- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.121
anliyorum canim icine sinmesini istiyorsun herseyin ki haklisin olmadi ailenden biri ile git bak salona eger kayinbaban götürmüyorsa ya da biraz arastirma yap baska mekanlar icin.kasim ayinda o kadar cok dügünde olmaz diye düsünüyorum en azindan otellerde öyle oluyor kasim ayi genelikle sakin oluyor, salon konusunda sorun cikmaz diye düsünüyorum bulursunuz güzel bi yer
Canım ailesi ile konuşamıyodur anlıyorum ama beni üzen bana söylediği bir kaç cümle oldu, hak etmedğim şeyler mesela 'sen bizim durumumuzu düşünmüyosun' gibi oysa ben nişan döneminde herşeyi en az maliyetle kurtarmaya çalıştım ... Altında falanda filanda elbisede hep en uygununu tercih ettim bunları göz ardı edip bana o cümleyi söyledi ya yıkıldım resmen.Söylediğimde 'erken rezervasyon için birşeyler ayarlayamaz mıyız, bir yerden para filan...2.kere bile tekrar etmedim cümlemi ısrar etmedim 'şu an ayarlayamayız hayatım demesi yeterliydi dünden beri ağlıyorum bu cümleye o kadar yaptığım fedakarlığa bu mu karşılığı diye. Bizim nişanımız k.babamın işi yüzünden çok sıkıntı oldu.Neredeyse nişan askerden sonraya erteleniyordu bende nişan istediğimiz gibi olamadı bu bari istediğim gibi olsun anlamında 'bu da istediğim gibi olsun' dedim tüm söylediğim bu neymiş efendim ben onlarını durumunu düşünmüyormuşum.Benim yerimde başka kız olsaydı eğer o nişan olmazdı gerçekten...
Fiyatta anlaşmışlar ben salonu görmeden daha. Kayın babam ın arkadaşının yeri ben resimlerine baktım çok ferah güzel bir yer normalde pahalıymış da ama k.babama uygun yapmışlar fiyatı. beni götürmediler daha kapora verilmedi ama sözü alındı başkasına vermeyecekler o tarihte...Ben resimlerden bakıp resimlerden beğendim diye başka bir seçeneğe bakılmadı, halbuki ben 'resimlerinden güzel bir yere benziyor, gidip bakalım gerçekten seversem tarihi alalım' demiştim ama onlar gidip konuşup sözünü almışlar.Adamlar para bekliyor yani nişanlımada beğenmezseniz değiştiririz diyormuş k.babamlar, neyi değiştireceğim bu saatten sonra ben? şurda kalmış düğüne 3 ay orayı beğenmesem ne olacak...Böyle işte kuzum çok kırgın ve dertliyim bu konularda.
iyi bir konuşma yapmanıza sevindim cnm şu an en çok ihtiyaç olan şey moral... tatlı tatlı konuşmuşsunuz daha ne olsun hep böyle olun kuzumevet gelsinler artık cidden sıktı bu şafakta 155den beri sayıyoruz bu ara hiç hiç atmıyor gibi geliyor bana
Canım onlar bir şekilde ayarlanır da benim takıldığım yapılış şekli, tavır, söylenen cümleler, ha şunu biliyorum nişanlım burada olsaydı asla bu sorunlar olmayacaktı bakıp görüp halledecektik ama hayırlısı olsun bana söylediği cümleyi de asla unutmuycam ama...
cnmmmm çok yakın arkadaşı askere gidioo evli ve çocukluu, benmki onaa moral veriomuş arıomuşşş, keyfi yerindee gün sayıyorumm çok azz kaldııı btckk dioduuuu ama keşke bu moral onda hergünn olsaaa
cnmmmm haklısınnn bu konudaaa, en özell ve en güzel gününn herkesss istediği gbi olmasınıı hayal eder, uğraşırr amaa genellikle erkekler biz kadar ince ve detaycı düşünmüolarr, daha dar çerçeveden bakıolar olaylara.. sen kendinii hiç üzmee sonuçta tartışma olmamışşş kavgaa olmamışşş, eminm nişanlın daa düşünmüştrrr ve de üzülmüştr.. geldiği zmn yüzyüzee konuşursanzzz daha ii sonuçlar alırsnzzz, teldee sorun daha büyüyorr.. geldğinde konuşup orta yoluu bulursnzz tatlımm, bak bzmde öyleee belirsz, nişanlım da ben halletcmm bekleee geleym dioo, artık konuyu dahi açmıorumm bndee.. kendisi de açmıo o ayrı daa
geliyo popoya şaplakbak sende diyosun burda olsa hiç bunlar olmazdı bakıp hallederdik diye hep uzaklıktan oluyo bunlar bide askerlik psikolojisi tabi biraz daha sabır cnm aydınlık günler yakın
İns. canım ama sabrımın tükendiğini hissediyorum artık yavaştan uzun dönemler okumasın taşlarlar beni yaa yine
şeymaaa yine güldürdün benihakılsın aslında sessiz olalım basmasınlar topiği beni de sıktı artık beklemek bir an önce gelsinler duygusal karmaşa yaşar oldum artık bir gülüyorum bir ağlıyorum ayarlarım bozuldu şafak saymaktan artık düğün şafağı saymaya başlayalım sevdiceklerimizle beraber
Bir şeyi merak ediyorummmm biz askere gitsek erkeklerimiz böyle bir topik acıp bizi böyle beklerlelermiydi ki
Bir şeyi merak ediyorummmm biz askere gitsek erkeklerimiz böyle bir topik acıp bizi böyle beklerlelermiydi ki
'yine' derken
Aynen canım bende düğün şafağı istiyorum artık
mutsuz olman dışında hoş sohbetinle güldürüyosun beni demek istedim :)
bende bende o daha heyecanlı
selam kızlar ben geldimdün ki yaramaz çocuk hallerim yok bugün şükür özlüyorum ama daha uslu uslu
Sizler nasılsınız askerleriniz nasıllar?
