• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

hehehe ilkay aa cok ayıp çok kötüsün:1:

böyle dediğime bakma, onlar geldiklerinde onların topiğine "hoşgeldiniz iyi ki geldiniz çok mutlu olduk" falan yazmak istemiyorum :26: çünkü bizim topiğe kızlar yazdığında ben çok üzülmüştüm :26:

kızlarrrr ben geldimm nasılsnzzzz:1:
ilkaycımm nicee nicee güzell senelereee olsunn sizeee :)
şeymacım geçmiş olsun sana da dişin mi ağrıoo

Kızlar ben geldim:3:ama hemen kaçacağım ders çalışmam lazım:10:

askerimle bol kahkahalı bir konuşma yaptık biraz önce içim açıldı:69:

siz nasılsınız?

ilkaycım akşama sendeyiz unutma:34: çok geçmiş olsun,bol bol dinlenmeye çalış kuzum

Şeyma,açmışsın topiği kuzum ellerine sağlık:9:

349.dönemlerin topiğine baktım ben de:14:ne güzel rabbim sağlıkla kavuşturuyor onları,darısı başımıza inşallah:25:

nişanlımda intikale çıkmayı bekliyor,döndüğümüzde şafak azalmış olacak sonra sen geleceksin diyor,kıyamam:14:

Öpüyorum hepinizi:54:

Edit:nice nice 11.senelere inşallah canım

Son düzenleme:

iyiyim ben tatlım, daha bugün kocamla konuşamadım ama olsun akşam arar heralde :31: sen nasılsın, nerelerdeydin bakalım tüm gün gelmedin :19:

siz nasılsınız?

ilkaycım akşama sendeyiz unutma:34: çok geçmiş olsun,bol bol dinlenmeye çalış kuzum

349.dönemlerin topiğine baktım ben de:14:ne güzel rabbim sağlıkla kavuşturuyor onları,darısı başımıza inşallah:25:

nişanlımda intikale çıkmayı bekliyor,döndüğümüzde şafak azalmış olacak sonra sen geleceksin diyor,kıyamam:14:

harikasın çalışmalara devam :nazar: ne güzel canım keyfin yerine gelmiştir tatlı sıcacık bir konuşmayla :16: eşimde arazi sonrası şafak azalmış olacak biter bitmezde sen geleceksin diyor aynısı valla :1:

hadi kolay gelsin tatlım :3:

iyiyim ben tatlım, daha bugün kocamla konuşamadım ama olsun akşam arar heralde :31: sen nasılsın, nerelerdeydin bakalım tüm gün gelmedin :19:

iyiyimm cnmm benimm, sabahh kuaföre gttmm ordan da annemle dışarı çıktıkk çeyiz aldıkk birazz:1: biz de çok kısa konuştkk cnmm ben de dışardaydmm şimdii bekliorum arasa diee, akşama doğru ararlar artt bizim mehmetçikler:)

böyle dediğime bakma, onlar geldiklerinde onların topiğine "hoşgeldiniz iyi ki geldiniz çok mutlu olduk" falan yazmak istemiyorum :26: çünkü bizim topiğe kızlar yazdığında ben çok üzülmüştüm :26:

Ben de çok üzülmüştüm:14:evet bu bir kısır döngü,onlar yaşadı biz de yaşıyoruz,bizimki bitecek 353'ler yaşayacak bunu ama o cümleler fazlasıyla içimi acıtmıştı:26:

Ben de çok üzülmüştüm:14:evet bu bir kısır döngü,onlar yaşadı biz de yaşıyoruz,bizimki bitecek 353'ler yaşayacak bunu ama o cümleler fazlasıyla içimi acıtmıştı:26:

cnmm sanaa da kolay gelsinnn ii çalışmalar :) o cümlelerr benim de içimi acıtıoodu aynen 353 ler gelckk, hatta bizim komşunun kızı evlendii 7 ay fln oldu onun da eşi giidomuş başvuruyu yapmışş

iyiyimm cnmm benimm, sabahh kuaföre gttmm ordan da annemle dışarı çıktıkk çeyiz aldıkk birazz:1: biz de çok kısa konuştkk cnmm ben de dışardaydmm şimdii bekliorum arasa diee, akşama doğru ararlar artt bizim mehmetçikler:)

oohh ne güzel bi gün geçirmişsin canım ya :31: çalışmak istemiyorum yaaa evimde oturayım sonra gezeyim sonra alışveriş yapayım olmaz mı :1:

aynen kuzum, o yüzden sadece yardım istediklerinde orada olacağım ben .. karar verdim :31:

bende sadece nezaketen hoş geldiniz diyeceğim ama içimden aynen şu:21:

teşekkür ederim çok kötüydü ama daha iyiyim evet 20'lik ya perişan ediyo beni

siz nasılsınız?

Edit:nice nice 11.senelere inşallah canım
evet açtım ama iyi mi etttim bilemedim kuzum neyse hayırlısı bölemiş:1:

hayırlı olsun canım neler aldınnnn:29:

evet biz demiyelim ya kötü niyet olmasa bile tepesine yukarı gidiyo insanın

Son düzenleme:
oohh ne güzel bi gün geçirmişsin canım ya :31: çalışmak istemiyorum yaaa evimde oturayım sonra gezeyim sonra alışveriş yapayım olmaz mı :1:

aynen kuzum, o yüzden sadece yardım istediklerinde orada olacağım ben .. karar verdim :31:

cnmmm bazen ii bazenn kötüü evde olmakk, gezdiğin alışveriş yaptığın zaman ii de bazen sıkıcı oluoo ciddenn:1:

aynen tatlım bende de öyle olacak içimden :21: :1: kötü niyetle söylenmiyor ama karşı tarafında içini acıtıyor benim acım başkalarının mutluluğu oluyor diye :26:

teşekkür ederim çok kötüydü ama daha iyiyim evet 20'lik ya perişan ediyo beni

evet açtım ama iyi mi etttim bilemedim kuzum neyse hayırlısı bölemiş:1:

hayırlı olsun canım neler aldınnnn:29:

cnmm serviss tabaklarıı aldımm, baharatlıklarım eksikti onlarıı aldımm, bi kaç çeşit bardak aldımm :1: şarap ve su bardaklarımı aldımm renkli renkliii :1:

cnmmm bazen ii bazenn kötüü evde olmakk, gezdiğin alışveriş yaptığın zaman ii de bazen sıkıcı oluoo ciddenn:1:

evde oturup sıkılmayı özledim ya günde 10 saat çalışmaktan :26: boşver tadını çıkar canım ben ancak bebiş olduğunda işe ara verebilirim heralde :44:

Back
X