- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.381
ahahah senin canını yakmıştır canımm owww
yani seni aşık etmiş anlamında
ahh ne güzelll ilkaycım
bende 18 iken askerim 21 di... ee tabi onun doğup büyüğü yerden ötürü oda can yakıcak kadar gezip tozamadığı söylüyoo
ee buda bana yaradı tabi.. gözlerimiz tam açılmadan bulduk birbirimizi..
Ben neden fotoğrafını göremiyorum
fotommmm yokkk cnmmmm hiç koymadımm ben, düğündn snrrr fotoları atcmmmm
Kalimero demişya fotoğrafından dolayı genç olduğunu düşündüm diye:44:
kişisel bakım üzerine mastermı yaptı ilknur :26: bide yaşdaşım olcak hiç tüyo vermiyo
o zaman bende danışayım ilknurcumben 30 yaşımdan sonra +30 yaş için cildime kremler vs istiyorum. sizce nasıl bi başlangıç olur?
kaz ayakları falan sinirimi bozuyo biraz.. hep gülümseyen bi tipim olduğundan sorun olcak gibi geliyor..
Oyyy tesekkurler kuzumben daha o sampuanlari alamasam da
Canım paylaşırım tabi kitatlım ben kendi yaptıklarımı yazayım.Ben doğal yöntemlerden yanayım,haftada 2-3 defa doğal maske ve peeling yapıyorum,her sabah ve akşam yüzümü mutlaka temizliyorum genellikle gül suyu ya da limon suyu kullanıyorum tonik olarak.Normal bir nemlendirici ve sebamed güneş koruyucu losyon sürüyorum yaz kış.Bir de her sabah uyguladığım buzlu bir karışımım var yüzüme sürdüğüm 30 yaşından sonra kremlere servet yatırmaktansa böyle bir sistem belirledim ve çok memnunum.Ben de sürekli güldüğüm için kaz ayaklarım var uyguladığım maskelerle onları en aza indirdim
Kuzum ben de daha kullanmaya başlayamadım o şampuanları
selam kızlar desteğiniz iiçin hepinize teşekkür ederim...
sebepler çok sudan ve saçma hiç bu kadar büyük tepkiler verilecek şeyler değil seven bir insanın tahammül sınırını bu kadar dürürebileceğine inanmıyorum artık... en basiti şu ben söyliyim siz karar verin benim ne kadar suçlu olduğuma neye uğradığımı şaşırdım tepkisi karşısında; konuşuyoruz çıkıyım ben artık anca giderim dedi bende çıkma ben seni çok özledim ki bir 10dk daha görüşelim biraz daha göriyim seni dedim aman Allahım nerden dedim ben gitmesi gereken saati bilmiyomuymuşum hiç bir yere gitmeden bana geliyomuş ben hala gitme diyormuşum doyumsuzmuşum ama nasıl halini görmeniz lazım bunun gib 2-3 sudan sebep hiç bir ciddi dayanağı yok kavga sebebi yok hele ki o gün için... üstüne şu an sanki ben suçluymuşum gibi bana tavır yapıp aramıyor sormuyorkimse birşey bilmiyor o gece aradım ama açmadı dedim heralde uyudu ya da fırsatı olmadı dedim o da annelerini aradıüında birşey dememiş kendi annemlerde bilmiyor şimdilik aramızda olanlar sonrası nasip
şeymacımmmm nice mutlu yaşlara sevdiğinle sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür seninle olsun
Buzlu karışım nasıl canım?
cnmmm şakaaa yaptııı diee düşündmmm çünkü benm fotom yokkk hiçç
Allah Allah :44: Birden ne olmuş ki öyle ya.Canım bak onun sana anlatamadığı birşey olmuştur belki ne yaşadıklarını bilmiyoruz ki.canı birşeye sıkılmıştır önce sana belli etmemiştir ama bir anda patlamış olabilir.Güzel dileklerin için teşekkür ederim...selam kızlar desteğiniz iiçin hepinize teşekkür ederim...
