351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ilknur kuzum giden gidiyor gercekten.. kendi kaybetmiş senin gibi bi dostu inan boyle insanlarin yoklugu daha güzel

Canim beklemediğim bir durumla karşılaştığım için üzüldüm. Aylar önce kizginligim gecti ama kirginligimi hep devam etti.Keske karsilikli hatalarimiz olsaydi da arkadasligimizi o şekilde bitirseydik neyse bunu da yasamam gerekiyormus demek ki.Askerlik döneminde ben de çok net gördüm bazı seyleri :-(

Ilknur kuzum giden gidiyor gercekten.. kendi kaybetmiş senin gibi bi dostu inan boyle insanlarin yoklugu daha güzel

Evet kuzum belki yokluğu daha iyi gelecek bana.Hayat dersi oldu benim için. Her şerde bir hayır vardır. Buraya gelince ve dün akşam konusunca 9 ay öncesine döndüm canım yandi ama istanbula döndükten sonra bu duygularımdan eser kalmayacak.

cnmm haklıısnn beklemediğinn bir durum oluncaa, şaşkınlıkk, üüzlmekk, inanamamak bir çok duyguyu bir arada yaşıosunn.. o kırgnlk zatenn kalıooo ve bi zaman snrr sankii dahaa daa üzü hele de karşı taraf telafi anlamnda hiç bir şey yapmıyorsa...aynennn öyle tatlm yaşanması gerekn yaşnıoo, ama her yaşadığımz olaydan daa farklı tecrübeler edinioruz

Kötü olan bir de 'ben sana demistim'cumlesini duymak.Nisanlima anlattim sahurda sakin onun için üzme kendini dedi, aramama da kızdı biraz ama yine de uzatmadi.O olmayinca böyle seylerde daha çaresiz hissediyorum kendimi.

Kötü olan bir de 'ben sana demistim'cumlesini duymak.Nisanlima anlattim sahurda sakin onun için üzme kendini dedi, aramama da kızdı biraz ama yine de uzatmadi.O olmayinca böyle seylerde daha çaresiz hissediyorum kendimi.

cnmm anlıorumm senii, nişanlınınn seni dinlemesii, sanaa sadece sarılması bilee toparlanman için yeterli oluoduu dimii? ama bak o kdr mesafeden bilee biziii anlayabilliolarr dimii, ne kadar güzell bir durumm aslnda.. bazı insanlarr bunu yakalayamıoo, arada hep bir mesafe oluo.. sanırım onlar bzden daha ii görüolar bazı şeylerii.. benm nişanlmdaa beni çok uyarmıştııı ama seninn kararınn saygı duyarımmm aranızaa girememm demiştii ve dediği herşey dee olduuu...

Evet tatlim o gözümün içine baktığı an da iyilesiyorum.Cok şükür orada olmasına rağmen her şeyi rahatlikla anlatabiliyorum, destegini hissediyorum. Bundan sonra bize de ders olsun, uyardiklari noktaları dikkate alalim.

Selam kızlar
Bugun benim dogum günüm sevdigimsiz gecen ilk dogum günüm içim cok buruk..

ah biz yaz kızları benim de ağustosta doğum günüm.öyle bomboş geçicek o gün sıradan sıradan

Doğum günün kutlu olsun canıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:119::122:

Nice mutlu yaşlaraaa üzme canınıı...sevdiğin geldiğinde birlikte kutlarsınız bol telafilii

Selam kızlar

2 hafta öncede ben bu duyguyu tattım.. sağlık olsun canım.. nice mutlu yıllara.. bu seneki doğum günlerimiz ilk ve son olur umarım.. iftardan sonra pasta için kadınlar kulübü olarak sendeyiz

Son düzenleme:
Selam kızlar

Seda, dogum günün kutlu olsun kuzum benimde hazirandaydi dogum günüm, en kotusude agustosta ilk evlilik yildonumumuzde esim olmayacak artik onlar gelince bütün kutlamalari yapalim

buket senin olayıda hatırladım canım.. ikinizede üzüldüm kızlar. ilknurcum sende üzülme değmezmiş demekki. 9 ayda hatasını anlayıp sanaaçıklama yapma gereği yerine titrek bi sesle konuşduysa boşver demek istiyorum. haketmemiş seni demekki . insanın birazda bencil olması gerekiyormuş bende bunu öğrendim. yani insanın kendisi herkesten önemliymiş.

