- Konu Sahibi esraylmz03
- #7.081
biterrr cnmm yaaa zamann geçiooo snr iş güç telaşı başlıoo, sen çalışıo msnnn
yok canım çalışmıyorum ama çok istiyorum artık biter bitmez bi iş bulsam diye ama o da zor gibi sanki bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biterrr cnmm yaaa zamann geçiooo snr iş güç telaşı başlıoo, sen çalışıo msnnn
ooof benimde sali yaaa hemde ingilizce. ölüyorum heycandan.![]()
sen de mi son sınıftın canım..ing. ögretmenliğiydi galiba senin ki demi:44:
ya benim askerim zaten jandarma. nöbet tutuyorlar. ilceyi geziyorlar. öyle. aynen aldim bi sürü cay yarin yollicam. mektupta yazicam :)
yok canım çalışmıyorum ama çok istiyorum artık biter bitmez bi iş bulsam diye ama o da zor gibi sanki bakalım![]()
yorucudrrr tabii cnmm o zmnnn, çok sevinirr mektubaa artt kaç kezz okurrr hem de moral olurr :)
evet son sinifim ama ben almanyada hukuk okuyorum. daha stajim var gelen dönem. ancak bir sene icinde biter beim okul.
aynen bende onun mektubunu her gece okuyorum öpüyorum kokluyorum. bana bukadar iyi geldi kim bilir ona nekadar iyi gelir
allah allah ben sanki ing. öğretmenliği diye hatırladım o başkasıydı o zaman kusura bakma canımtek bitsin de seneye olsun canım
![]()
evtt cnmm çok morall olurrrr :) sürpriz mi yapıcaksın yoksa haberi var mıı askerininnn
evtt cnmm çok morall olurrrr :) sürpriz mi yapıcaksın yoksa haberi var mıı askerininnn
bende mektup yolladım ama bir hafta oldu ulaşmadı hala sanırım yanlış yere gitti acemilik yerine de yollamıştım o ulaşmıştı ama bu kez ulaşmadı![]()
cnmm kargo fln daa gönderdnn mii internetten takip edilebilio yaa öylee bakardınn ulaşıp ulaşmadığınaaa nerde olduğunaa
Yaya ben de mektup yazmak istiyorum ama okunduğu için yazmicam özel şeylerimizi okunmasınlar
![]()
yok canım kargo değil tek mektup yolladım ben gitmesi lazımdı ama bilmiyorum artık ne oldu![]()
cnmmm belki de birliğee ulaştı daha askerinee teslim etmedilerrr öylee da olabilirrr
cnmm yazz dök içiniii gelinceee topluu verirsnn :)
ayyy o zaman çok daha fazla üzülürüm yaa yazık versinlerçok moral oluyo okuyunca ona:84:
bence okuyolarsa da yolla kesinlikle çok mutlu edecektir sevdiğini.ben acemilikte yollamıştım kaç sefer okumuş ve zarfı komutanın yanında açmış içinde bi şey var mı diye bakmışlar sadece okumamışlar bile.belki öyle denk gelir size de:44:
verirlerr cnmmm yaa inşş hemennn :)