- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.801
bukeeeet msj kutunu boşaltır mısın cnmmmm
Puff ya ne sıkıntılı bireymiş...Neden sevdiğimiz adamlarla sadece bizim olan bir hayat kuramıyoruz ki:26:
bu soruyu bende zamanında çok sormuştum cnm büyük teyzemin cvp net oldu o zaman çocuk esirgemeden anası babası olmayan birini bulacaktın dedi iyi bir cvp değildi ama manidardı...
Ben o anlamda demedim ama, neden herkes zamanında sorumluluklarını yerine getirmiyor bazı konularda boş vermiş davranılıyor anlamıyorum ki:26: bazı şeylern üstüne düşmek gerekir özellikle temel şeylerin...
anladım cnm bende kötü anlamda söylememiştim ztn de tepki oydu işte...
insanlara göre bu çokta gerekli gelşmiyor sanırım nasılsa işim gücüm var diye düşünüyor gençlikte o yüzden üstünde durmamış olabilir ... nişanlın gelince hallederler bu durumu da konuşun nişanlın babasıyla çözülür cnm olmadı sizde toplu para yatırarak emekliliğini sağlayabilirsiniz yaştan beklemiyor 60 ise yaşı toplu paradan sonra hemen emekli olur...
anladım cnm bende kötü anlamda söylememiştim ztn de tepki oydu işte...
insanlara göre bu çokta gerekli gelşmiyor sanırım nasılsa işim gücüm var diye düşünüyor gençlikte o yüzden üstünde durmamış olabilir ... nişanlın gelince hallederler bu durumu da konuşun nişanlın babasıyla çözülür cnm olmadı sizde toplu para yatırarak emekliliğini sağlayabilirsiniz yaştan beklemiyor 60 ise yaşı toplu paradan sonra hemen emekli olur...
evet bu gidişle bizim emekli maaşını anca çocuklarımız görür cnm biz çoktan ölmüş oluruz heralde...yaş bizeee vurdu ya maalesef bekliyczzz
Bence de böyle düşünülmüş canım...Biz nasıl toplu para yatıracağız ki..Zaten yeni evlenmiş olacağız ihtiyaçlar eksikler derken pek öyle toplu para bulamayız gibi ilk etapta..Bunu onlara yaparsak bende kendi aileme yapmak isterim yalan yok..nişanlım onların evlatları ise bende ailemin evladıyım
evet bu gidişle bizim emekli maaşını anca çocuklarımız görür cnm biz çoktan ölmüş oluruz heralde...
cnm kayınbaban çalışmıyor mu kendi çalışıp yatırabilşr bence... sizin yapmanız zor ztn yeni bir düzen kuruyorsunuz bu da hiç kolay olmuyor yeni evin eksiği hiç bitmez... hallolur cnm bi şekilde şimdiden büyütme bunu gözünde bi gelsinler de hayırlısıyla sağ sağlım herşeye göğüs gerersiniz... o zaman yanlız olmayacksın el ele verip çözersiniz bunu da :)
Bence de böyle düşünülmüş canım...Biz nasıl toplu para yatıracağız ki..Zaten yeni evlenmiş olacağız ihtiyaçlar eksikler derken pek öyle toplu para bulamayız gibi ilk etapta..Bunu onlara yaparsak bende kendi aileme yapmak isterim yalan yok..nişanlım onların evlatları ise bende ailemin evladıyım
Kendisi çalışıyorda aman ne olacak diyor..e inşaat işi de düzenli değil yani...Doğru diyosun sanki dert yok bir de bunu kaygı ettim ama ister istemez geliyor insanın aklına...
Gökhan Tepe - Adı Aşk Olsun (PowerTürk Akustik) - YouTube
nasıl güzel bir şarkıdır bu kaçıncıya dinlediğimi sayamadım dinleyin kızlar sizde
Merhabaa naapıyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?