Aferiiin sana
Bizler de iyiyiz yine uykusuzum tabiki...
Askerimde iyi ama ben ona küsüm hıh
hayırdır canım yine tüstün sen ona :44:
seymacim üzme fazla kendini telefonda ister istemez yalnis anlasilmalar cok oluyor ki artik sonlara yaklastigimizda onlarda askerligin stresi var en azindan bizde öyle :/ balayini felan fazla düsünüp stres yapma kendine bazen plan yapmak hicte iyi degil birak son dakika olsun ama belki planladigindan cok daha güzel olurailen ne düsünüyor dügün salonu konusunda onlar konussun bide nisanlin ailesi ile akisina birak emin ol böyle daha güzel olacak hersey ve hersey istedigin gibi olacak az daha sabir canim
canm bence şeyma haklı son anda telaş olmasın hem de erken rez. avanntajları olur uygun fiyata olur diye stres yapıyo. ben olsam ben de öyle yapardım ama dönüşte eğer bi aksilik çıkarsa evet sen sorumlu değilsin elinden geleni yaptınnCanım ailesi ile konuşamıyodur anlıyorum ama beni üzen bana söylediği bir kaç cümle oldu, hak etmedğim şeyler mesela 'sen bizim durumumuzu düşünmüyosun' gibi oysa ben nişan döneminde herşeyi en az maliyetle kurtarmaya çalıştım ... Altında falanda filanda elbisede hep en uygununu tercih ettim bunları göz ardı edip bana o cümleyi söyledi ya yıkıldım resmen.Söylediğimde 'erken rezervasyon için birşeyler ayarlayamaz mıyız, bir yerden para filan...2.kere bile tekrar etmedim cümlemi ısrar etmedim 'şu an ayarlayamayız hayatım demesi yeterliydi dünden beri ağlıyorum bu cümleye o kadar yaptığım fedakarlığa bu mu karşılığı diye. Bizim nişanımız k.babamın işi yüzünden çok sıkıntı oldu.Neredeyse nişan askerden sonraya erteleniyordu bende nişan istediğimiz gibi olamadı bu bari istediğim gibi olsun anlamında 'bu da istediğim gibi olsun' dedim tüm söylediğim bu neymiş efendim ben onlarını durumunu düşünmüyormuşum.Benim yerimde başka kız olsaydı eğer o nişan olmazdı gerçekten...
Fiyatta anlaşmışlar ben salonu görmeden daha. Kayın babam ın arkadaşının yeri ben resimlerine baktım çok ferah güzel bir yer normalde pahalıymış da ama k.babama uygun yapmışlar fiyatı. beni götürmediler daha kapora verilmedi ama sözü alındı başkasına vermeyecekler o tarihte...Ben resimlerden bakıp resimlerden beğendim diye başka bir seçeneğe bakılmadı, halbuki ben 'resimlerinden güzel bir yere benziyor, gidip bakalım gerçekten seversem tarihi alalım' demiştim ama onlar gidip konuşup sözünü almışlar.Adamlar para bekliyor yani nişanlımada beğenmezseniz değiştiririz diyormuş k.babamlar, neyi değiştireceğim bu saatten sonra ben? şurda kalmış düğüne 3 ay orayı beğenmesem ne olacak...Böyle işte kuzum çok kırgın ve dertliyim bu konularda.
canm bence şeyma haklı son anda telaş olmasın hem de erken rez. avanntajları olur uygun fiyata olur diye stres yapıyo. ben olsam ben de öyle yapardım ama dönüşte eğer bi aksilik çıkarsa evet sen sorumlu değilsin elinden geleni yaptınn
tabi ki hayırrronların da gününü gün edeceğini sanmıyorum, çok özlerler üzülürler ama böyle bişeye girişmezler. hiç erkekler kulübü diye site var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?