351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Takiyorsum güneş gözlüğünu, aciyorsun müziğin sesini basiyorsun gaza

ayy aynen vallahi bütün yaz şarkılarını attım zaten cd'ye demet,hande,tan filan kopuyoruz

tatile giderken filan babam yarı yolda bana da verir artık o da rahatlıcak kıyamam

Kocamda artik ben sag koltuga oturacagim, telefonumdan oyun oynayacağım facebooka girecegim diyor

Ben evimdeyim tv izliyorum sen napiyorsun canimm

Ben de evdeydim bütün günn dışarı çıkmak gelmiyo içimden ya askercağzım aklıma geliyor

Yeni mi öğrendin canım kullanmayı ne güzel

Kocamda artik ben sag koltuga oturacagim, telefonumdan oyun oynayacağım facebooka girecegim diyor

otursunlar valla ilkaycım azcık da biz şoför nebahat olalım kontrol bizde olsun

Offf canım çom sıkılıyor bugünhiç keyfim yok

noldu canım:26: pazar günleri bende sıkılırım nedense.bi sıkıcılığı var bugünün kendine has:26:

Ben de evdeydim bütün günn dışarı çıkmak gelmiyo içimden ya askercağzım aklıma geliyor

Yeni mi öğrendin canım kullanmayı ne güzel

canım 2010dan beri ehliyetim var benim.o zamandan beri kullanıyorum araba iyi kötü.yanımda babam olduğu zamanlar daha güvende hissedip kullanıyodum ama şu sıralar geliştirdim kendim de çıkabiliyorum artıkaman nazar değmesin
varıp da uzun yola çıkmıyorum ama ufak tefek kendi ihtiyaçlarımı arabyla karşılıyorum işte.annemin ihtiyaçlarını da tabi hastaneye gidiyoruz işte pazara gidiyoruz vs çok eğlenceli ama pek bi mutlu oluyorum valla stres atıyorum resmen araba kullanırken..malum ben ve stres hep yan yana geziyoruz hergün kavgalı gürültülü olduğumuz için çok şükür öyle bi günümüz güzel geçmiyo

noldu canım:26: pazar günleri bende sıkılırım nedense.bi sıkıcılığı var bugünün kendine has:26:

2 gündür hayal kırıklığı yaşıyorum tatlım sonra nişanlımı çok özledim,görüşmemize daha 18 gün var,kpss sonuçları yarın açıklanıyormuş ben hiç hazır değilim nedense sonucu görmeye derken keyifsizleşiyorum tabi

Ne güzel kendine hobi bulmuşsun canım maşallah stres atılır valla iyi fikirfikir

Hayırdır canım ne hayal kırıklığı yaşadın:26: evet ben de duydum yarın açıklanıyomuş.Hayırlısı olsun sıkma canını.Herşey olacağına varır. ve bak 18 gün var önünde ne kadar şanslısın..Bizlerin daha görmemize 57-58 günü var bak..Öyle düşün.sıkma canını

Ne güzel kendine hobi bulmuşsun canım maşallah stres atılır valla iyi fikirfikir
evet canım tavsiye ederim valla

Farzet kide yazdigini okudum kuzum:26: az kaldi nisanlini gormeye hemm tarihinizde belli olacak
Yarin mi aciklaniyor

Farzet kide yazdigini okudum kuzum:26: az kaldi nisanlini gormeye hemm tarihinizde belli olacak
Yarin mi aciklaniyor

Artık adı 'eski dost' olan birisiyle ilgili hayal kırıklığım.9 ay önce olan bir olay aslında.9 aydır hatasını telafi etmesini bekledim ama hiçbir şey yapmadı.O dönem beni yarı yolda bıraktı ve çok büyük nankörlük etti.İşin en kötü tarafı onu savunduğum herkese karşı mahçup etti beniDün akşam ben aradım doğru dürüst cevap bile veremedi çünkü verecek bir cevabı yok ama yine de mantıklı bir açıklama bekledimkem küm etti ama asıl cevabı titreyen sesiydi zatenve telefonu kapattıktan sonra tamamen hayatımdan çıkarttım.Onu hayatımdan çıkarttım diye üzülmüyorum nasıl bu kadar kör olabildim diye üzülüyorum:26:

Çok şükür nişanlımı görmeme az kaldı,mutluluğumun kaynağına kavuşmama son 18 gün

Anladım canım:26: kendisi kaybetmiş o zaman..önemli olan hatanı görmen kabul etmen.arkadaşlık kolay değil.halbuki bi özür dilese belkide seni tekrardan kazanıcak belki de daha büyük bi güven sağlayarak:26: boşver canım...ben de o kadar alıştım ki dost kazığı yemeye artık.geçende bende öğrendim.hayatımda yaşadığım en kötü zamanlarımın sorumlusu meğer en yakın "dostum" dediğim insanmış ne diyim iş işten geçmiş artık...ne denir yani üstüne.zaten artık aramda mesafe vardı..şimdi daha fazla mesafeler var.konuşursa ağız ucuyla konuşuyorum bi.yoksa o da yok.

kızlarrr yrn kpss mi açıklanıooo? ben görmeyee hazırr deilimmm dahaaa :18:

evet canım açıklanıyomuş.:18: benim de bi ton arkadaşım girdi ben bile stres içindeyim şu an nolcak acaba diye:26: hepinizin hakkınızda hayırlısı inşallah

Tatlim beni tekrar kazanamazdi 9 ay önce o hakkini kaybetti o.Ama yine de açıklama bekledim hakli olarak.Benim belli kriterlerim vardir ve bunlarin basinda dürüstlük gelir.Bu babamin oğlu ihlal etse tanimam siler atarim.Beni iyi tanıdığı için zaten onu sildigimden emin olduğu için de geri dönüş yapmamis olabilir. Neyse benim icin gecti bitti, o kaybetti.

cnmmm bir ay kadarr öncee benn dee burda yazmıştımm, çok eski bir arkadaşım ile ilgili yaşadığımıı, hayatımdn çıkmak zorunda olduğunu.. ilk zamanlarr çok üüzldmmm, ağladımm ama başka çare yoktuuu, tek çözümm buydu.. zamanlaa daha da az üzülüosunn art dahaa az aklıma gelio.. hele askerlik dönemndee tek kaldığımdaaa bazı şeyleriii dostlukları net gördüm.. üzülmeee bazenn böyle olması gerekioo tatlım, dahaa çok üzülceğinee, iki taraf için dee, görüşmemek daha hayırlı olabilio

cnmmm inşş çokk saol amaa benimkii kötydüüü zatenn, hiç umudumm yokkk açıkcasııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…