- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #4.841
kız açtın mı topiği

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız açtın mı topiğionlar açsa daha mutlu olurduk ama yaaaa
![]()
hmmmm :44::44::44:
neyse iyi oldu belki topik açılınca gelmeye başlarlar canım![]()
bende onu düşünmüştüm arayınca çıkıyor ya gelirler belki ne kadar erkenden geldiler o kadar moralimiz düzelecek emin olun![]()
haydi kızlar pusuya yatıp avımızı bekliyoruz :94: ilk kim gelecek![]()
hehehe ilkay aa cok ayıp çok kötüsün![]()
kızlarrrr ben geldimm nasılsnzzzz
ilkaycımm nicee nicee güzell senelereee olsunn sizeee :)
şeymacım geçmiş olsun sana da dişin mi ağrıoo
Kızlar ben geldimama hemen kaçacağım ders çalışmam lazım
askerimle bol kahkahalı bir konuşma yaptık biraz önce içim açıldı
siz nasılsınız?
ilkaycım akşama sendeyiz unutmaçok geçmiş olsun,bol bol dinlenmeye çalış kuzum
Şeyma,açmışsın topiği kuzum ellerine sağlık
349.dönemlerin topiğine baktım ben dene güzel rabbim sağlıkla kavuşturuyor onları,darısı başımıza inşallah
nişanlımda intikale çıkmayı bekliyor,döndüğümüzde şafak azalmış olacak sonra sen geleceksin diyor,kıyamam
Öpüyorum hepinizi![]()
iyiyim ben tatlım, daha bugün kocamla konuşamadım ama olsun akşam arar heraldesen nasılsın, nerelerdeydin bakalım tüm gün gelmedin
![]()
böyle dediğime bakma, onlar geldiklerinde onların topiğine "hoşgeldiniz iyi ki geldiniz çok mutlu olduk" falan yazmak istemiyorum :26: çünkü bizim topiğe kızlar yazdığında ben çok üzülmüştüm :26:
Ben de çok üzülmüştümevet bu bir kısır döngü,onlar yaşadı biz de yaşıyoruz,bizimki bitecek 353'ler yaşayacak bunu ama o cümleler fazlasıyla içimi acıtmıştı:26:
iyiyimm cnmm benimm, sabahh kuaföre gttmm ordan da annemle dışarı çıktıkk çeyiz aldıkk birazzbiz de çok kısa konuştkk cnmm ben de dışardaydmm şimdii bekliorum arasa diee, akşama doğru ararlar artt bizim mehmetçikler:)
Ben de çok üzülmüştümevet bu bir kısır döngü,onlar yaşadı biz de yaşıyoruz,bizimki bitecek 353'ler yaşayacak bunu ama o cümleler fazlasıyla içimi acıtmıştı:26:
böyle dediğime bakma, onlar geldiklerinde onların topiğine "hoşgeldiniz iyi ki geldiniz çok mutlu olduk" falan yazmak istemiyorum :26: çünkü bizim topiğe kızlar yazdığında ben çok üzülmüştüm :26:
teşekkür ederim çok kötüydü ama daha iyiyim evet 20'lik ya perişan ediyo benikızlarrrr ben geldimm nasılsnzzzz
ilkaycımm nicee nicee güzell senelereee olsunn sizeee :)
şeymacım geçmiş olsun sana da dişin mi ağrıoo
evet açtım ama iyi mi etttim bilemedim kuzum neyse hayırlısı bölemişKızlar ben geldimama hemen kaçacağım ders çalışmam lazım
askerimle bol kahkahalı bir konuşma yaptık biraz önce içim açıldı
siz nasılsınız?
ilkaycım akşama sendeyiz unutmaçok geçmiş olsun,bol bol dinlenmeye çalış kuzum
Şeyma,açmışsın topiği kuzum ellerine sağlık
349.dönemlerin topiğine baktım ben dene güzel rabbim sağlıkla kavuşturuyor onları,darısı başımıza inşallah
nişanlımda intikale çıkmayı bekliyor,döndüğümüzde şafak azalmış olacak sonra sen geleceksin diyor,kıyamam
Öpüyorum hepinizi
Edit:nice nice 11.senelere inşallah canım
hayırlı olsun canım neler aldınnnniyiyimm cnmm benimm, sabahh kuaföre gttmm ordan da annemle dışarı çıktıkk çeyiz aldıkk birazzbiz de çok kısa konuştkk cnmm ben de dışardaydmm şimdii bekliorum arasa diee, akşama doğru ararlar artt bizim mehmetçikler:)
evet biz demiyelim ya kötü niyet olmasa bile tepesine yukarı gidiyo insanınBen de çok üzülmüştümevet bu bir kısır döngü,onlar yaşadı biz de yaşıyoruz,bizimki bitecek 353'ler yaşayacak bunu ama o cümleler fazlasıyla içimi acıtmıştı:26:
oohh ne güzel bi gün geçirmişsin canım yaçalışmak istemiyorum yaaa evimde oturayım sonra gezeyim sonra alışveriş yapayım olmaz mı
aynen kuzum, o yüzden sadece yardım istediklerinde orada olacağım ben .. karar verdim![]()
bende sadece nezaketen hoş geldiniz diyeceğim ama içimden aynen şu
evet biz demiyelim ya kötü niyet olmasa bile tepesine yukarı gidiyo insanın
bende sadece nezaketen hoş geldiniz diyeceğim ama içimden aynen şu
teşekkür ederim çok kötüydü ama daha iyiyim evet 20'lik ya perişan ediyo beni
evet açtım ama iyi mi etttim bilemedim kuzum neyse hayırlısı bölemiş
hayırlı olsun canım neler aldınnnn
evet biz demiyelim ya kötü niyet olmasa bile tepesine yukarı gidiyo insanın
cnmmm bazen ii bazenn kötüü evde olmakk, gezdiğin alışveriş yaptığın zaman ii de bazen sıkıcı oluoo ciddenn![]()