351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

allah allah ben sanki ing. öğretmenliği diye hatırladım o başkasıydı o zaman kusura bakma canım:30: tek bitsin de seneye olsun canım :49:

evet o ben degili. allahtan az kaldi. yeteeer artik hahah.

evtt cnmm çok morall olurrrr :) sürpriz mi yapıcaksın yoksa haberi var mıı askerininnn

aynen. yok haberi var caylari istediya sordum mektup yollasam olurmu dedi okunuyor dikkatli yaz.

bende mektup yolladım ama bir hafta oldu ulaşmadı hala sanırım yanlış yere gitti acemilik yerine de yollamıştım o ulaşmıştı ama bu kez ulaşmadı:59:

cnmm kargo fln daa gönderdnn mii internetten takip edilebilio yaa öylee bakardınn ulaşıp ulaşmadığınaaa nerde olduğunaa

cnmm yazz dök içiniii gelinceee topluu verirsnn :)

bence okuyolarsa da yolla kesinlikle çok mutlu edecektir sevdiğini.:34:ben acemilikte yollamıştım kaç sefer okumuş ve zarfı komutanın yanında açmış içinde bi şey var mı diye bakmışlar sadece okumamışlar bile.belki öyle denk gelir size de:44:

bence okuyolarsa da yolla kesinlikle çok mutlu edecektir sevdiğini.:34:ben acemilikte yollamıştım kaç sefer okumuş ve zarfı komutanın yanında açmış içinde bi şey var mı diye bakmışlar sadece okumamışlar bile.belki öyle denk gelir size de:44:

cnmmm komutan bayaa anlayışlıymışş ciddennn ne güzell bişeyy yapmışş, kimseninn özelinee karışmıo :)

Back
X