benimde 15 yıllık en yakın dostumla aramız açıldı. sevdiğim askere gidince en büyük vefasızlığı ondan gördüm :26: 2 yıl önceki nişan, kına,düğün bi sn bile ben onu yalnız bırakmazken, o beni nişanlım askere gidince düşünmedi bile doğru dürüst.. nişanlım askere gitmeden önce onu hiç aramadı sadece gitmeden 2 hadta önce nereye düştü falan dedi. bende yerleri belli olunca bi çok arkadaşı arayıp haber verdim. ama dostum dediğim kişi o 2 gün boyunca ne beni nede nişanlımı aramadı..(tabi nişanlım benimle kız arkadaşımın arası bozulmasın diye gitmeden 1 gün önce aradı ve vedalaştı ) tabi benim arkadaş olayın üzerinden 5 gün sonra hiç bişey yokmuş gibi beni arayıp napıyosun vs demezmi? mehmet gittimi diyo.. evet dedim seni arayıp vedalaştı ve o günden sonra 5 gün oldu aramadın dedim. en çok senden telefon bekledim dedim telefondan öte gitmeden bi akşam bize çaya gelin, yada dışarıya çıkalım, en kötü 5 dk görüşelim diyecek incelikte bile bulunmadın dedim. hiç ummadığım ve daha tanışalı 1 hafta olmuş indan bile kaç kez aradı beni dedim. belki biraz abarttım ama ayrılığın ilk günlerini düşünün ne kadar hassastık ve üzülüyoduk. en çok onun anlaması gerekiyodu sonra söylencek bişey kalmayınca kapattık.. olayı bizden yaşça çok büyük abisi duymuş ve bana hak vererek arayıp özür dile demiş.. askerimin gidişinin 55. günü kandili bahane ederek aradı ve olay yaşanmamış gibi napıyosun falan askerin nasıl dedi.. tabi ben yumuşamadım kızlar halen kırgındım. özür bile dilemedi beni onca gün yalnız bıraktığı için. sonrasında 2 hafta önce avm de karşılaştık bana seslendi ve ayak üstü 5 dk konuştuk.. o kadar yani.. eskiye dönüp baktığımda ne çok şeyi görmezden gelmişim. bi çok insan bunu söylerdide takılmazdım hiç. ufak şeyleri düşünüp hesaplamazsım dostum diye.. anladımki benden önemli değilmmiş hiç bişey. ben çok değer veririm arkadaşlarıma.. ama artık aklım başıma geldi.. ailem ve eşim sonrası gerçekten çoook ileri plandaymış..

Selam kızlar

Canımmm iyiki doğmuşssunnnsağlıklı yaşlarını sevdiceğinle ailenle doya doya yaşa inş.
Bende 30unda yaşıycam o burukluğu ne yapalım be kızlar, Allah can sağlığı versin de...Gelicekler elbet Allahım dönüşte yerindirmesin

Günaydıınn Kızlaaarr
Dün k.vleri ve nişanlımın yurt dışından gelen halasını iftara çağırdım
Benimle tanışmak istemiş sağolsun dün de böylelikle tanıştık.
Kürdan kebabım geceye damgasını vurdu

Selam kızlar

Canimm doğum günün kutlu olsun. Bundan sonraki yillarda hep sevdiceginle birlikte ol inşallah.

Tatlim Allah iyi gün dostlarindan uzak tutsun bizi.Vefasizlik can yakıcı malesef.Kendimizden, ailemizden, esimizden daha değerli bir şey yok haklisin.

Eline sağlık tatlim.Büyük misafirleri atlatmissin ;-)

kızlarr ben geldim oh be sonunda ben de 50lere düştüm
doğumgünün kutlu olsun sedacım
benim askerimin doğumgünü de yaklaşıyor yanında olmayı ne çok isterdimm

evet öyle oldu Ama baya yoruldum ayaklarım sızladı kalabalıktı kime servis yapacağımı şaştım

kızlarr ben geldim oh be sonunda ben de 50lere düştüm
doğumgünün kutlu olsun sedacım
benim askerimin doğumgünü de yaklaşıyor yanında olmayı ne çok isterdimm
Hayırlı olsun 50lerin yavrum benim askerimin doğum günü de 20 ağustos keşke gidebilsem ama imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…