- Konu Sahibi esraylmz03
- #5.661
ben varım 351. geçenlerde bakındım 351. başlık var mı acaba diye göremedim, açılmadıysa demek ki dedim![]()
ahh kocişim gidecek yaa, evimin mutluluğu![]()
allahım tez amanda kavuştursun sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım 351. geçenlerde bakındım 351. başlık var mı acaba diye göremedim, açılmadıysa demek ki dedim![]()
ahh kocişim gidecek yaa, evimin mutluluğu![]()
galiba kısa dönem olur canım, eşim muhasebecisenin?
evet fiyatlar bana da çok uygun gelmedi ama mobilyalar çok güzel kızlarbirde netten almak ne kadar sağlıklı olur bilemem
![]()
Benim ki avukat ya of bütün arkadaşları nerdeyse uzun gitti-(
son zamanlarda eşime her sarıldığımda, öptüğümde içim yanıyor, kokladığımda ve gözlerime baktığında gözlerim doluyor bugün tam 2 ay kaldı gitmesine..
2 ay sonra olmayacaksın yanımda, evimiz senin sesinle canlanmayacak, balıklarımız bazen aç kalacak, yatağın sağ tarafı boş kalacak, çamaşır makinesi her hafta dolmayacak, o çok sevdiğin kuru fasülye pişmeyecek, ıslak kurabiyeler yapılmayacak,son kalan limonlu sodalar dolabımızda seni bekleyecek, leyla ile mecnunu izlerken artık gülmenin yerini ağlamak alacak, köşe takımımızın bir kenarı boş kalacak, ben sensiz bir evde her köşesi seninle anlam bulan, anılarınla dolu evimizde seni bekliyor olacağım bitanem![]()
![]()
![]()
allahım tez amanda kavuştursun sana
kızlar hoşgeldinizz hepinizz :) siz geldğinize göre bizim şafaklar azalmış demektir![]()
biras gıcık vermiş gibi oldum amaaAllah hepinizin sevdiceklerinin kazasız belasız gelmesini nasip etsinn :26:
zel Tasarm dil Avangarde Yatak Odas vaauov şuna bak çok afilli
evet çok güzel mobilyalar canım, bence de özellikle koltuğa şöyle bi oturmadan rahat mı nedir nasıl anlicaz dimi![]()
canım msjını yeni gördüm cvp verdim simdiiyi dileğin için sağol ama virüs müsün sen? tek tek bütün mesajlara aynı şeyi yazıp sayfayı istila mı etmeye çalışıyosun anlamış değilim.
kızlar ermoza intikamını almaya gelmiş sanırımilkay bu nedir sen yöneticiye mesaj atmayı biliyormusun?
canım msjını yeni gördüm cvp verdim simdi
canım msjını yeni gördüm cvp verdim simdi
kızlar noldu anlamadım :44:
uykum geldi benim![]()
tam oalrak ben de anlaamdım canım
aynen, öğle yemeği sonrası ağırlık çöktüüü