- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #3.941
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
Bu topige bakin bi kizlar
Bu topige bakin bi kizlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba!
acrofobi mamak'ta video cekebildim demistin. sanirim buraya eklenebiliyor, vaktin olunca yapabilirsen sevinirim. :) bir de askeri erzurum'a giden birileri vardi sanirim, haber alabildiniz mi? nasillarmis? benim sevgilim degil asker olan cok yakin bir arkadasim, o yuzden sizinle bazi konularda farkli olsak da yine de bir cok konuda hislerimiz ayni hep. dusuncelerinizi, hislerini anlayabiliyorum cogunlukla. buradaki her sayfada sizin birbirinize desteginizi gormek cok guzel. erzurum icin pek hos seyler duymadim gibi simdilik, o yuzden yine askerligin ilk gunlerindeki gibi belirsizlik olunca ben de meraklaniyorum. yakinda bir duzenleri otursa da bir sekilde haberlesme yolunu bulsak, en azindan carsi izinleri olacak burada daha once konusuldugu gibi.
işaretli gözüküyor canım
neyse bende böle gülerim ))))))))
Canım bir deneyeyim bakayım olcak mı.Büyük kaçabilir boyutu ama:26:
ilkay bizi diskoya götürrrr
teşekkürler canım
durun safagımın ikonuna bakcam :))) öhöm :130
vallah canim bence temel ihtiyaclari icin tras malzemesi, t shirt, felan yolla, onlara ihtiyaclari oluyor zaten, ayrica seni hatirlatan birsey mesela ben eskiden kumas mendiler vardiya ben onlara serkan hamide isledim bi hafta üzerimde tasidim, hem kokumu hemde yaninda tasiyabilecegi birsey olsun diye.... bilmyiorum baska ne yollanir ama sevgilim demisti mektuplari okuyorlar ondan cok istemiyor. o tür seyler ihtiyaclari icin bide bizi daha yakin hissetmeleri icin olabilir
ben o la la yı eğlence anlamında görmüştüm meersem kulak tıkıomus duymuomus ))))))
yanlış oldu ikon :)))
::130 olmuo bu yae :)
ben o la la yı eğlence anlamında görmüştüm meersem kulak tıkıomus duymuomus ))))))
yanlış oldu ikon :)))
::130 olmuo bu yae :)
cok tesekkurler canimmmm...evet oyle bi paket hazirlayim diyorum bende bakalim:SS::S bu arada apartmanin onunde kina gecesi varrrrr yaaaa insallah bizimde olurrrr boyle bi heyecannn:)))))))))) <3
bak senin yabtıgının aynısını yapıom bu kez sonuna da : getircem deneme bir ki üç hhahahah :130:Canim oluyor askinda ama bunu neden yapamadin ki:130::130:
Kizlar askerligin kisalmasiyla ilgili bi gelisme var mi yaa meclise sunulmus diye duydum ama dogru mudur ki pazar gunu anneler gunu ya bi aciklama falan yaparlar mi acaba
evet bencede... hem ihtiyaclarini gidermis olursun hemde senden birsey olur yaninda
insallah. kina gecelerini coook severim. kina yamayida. onun kokusunuda. hep S harfi seklinde yakiyorum ben
askima 11-1 nobeti vermisler yaaadisarda bde zaten hastaaaaaa
((((((((((((((((( en son 2 gun once kar yagiyoduuuu ordaaa
ya allahim ya bu nasil bi is.... bi tarafta yaniyorlar. diger tarafta sonuyorlar. askerlerimize güc ver allahim... üzme kendini. iyi olur insallah. öksürükte ne hikmetse hepsinde var bi anlamadim![]()