351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canım onlar bir şekilde ayarlanır da benim takıldığım yapılış şekli, tavır, söylenen cümleler, ha şunu biliyorum nişanlım burada olsaydı asla bu sorunlar olmayacaktı bakıp görüp halledecektik ama hayırlısı olsun bana söylediği cümleyi de asla unutmuycam ama...

cnmmmm haklısınnn bu konudaaa, en özell ve en güzel gününn herkesss istediği gbi olmasınıı hayal eder, uğraşırr amaa genellikle erkekler biz kadar ince ve detaycı düşünmüolarr, daha dar çerçeveden bakıolar olaylara.. sen kendinii hiç üzmee sonuçta tartışma olmamışşş kavgaa olmamışşş, eminm nişanlın daa düşünmüştrrr ve de üzülmüştr.. geldiği zmn yüzyüzee konuşursanzzz daha ii sonuçlar alırsnzzz, teldee sorun daha büyüyorr.. geldğinde konuşup orta yoluu bulursnzz tatlımm, bak bzmde öyleee belirsz, nişanlım da ben halletcmm bekleee geleym dioo, artık konuyu dahi açmıorumm bndee.. kendisi de açmıo o ayrı daa

cnmmmm çok yakın arkadaşı askere gidioo evli ve çocukluu, benmki onaa moral veriomuş arıomuşşş, keyfi yerindee gün sayıyorumm çok azz kaldııı btckk dioduuuu ama keşke bu moral onda hergünn olsaaa

geliyo popoya şaplak bak sende diyosun burda olsa hiç bunlar olmazdı bakıp hallederdik diye hep uzaklıktan oluyo bunlar bide askerlik psikolojisi tabi biraz daha sabır cnm aydınlık günler yakın

cnmmmm çok yakın arkadaşı askere gidioo evli ve çocukluu, benmki onaa moral veriomuş arıomuşşş, keyfi yerindee gün sayıyorumm çok azz kaldııı btckk dioduuuu ama keşke bu moral onda hergünn olsaaa

ortama alışmışta bide moral vermeye başlamış bu günleri de gördük sonunda çömezlik dönemi bitti hatta askerlikte bitiyor yazık cnm ya onun işi daha zor hem eşini hem çocuğunu bırakıyor arkasında Allah sabır versin eşine :26:

Son düzenleme:

Dediğin gibi kuzum gelsin kendisi napıyosa yapsın ben kendimi fazla yıpratıyorum.Biraz akışına bırakıcam

geliyo popoya şaplak bak sende diyosun burda olsa hiç bunlar olmazdı bakıp hallederdik diye hep uzaklıktan oluyo bunlar bide askerlik psikolojisi tabi biraz daha sabır cnm aydınlık günler yakın

İns. canım ama sabrımın tükendiğini hissediyorum artık yavaştan uzun dönemler okumasın taşlarlar beni yaa yine

Son düzenleme:
İns. canım ama sabrımın tükendiğini hissediyorum artık yavaştan uzun dönemler okumasın taşlarlar beni yaa yine

şeymaaa yine güldürdün beni hakılsın aslında sessiz olalım basmasınlar topiği beni de sıktı artık beklemek bir an önce gelsinler duygusal karmaşa yaşar oldum artık bir gülüyorum bir ağlıyorum ayarlarım bozuldu şafak saymaktan artık düğün şafağı saymaya başlayalım sevdiceklerimizle beraber

'yine' derken
Aynen canım bende düğün şafağı istiyorum artık

selam kızlar ben geldim dün ki yaramaz çocuk hallerim yok bugün şükür özlüyorum ama daha uslu uslu

Sizler nasılsınız askerleriniz nasıllar?

Son düzenleme:
mutsuz olman dışında hoş sohbetinle güldürüyosun beni demek istedim :)
bende bende o daha heyecanlı

Bence de beklemek yerine fırsat bilip bekarlığın dibine vururlardı
Evet ya fark ettim de ben ne kadar çok mutsuz olmaya başladım son zamanlarda. İnsanları uzaklaştıracağım kendimden haberim yok ama siz beni her zaman seversiniz dimi

canm bence şeyma haklı son anda telaş olmasın hem de erken rez. avanntajları olur uygun fiyata olur diye stres yapıyo. ben olsam ben de öyle yapardım ama dönüşte eğer bi aksilik çıkarsa evet sen sorumlu değilsin elinden geleni yaptınn
Bir şeyi merak ediyorummmm biz askere gitsek erkeklerimiz böyle bir topik acıp bizi böyle beklerlelermiydi ki

tabi ki hayırrr onların da gününü gün edeceğini sanmıyorum, çok özlerler üzülürler ama böyle bişeye girişmezler. hiç erkekler kulübü diye site var mı

şeymacımm akışına bırakk bn öylee yapıorummm lafını dahi açmıorumm arttt, ben yapcm halletcm dediii bakalım gelsnnn dee konuşalımmm ordaa herşeyi yanlışş anlıoo bideee, bişey desemm laf farklı yerleree gtckkk artık geyik yapıorumm teldee

bennurcummm aynen benimkii çok ustaa olduu yaaa sormaa onlar içinn baya zor olucak bide bir yaşında kızlarıı varrr eşini arıycmmm benn dee konuşcmm ama tabii onu anlamam şimdi çok zorr, daha farklı bi durumdaaa

Evet canım benden günah gitti ben ailemden alıştım bizde herşey önceden bakılır edilir planlanır alışmışım napiyim bence günlerini gün ederlerdi canım üzülürlerdi ama emin ol bekarlığın tadını çıkarırlardı çünkü onlar mantık çerçevesinde bakıyorlar 'şu kadar gün sonra gelecekler fazla üzülmek mantıksız derlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…