ödemek mesele.Ne kadar ödemesi gerekiyor onu bile bilmiyorlar:44:

cnmm ssk dökümüü alınırrrr bu işten anlayan birii geneldee muhasebeciler dee anlıoo hemen hesaplarri veyaa ssk ya gidip sormak gerekk.. peki bir şey sorcam hastalandığındaa fln napıooo doktor işinii

cnmm ssk dökümüü alınırrrr bu işten anlayan birii geneldee muhasebeciler dee anlıoo hemen hesaplarri veyaa ssk ya gidip sormak gerekk.. peki bir şey sorcam hastalandığındaa fln napıooo doktor işinii

Pek doktora gitme huyu yok, görümcem öğrenci medikodan yararlanıyor, k.v de devletin sağladığı bir şeyden adını bilmiyorum.Nişanlımla konuşmuştuk ben toplu para olduğunda yatıralım emekli olsun falan demiştim benimde aklımda demişti.Aldığı işlerden para gelince yatırsalar keşke düğünden sonra:26:

evttt cnm sigorta önemlii bişey pek ihmal etmemek gerek bnce de.. yatırsaa snr daa düzenlii ödesee ii olurr tabikiii

Hımm işte toplu ödemek mesele.Ne kadar ödemesi gerekiyor onu bile bilmiyorlar:44:

cnm benm babam askerlik borçlanması için 2005 yılında 10bin yatırmıştı zamanında çalışırken sigortasını yatırmamışlar sonra askerlikte de yatmıyormuş galiba o dönem için şimdi ne kadardır bilemiyorum ama

ya günboyu msj atamaması işleri yoğunmuş cidden dün gecede komutan nöbetçiymiş bir sürü iş yaptırmış nasıl uyuduğumu bilmiyorum dedi. Yoksa seni habersiz bırakmam, yani özlemden didiştiğimizin farkındaydık ikimzde tatlılıkla hallettik özür dilemene gerek yok dedi bnde seni kırdıysam affet. ben senin beni sevdiğini ve ne kadar özlediğini biliyorum bnde seni özlüyorum sensiz burası bna ölüm gibi dedi tatlılığa bağladık ya gece rahat uyudum Sabahta erkenden nete geldi çarşıya çıktığında 4e kadar konuştuk çok özlemişiz birbirimizi

Allahım sabır versin inşAllah

artık gelsin yaaa. Birde nişandan sonra şafağımız var bizim düğüne kadar offf

evttt cnmm askerlikte de yatmıomuşşş, onu kaç yıll kaç gün ise hesaplanıoo ona göree ödüosun sanırım netten de hesaplama oluoodu

cnmmm dünyanın bin bir türlü hali varrr, hem sağlık açıısndan hem dee gelecek açısndan yatması gerek..

evttt cnmm askerlikte de yatmıomuşşş, onu kaç yıll kaç gün ise hesaplanıoo ona göree ödüosun sanırım netten de hesaplama oluoodu

Puff ya ne sıkıntılı bireymiş... Neden sevdiğimiz adamlarla sadece bizim olan bir hayat kuramıyoruz ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…