sebepler çok sudan ve saçma hiç bu kadar büyük tepkiler verilecek şeyler değil seven bir insanın tahammül sınırını bu kadar dürürebileceğine inanmıyorum artık... en basiti şu ben söyliyim siz karar verin benim ne kadar suçlu olduğuma neye uğradığımı şaşırdım tepkisi karşısında; konuşuyoruz çıkıyım ben artık anca giderim dedi bende çıkma ben seni çok özledim ki bir 10dk daha görüşelim biraz daha göriyim seni dedim aman Allahım nerden dedim ben gitmesi gereken saati bilmiyomuymuşum hiç bir yere gitmeden bana geliyomuş ben hala gitme diyormuşum doyumsuzmuşum ama nasıl halini görmeniz lazım bunun gib 2-3 sudan sebep hiç bir ciddi dayanağı yok kavga sebebi yok hele ki o gün için... üstüne şu an sanki ben suçluymuşum gibi bana tavır yapıp aramıyor sormuyorkimse birşey bilmiyor o gece aradım ama açmadı dedim heralde uyudu ya da fırsatı olmadı dedim o da annelerini aradıüında birşey dememiş kendi annemlerde bilmiyor şimdilik aramızda olanlar sonrası nasip
şeymacımmmm nice mutlu yaşlara sevdiğinle sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür seninle olsun
Teşekkürler tatlımseymadogum günün kutlu olsun tatlim :124: askerinle birlikte nice mutlu yillara canim
ama ben kimin resmini görüp yorum yaptım acaba :44:
çok tatlı çıkmışsın buket falan dedim.. uzun düz saçlı ve yanındakinide askerin sandım.. yazlık tarzı bir yerde çekinilmiş bi fotoydu.. dur bulursam yazıcam sizede..
iyi de cnm ondan önce hiç bişey yoktu yüzü gülüyordu şakalaşıyorduk bir an da mı canı sıkıldı çok anlamsız tamam hadi haklı yine sinir yapsın o da kabul bu kadar büyük tepki niye ileri de ne yapacağız biz bunu yapan ileri de ciddi birşeyde cam çerçeve indirir o zaman... hala daha ben alttan alıyorum sırf üzülmesin orda bişey olmasın diye artık kısmet kaderde ne varsa o olacak ben yaptklarını hazmedemiyorum şu anBennurcum belki sana anlatmadığı başka bir şeye canı sıkılmıştır ya da nişanlında gitmek istemediği için o an ki stresle böyle bir tepki vermiş olabilir:44:ailelerin bilmemesi iyi olmuş,siz kendi aranızda halledersiniz
Gnellikle süt,bal,saf z.yağını karıştırıp buz kalıbına döküyorum ama bu defa siyah üzüm,salatalık,süt,bal,z.yağını blenderden geçirdim daha iyi oldu sankitabi bunlar yan destek lancome'un nemlendiricisini kullanıyorum bir de sürekli temizlemek gerekiyor
Allah Allah :44: Birden ne olmuş ki öyle ya.Canım bak onun sana anlatamadığı birşey olmuştur belki ne yaşadıklarını bilmiyoruz ki.canı birşeye sıkılmıştır önce sana belli etmemiştir ama bir anda patlamış olabilir.Güzel dileklerin için teşekkür ederim...
Teşekkürler tatlımamiiinnn
Gnellikle süt,bal,saf z.yağını karıştırıp buz kalıbına döküyorum ama bu defa siyah üzüm,salatalık,süt,bal,z.yağını blenderden geçirdim daha iyi oldu sankitabi bunlar yan destek lancome'un nemlendiricisini kullanıyorum bir de sürekli temizlemek gerekiyor
iyi de cnm ondan önce hiç bişey yoktu yüzü gülüyordu şakalaşıyorduk bir an da mı canı sıkıldı çok anlamsız tamam hadi haklı yine sinir yapsın o da kabul bu kadar büyük tepki niye ileri de ne yapacağız biz bunu yapan ileri de ciddi birşeyde cam çerçeve indirir o zaman... hala daha ben alttan alıyorum sırf üzülmesin orda bişey olmasın diye artık kısmet kaderde ne varsa o olacak ben yaptklarını hazmedemiyorum şu an
en iyisini yapıyosun cnm hem kimyasallardan uzak hemde daha ekonomik bakım yapmış oluyosun bende deniyeceğim bu karışımı:)
bu kadar sinir çok fazla cnm üstüne hala aramamış olması sanki ben suçluymuşum gibi tavır yapıyor artık 5. Yılımızdayız 2günlük bir ilişkimiz yok ki herşeyi bir an da sinirle silip attı anlamıyorum ne olduğunu
ay ben bunları yapmaya üşenirim her sabahhh üstümü bile zor giyiyorum
o acronun fotoğrafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?