- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #8.621
Mango benim de en büyük kurtarıcımdırtemmuz ayı itibariyle başlayan indirimleri kredi kartlarımın hepsini yarı yarıya azaltsa da seviyorum ben onu
![]()
Iyi ki varsin Mango

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mango benim de en büyük kurtarıcımdırtemmuz ayı itibariyle başlayan indirimleri kredi kartlarımın hepsini yarı yarıya azaltsa da seviyorum ben onu
![]()
Iyi ki varsin Mangoindirim baslamis amaaaa
![]()
Kuzum outlet yazlık indirimlerini bekliyorumgeçen yıl sezonunda 30-40 tl olan tshirt ve bodyleri 3 tl'ye,o 100-150 tl'den aşağıya inmeyen elbiseleri 20 tl'ye almıştım
ayyy gözüm döndü yine
![]()
Mangoda yarım kollu uzun elbise var mı kızlar . Çok zor buluyorum kendîme uzun şeyler, elbise uzun olunca da kolsuz oluyor![]()
Vayy be çok iyiymîş ne zaman indirimm, canım senin aldığın elbiseler nasıll ? Giyim tarzını az çok biliyorum benimkine benziyo ya:)Kuzum outlet yazlık indirimlerini bekliyorumgeçen yıl sezonunda 30-40 tl olan tshirt ve bodyleri 3 tl'ye,o 100-150 tl'den aşağıya inmeyen elbiseleri 20 tl'ye almıştım
ayyy gözüm döndü yine
![]()
Mangoda yarım kollu uzun elbise var mı kızlar . Çok zor buluyorum kendîme uzun şeyler, elbise uzun olunca da kolsuz oluyor![]()
Neeeeeehangi outlet o bende istiyorum
Canim bi internet sitesinden bak istersen![]()
Şimdi tlefondan gîriyorum bi ara bakacamNeeeeeehangi outlet o bende istiyorum
Canim bi internet sitesinden bak istersen
![]()
Var canım.Ben de elbie giyeceksem uzun ve kollu olanları tercih ediyorum
Optimum ve viaport kuzum![]()
Vayy be çok iyiymîş ne zaman indirimm, canım senin aldığın elbiseler nasıll ? Giyim tarzını az çok biliyorum benimkine benziyo ya:)
O zaman izmirdeki optimumda da vardir dimi kuzumkociskom olaydi giderdik kim götürecek simdi beni oraya
![]()
Evet kuzum mango olan tüm optimumlarda hatta zara'da![]()
Haha ben de pantolon seviyorum da yazın însan havadar bişeyler giymek istiyo yaa şöyle alttan essin:))) valla duş aldım gölgede 10dk da saçım kurudu yaaa pişiyorum. Ben mangoda uun kollu görsem eteği kısa oluyo, eteği uzun olsa straplez veya sıfır kollu oluyor. Bıktım ben bu hayattanTemmuz itibariyle başlıyor tatlım.Benim aldıklarım uzun ve kısa kolluydu ama hepsi değil çünkü o tarzda çok seçenek yok mangoda genelde hediye olarak aldım.Ben sürekli elbise giymem o yüzden bana 2 tane olsa yeterpantalonlarıma ihanet edemem
![]()
İlkayyyyyy biz kumaş pantalon ve gömlek istifi yapalım![]()
Haha ben de pantolon seviyorum da yazın însan havadar bişeyler giymek istiyo yaa şöyle alttan essin:))) valla duş aldım gölgede 10dk da saçım kurudu yaaa pişiyorum. Ben mangoda uun kollu görsem eteği kısa oluyo, eteği uzun olsa straplez veya sıfır kollu oluyor. Bıktım ben bu hayattan![]()
Haha ben de pantolon seviyorum da yazın însan havadar bişeyler giymek istiyo yaa şöyle alttan essin:))) valla duş aldım gölgede 10dk da saçım kurudu yaaa pişiyorum. Ben mangoda uun kollu görsem eteği kısa oluyo, eteği uzun olsa straplez veya sıfır kollu oluyor. Bıktım ben bu hayattan![]()
:))isyaan ediyorum.. yeteneğim var mı acaba kendim diksem ne güzel olurIsyeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaannnn![]()
:))isyaan ediyorum.. yeteneğim var mı acaba kendim diksem ne güzel olur
Var canım.Ben de elbie giyeceksem uzun ve kollu olanları tercih ediyorum
Optimum ve viaport kuzum![]()
Soylesende bisey degismezaklima geldi .. benim bi kotum vardi fermuari bozuk diye terziye götürdüm adam eline kotu aldi fermuari çekti oldu
ben beceremiyormusum bi taktigi varmis cektikten sonra yukarda duracakmis hani o tutup cektigim sey var
kilitleniyormus Allah Allah
![]()