- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.361
Evet gayet yaşı küçük gösteriyorsunEvet yani mesleğinin etkisi de vardır tabi ama olaylara yaklaşım tarzın bende öyle bir izlenim uyandırdı.
ayy yaşlıların içinde kaldııımmmmmmmm
Tatlım ben olgunluğun yaşa bağlı olduğunu düşünmüyorumçünkü 40 yaşına gelmiş ama hala ergen psikolojisinde olan insanları tanıdım:26:her yaşın ayrı bir güzelliği var tabi annem gibi olmak istiyorum
Evet haklısın.. olgunlaşmayanlar istisna sanırım.. inşallah annen gibi bir anne olursun canım..
benim askerimde 84 lü canım ama kimlikte 83 yazıyor
30 yaşına geldin diye dalga geçiyorum.. oda kzııyor ve hiçte bile sakal traşı olunca 20 gösteriyormuşum diye hava atıyo.. o göbekle nasıl 20 gösteriyosa...
İnşallah tatlımher yönden anneme benzemeyi çok istiyorum nişanlım bakım ürünlerimi her gördüğünde anasının kızı diyor ahh inşallah diyorum
İnanın erkekler yaşı daha çok kafaya takıyoE o hareketli can yakan yaşlarını illa ki özlüyorlardır ahahaha
İnanın erkekler yaşı daha çok kafaya takıyoE o hareketli can yakan yaşlarını illa ki özlüyorlardır ahahaha
Sende benim idolümsün bebisimkisisel bakim danismanim benim
Sende benim idolümsün bebisimkisisel bakim danismanim benim
benim askerimde 84 lü canım ama kimlikte 83 yazıyor
30 yaşına geldin diye dalga geçiyorum.. oda kzııyor ve hiçte bile sakal traşı olunca 20 gösteriyormuşum diye hava atıyo.. o göbekle nasıl 20 gösteriyosa...
eee bizim gibi genç hatunların yanında kendilerini yaşlı hissetmeleri çok normal
şuan en büyük buketmiş.. ama bana göre en küçük o geliyodu
sonra ilknur ve ben
sonra ilkay
en küçük şeyma imiş
Kocamin can yakan yaslari olamadikuzum 14 yasindan beri benimle
Kocamin can yakan yaslari olamadikuzum 14 yasindan beri benimle
Kuzum biz birlikte yer çekimine karşı koyacağızyeni bir şey duyduğumda araştırıp deneyip,ilkaya söylemeliyim hemen diyorum
cnmmmmm teşekkür ederimmm en küçükk benimmm ahahaha nedenn öyle hissettn acabaa tatlmm
buket abla resimden dolayı sanırım
genç gösteriyodun canım...
düğünnnn fotolarımlaaa sizeee döneceğimmm inşş kasımdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?