• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

merhaba!
acrofobi mamak'ta video cekebildim demistin. sanirim buraya eklenebiliyor, vaktin olunca yapabilirsen sevinirim. :) bir de askeri erzurum'a giden birileri vardi sanirim, haber alabildiniz mi? nasillarmis? benim sevgilim degil asker olan cok yakin bir arkadasim, o yuzden sizinle bazi konularda farkli olsak da yine de bir cok konuda hislerimiz ayni hep. dusuncelerinizi, hislerini anlayabiliyorum cogunlukla. buradaki her sayfada sizin birbirinize desteginizi gormek cok guzel. erzurum icin pek hos seyler duymadim gibi simdilik, o yuzden yine askerligin ilk gunlerindeki gibi belirsizlik olunca ben de meraklaniyorum. yakinda bir duzenleri otursa da bir sekilde haberlesme yolunu bulsak, en azindan carsi izinleri olacak burada daha once konusuldugu gibi.

Canım bir deneyeyim bakayım olcak mı.Büyük kaçabilir boyutu ama:26:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süpermis buuuuuyazi rengi bile degisiyooor:49::54::nazar:

ilkaycigim coook tesekkür ederim

Son düzenleme:
ilkay bizi diskoya götürrrr :36::36::36::36::36::36:
teşekkürler canım :3:
durun safagımın ikonuna bakcam :))) öhöm :130

vallah canim bence temel ihtiyaclari icin tras malzemesi, t shirt, felan yolla, onlara ihtiyaclari oluyor zaten, ayrica seni hatirlatan birsey mesela ben eskiden kumas mendiler vardiya ben onlara serkan hamide isledim bi hafta üzerimde tasidim, hem kokumu hemde yaninda tasiyabilecegi birsey olsun diye.... bilmyiorum baska ne yollanir ama sevgilim demisti mektuplari okuyorlar ondan cok istemiyor. o tür seyler ihtiyaclari icin bide bizi daha yakin hissetmeleri icin olabilir

cok tesekkurler canimmmm...evet oyle bi paket hazirlayim diyorum bende bakalim:SS::S bu arada apartmanin onunde kina gecesi varrrrr yaaaa insallah bizimde olurrrr boyle bi heyecannn:)))))))))) <3

Kizlar askerligin kisalmasiyla ilgili bi gelisme var mi yaa meclise sunulmus diye duydum ama dogru mudur ki pazar gunu anneler gunu ya bi aciklama falan yaparlar mi acaba

cok tesekkurler canimmmm...evet oyle bi paket hazirlayim diyorum bende bakalim:SS::S bu arada apartmanin onunde kina gecesi varrrrr yaaaa insallah bizimde olurrrr boyle bi heyecannn:)))))))))) <3

evet bencede... hem ihtiyaclarini gidermis olursun hemde senden birsey olur yaninda :34:

insallah. kina gecelerini coook severim. kina yamayida. onun kokusunuda. hep S harfi seklinde yakiyorum ben

askima 11-1 nobeti vermisler yaaa :( disarda bde zaten hastaaaaaa:(((((((((((((((((( en son 2 gun once kar yagiyoduuuu ordaaa

ya allahim ya bu nasil bi is.... bi tarafta yaniyorlar. diger tarafta sonuyorlar. askerlerimize güc ver allahim... üzme kendini. iyi olur insallah. öksürükte ne hikmetse hepsinde var bi anlamadim:43:

ya allahim ya bu nasil bi is.... bi tarafta yaniyorlar. diger tarafta sonuyorlar. askerlerimize güc ver allahim... üzme kendini. iyi olur insallah. öksürükte ne hikmetse hepsinde var bi anlamadim:43:

saol canim :((( drmadan oksuruyo cocuk gttginden beri..dun revre cikti ilac vermisler hala gelmedi ilaclarida ustune ustluk bide simdi bonet yazmislar:(( yemekleride asker yapiyomus yiyemiyor 3 gundur:((( bilmiyorum nolcak halleri....oooof of

Kıbrıs topigine gittim bi geldim nolmuş buralara, anammm :50: bu ne kalabalık. Ama genel olarak keyifler yerinde gibi. usta birliği acemilikten iyi gelmiş kimisine. Benimk Kıbrısa düştü ya. 2 günde bir ya a 3 günde bir arıyor. 2dk ancak konuşabiliyoruz. onu arayabileceğim numarayı öğrenemedim henüz. bizimki sıkıntı kızlar..:2:

Back
X