351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Bennurcum düzelir araniz mutlaka ama birden neden bu kadar tepki verdi ki :-( geçmiş olsun, sağlığın her şeyden daha önemli.

şeymacım ben seni azıcık daha büyük diye hatırladım.. benden 2 yaş küçükmüşsün... bide şaplak geliyo diyosun.. abla diye ses çıkartamıyodum
24 e girdim evet ama ben buranın yaramaz çocuğu olmuştum ondan şaplak Atıyodum neyse sizde bana atın ödeşelim
Seyma 24ten gün mu aldin yoksa 24u doldurdun mu ya da kac dogumlusun diye sorayim
90 doğumluyum canım
Mutlu yaşlar seymaaa ;-) sevdiklerinle birlikte mutlu,saglikli, huzurlu yillarin olsun.

Teşekkürler canım amiiinnnnn hepimiz ömrü güzel olsun

Doldurdugun yas söyleniyor canim ben 88liyim, ve haziranda 25i doldurdum o yuzden 25 yasindayim diyorum artik çünkü biz 1 aylik bebege 1 yasinda demiyoruz ancak bi yili doldurdugunda bi yasinda diyoruz bu sebeple sen 26 yasindasin

Son düzenleyen: Moderatör:

İlkay ben seni daha büyük sanıyordum yanlış anlama fotoğraflarınla alakası falan yok, olgunluğundan dolayı

Fotograflarimla alakasi olamaz zaten, çünkü sadece bu ay 3 kisi yasimi soyledigimde sok oldu universiteye yeni basladigimi saniyorlarmis

Tatlim teşekkür ederim olgunmuyum bilmiyorum

şuan en büyük buketmiş.. ama bana göre en küçük o geliyodu
sonra ilknur ve ben
sonra ilkay
en küçük şeyma imiş

evet bu yaşlarda daha çok kalmak isticez ama 35 yaşında olgunlaşmaya başlamış bi kadında olmak istiyorum

Tatlım ben olgunluğun yaşa bağlı olduğunu düşünmüyorum çünkü 40 yaşına gelmiş ama hala ergen psikolojisinde olan insanları tanıdım:26:her yaşın ayrı bir güzelliği var tabiannem gibi olmak istiyorum

Fotograflarimla alakasi olamaz zaten, çünkü sadece bu ay 3 kisi yasimi soyledigimde sok oldu universiteye yeni basladigimi saniyorlarmis

Tatlim teşekkür ederim olgunmuyum bilmiyorum
Evet gayet yaşı küçük gösteriyorsun Evet yani mesleğinin etkisi de vardır tabi ama olaylara yaklaşım tarzın bende öyle bir izlenim uyandırdı.
şuan en büyük buketmiş.. ama bana göre en küçük o geliyodu
sonra ilknur ve ben
sonra ilkay
en küçük şeyma imiş

ayy yaşlıların içinde kaldııımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…