351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

son zamanlarda eşime her sarıldığımda, öptüğümde içim yanıyor, kokladığımda ve gözlerime baktığında gözlerim doluyor bugün tam 2 ay kaldı gitmesine..

2 ay sonra olmayacaksın yanımda, evimiz senin sesinle canlanmayacak, balıklarımız bazen aç kalacak, yatağın sağ tarafı boş kalacak, çamaşır makinesi her hafta dolmayacak, o çok sevdiğin kuru fasülye pişmeyecek, ıslak kurabiyeler yapılmayacak,son kalan limonlu sodalar dolabımızda seni bekleyecek, leyla ile mecnunu izlerken artık gülmenin yerini ağlamak alacak, köşe takımımızın bir kenarı boş kalacak, ben sensiz bir evde her köşesi seninle anlam bulan, anılarınla dolu evimizde seni bekliyor olacağım bitanem :14: :14: :14:

allahım tez amanda kavuştursun sana

kızlar ermoza intikamını almaya gelmiş sanırım:1: ilkay bu nedir sen yöneticiye mesaj atmayı biliyormusun?

canım, şikayet edeceğin kişinin yorumunun altındaki (!) ünleme tıklayıp şikayet sebebini yazıyorsun .. az önceki durumu anlayamadım bende :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
tam oalrak ben de anlaamdım canım:9:
aynen, öğle yemeği sonrası ağırlık çöktüüü

şikayet mi ettiniz az önceki kişiyi :44: evet ya yemekten sonra çöktü resmen gözlerim kapanıyor, şimdi kahve hazırladım kendime sek içiyorum şifa olur inşallah :7:

Back
X