351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Evet haklısın.. olgunlaşmayanlar istisna sanırım.. inşallah annen gibi bir anne olursun canım..

benim askerimde 84 lü canım ama kimlikte 83 yazıyor
30 yaşına geldin diye dalga geçiyorum.. oda kzııyor ve hiçte bile sakal traşı olunca 20 gösteriyormuşum diye hava atıyo.. o göbekle nasıl 20 gösteriyosa...

Son düzenleme:

İnanın erkekler yaşı daha çok kafaya takıyo E o hareketli can yakan yaşlarını illa ki özlüyorlardır ahahaha

Sende benim idolümsün bebisim kisisel bakim danismanim benim

kişisel bakım üzerine mastermı yaptı ilknur :26: bide yaşdaşım olcak hiç tüyo vermiyo
o zaman bende danışayım ilknurcum ben 30 yaşımdan sonra +30 yaş için cildime kremler vs istiyorum. sizce nasıl bi başlangıç olur?
kaz ayakları falan sinirimi bozuyo biraz.. hep gülümseyen bi tipim olduğundan sorun olcak gibi geliyor..

eee bizim gibi genç hatunların yanında kendilerini yaşlı hissetmeleri çok normal

Yanı ben hele nişanlımı gıcık ediyorum, aaa ben 36 yasında olduğumda sen 40 mı olacaksıııınnn ben taş gibi olurum daha, senin saçlar iyice dökülür diyorum
Kovalıyo beni gıcık oluyooo

Kocamin can yakan yaslari olamadi kuzum 14 yasindan beri benimle

ahh ne güzelll ilkaycım

bende 18 iken askerim 21 di... ee tabi onun doğup büyüğü yerden ötürü oda can yakıcak kadar gezip tozamadığı söylüyoo
ee buda bana yaradı tabi.. gözlerimiz tam açılmadan bulduk birbirimizi..

Biz aynı liseden mezunuz askerimle, onun bi sevgilisi vardı o zaman
Ben ona aşıktım platonik Çok popülerdi voleybol kaptanıydı maçlarını cok izledim bütün kızların gözdesiydi, o zamanlar saçı çoktu tabi
Ayy ne günlerdi yaa, sonra o mezun olup gitti benle bir sene okudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…