351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

İyiyiz canımm ben çalışıyorum sevdicekle de konuştum keyifler yerinde Sen nasılsın askerin nasıl
Ayyy evet 40 kulağa çok hoş geliyor tıpkı 60lardayken 50lerin kulağımıza hoş gelmesi gibi

iyiyim tatlim is güc vakit öldürmeye devam askerimle isyanlardayiz vakit gecmiyor diye bu siralar safak yavas yavas sıkıstirmaya basladi son günlerde artik gelecegimizi planlamaya basladik isi gücü birakip is yerinde dügün hazirliklarina sardim iyiden iyiye

Allah keyfimizi artırsın canım bizi de aynen sıkıştırıyo sanki artık 65 den sonra bana yavaşladı gibi geldi:26:
Planlarınız hayırlısı ile gerçek olsun tatlım. Neler bakıyorsun düğün için

amin canim amin Rabbim tadimizi bozmasin ve hayirlisi ile kavusalim artik askerlerimize anneme göre cehiz icin erken ama ev dekorasyonu ve dügün konseptlerini arastiriyorum ve tabiki gelinlik canim bi de yurtdisinda yasadigim icin pek öyle adetleride bilmiyorum adetleri ögrenmeye calisiyorum ilerde müstekbal anneden laf yememek icin. Bakalim hep hayalimde kir veya köy dügünü var :123: neyse hayirlisi onu nasip eder Rabbim insAllah

Insallah canim Allah gönlüne göre versin
Amin hepimize inşallah

Evet benim düğünüme 3 ay kaldı hemen hemen ama çıkıp da bi gelinlik bakmadım canım, çeyiz içinde bence ufaktan bak sen Adetler konusuna gelince kimse için kasma kendini herkes insan, herkes birbirine saygı duyarsa tamamdır, azıcık ikram, biraz güler yüz bitti gitti.Protokole gerek yok

kızlarr napıosunzzz bizimm nikah içinn kayınpederimm yer ayırtmışşş aramışş anlatmış durumuuuu:) hemm mutlulukk hem hüzünn varrrr bndee

Nasıl yani canımmm resmi nikah için nasıl yer ayrılıyo:44:

cnmmm çokk doluu oluomuşşş bzdee şaşırdkkk eylül ev ekim hep dolmuşş, aramışşş 9 kasım içinn ayırtmışşşş çokk dolulukk var ankaraa daa düğün patlamasıı sanırımmmm snrr biz işlemlerr içinn sağlık raporu fln alacağızz işteee eylüldee

Ne dolu muymuş aman Allahım Biz de araştırmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…