- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.861
kizlar nbr nasilsiniz cok cabuk gecen bi hafta olsun safagimiz 40lara düssün artik
kizlar nbr nasilsiniz cok cabuk gecen bi hafta olsun safagimiz 40lara düssün artik
Kızlar Patronum seyahate çıkıyormuş bana da perşembeye kadar evde çalış dedi
Kızlar Patronum seyahate çıkıyormuş bana da perşembeye kadar evde çalış dedi
Ooo hadi iyisinpersembede tatil mi
evet canım artık 40 lara düşelim
ohhh değmesinler keyfine
malum dönemin bittiyse evde rahat oruç tutarsın
İyiyiz canımmben çalışıyorum sevdicekle de konuştum keyifler yerinde Sen nasılsın askerin nasıl
Ayyy evet 40 kulağa çok hoş geliyor tıpkı 60lardayken 50lerin kulağımıza hoş gelmesi gibi
iyiyim tatlim is güc vakit öldürmeye devam askerimle isyanlardayiz vakit gecmiyor diye bu siralar safak yavas yavas sıkıstirmaya basladison günlerde artik gelecegimizi planlamaya basladik isi gücü birakip is yerinde dügün hazirliklarina sardim iyiden iyiye
Evet perşemde de tatil İlkaycımmalum dönemde bitmek üzere Ohh öğlene kadar uyurum
Seymacim cok sanslisinyat valla super bi tatil olur senin icin
Evet bizim işin böyle bir güzelliği var İlkaytoşİleride biraz daha ustalaşıp bu işte çevre edindiğim zaman home office çalışmayı düşünüyorum
iyiyim tatlim is güc vakit öldürmeye devam askerimle isyanlardayiz vakit gecmiyor diye bu siralar safak yavas yavas sıkıstirmaya basladison günlerde artik gelecegimizi planlamaya basladik isi gücü birakip is yerinde dügün hazirliklarina sardim iyiden iyiye
Allah keyfimizi artırsın canım bizi de aynen sıkıştırıyo sanki artık 65 den sonra bana yavaşladı gibi geldi:26:
Planlarınız hayırlısı ile gerçek olsun tatlım.Neler bakıyorsun düğün için
Amin hepimize inşallahInsallah canim Allah gönlüne göre versin
amin canim amin Rabbim tadimizi bozmasin ve hayirlisi ile kavusalim artik askerlerimizeanneme göre cehiz icin erken ama ev dekorasyonu ve dügün konseptlerini arastiriyorum ve tabiki gelinlik canim bi de yurtdisinda yasadigim icin pek öyle adetleride bilmiyorum adetleri ögrenmeye calisiyorum ilerde müstekbal anneden laf yememek icin. Bakalim hep hayalimde kir veya köy dügünü var :123: neyse hayirlisi onu nasip eder Rabbim insAllah
Düğün ne zaman cnm?
kızlarr napıosunzzz bizimm nikah içinn kayınpederimm yer ayırtmışşş aramışş anlatmış durumuuuu:) hemm mutlulukk hem hüzünn varrrr bndee
Nasıl yani canımmm resmi nikah için nasıl yer ayrılıyo:44:
cnmmm çokk doluu oluomuşşş bzdee şaşırdkkk eylül ev ekim hep dolmuşş, aramışşş 9 kasım içinn ayırtmışşşşçokk dolulukk var ankaraa daa düğün patlamasıı sanırımmmm snrr biz işlemlerr içinn sağlık raporu fln alacağızz işteee eylüldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?