• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Mangoda yarım kollu uzun elbise var mı kızlar . Çok zor buluyorum kendîme uzun şeyler, elbise uzun olunca da kolsuz oluyor:(

Kuzum outlet yazlık indirimlerini bekliyorum:52:geçen yıl sezonunda 30-40 tl olan tshirt ve bodyleri 3 tl'ye,o 100-150 tl'den aşağıya inmeyen elbiseleri 20 tl'ye almıştım:9:ayyy gözüm döndü yine:27:

Neeeeee:52: hangi outlet o bende istiyorum:16:

Mangoda yarım kollu uzun elbise var mı kızlar . Çok zor buluyorum kendîme uzun şeyler, elbise uzun olunca da kolsuz oluyor:(

Canim bi internet sitesinden bak istersen:34:

Kuzum outlet yazlık indirimlerini bekliyorum:52:geçen yıl sezonunda 30-40 tl olan tshirt ve bodyleri 3 tl'ye,o 100-150 tl'den aşağıya inmeyen elbiseleri 20 tl'ye almıştım:9:ayyy gözüm döndü yine:27:
Vayy be çok iyiymîş ne zaman indirimm, canım senin aldığın elbiseler nasıll ? Giyim tarzını az çok biliyorum benimkine benziyo ya:)

Var canım.Ben de elbie giyeceksem uzun ve kollu olanları tercih ediyorum :34:

Neeeeee:52: hangi outlet o bende istiyorum:16:

Canim bi internet sitesinden bak istersen:34:

Optimum ve viaport kuzum :52:

Vayy be çok iyiymîş ne zaman indirimm, canım senin aldığın elbiseler nasıll ? Giyim tarzını az çok biliyorum benimkine benziyo ya:)

Temmuz itibariyle başlıyor tatlım.Benim aldıklarım uzun ve kısa kolluydu ama hepsi değil çünkü o tarzda çok seçenek yok mangoda genelde hediye olarak aldım.Ben sürekli elbise giymem o yüzden bana 2 tane olsa yeter:24:pantalonlarıma ihanet edemem:9:

Temmuz itibariyle başlıyor tatlım.Benim aldıklarım uzun ve kısa kolluydu ama hepsi değil çünkü o tarzda çok seçenek yok mangoda genelde hediye olarak aldım.Ben sürekli elbise giymem o yüzden bana 2 tane olsa yeter:24:pantalonlarıma ihanet edemem:9:
Haha ben de pantolon seviyorum da yazın însan havadar bişeyler giymek istiyo yaa şöyle alttan essin:))) valla duş aldım gölgede 10dk da saçım kurudu yaaa pişiyorum. Ben mangoda uun kollu görsem eteği kısa oluyo, eteği uzun olsa straplez veya sıfır kollu oluyor. Bıktım ben bu hayattan :p

Haha ben de pantolon seviyorum da yazın însan havadar bişeyler giymek istiyo yaa şöyle alttan essin:))) valla duş aldım gölgede 10dk da saçım kurudu yaaa pişiyorum. Ben mangoda uun kollu görsem eteği kısa oluyo, eteği uzun olsa straplez veya sıfır kollu oluyor. Bıktım ben bu hayattan :p

Isyeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaannnn:24::9:

Canım yazın jean giymiyorum ben de.Keten ve ince bol pantalon ya da uzun etek giyiyorum yani nişanlım hayatıma girdiğinden beri böyle:31:takip et sen de ben buluyorum çünkü sıkıntım olmuyor o konuda.Birde tekstil merkezindeyiz bulamazsak ayıp olur:34:

Soylesende bisey degismez:1: aklima geldi .. benim bi kotum vardi fermuari bozuk diye terziye götürdüm adam eline kotu aldi fermuari çekti oldu:53: ben beceremiyormusum bi taktigi varmis cektikten sonra yukarda duracakmis hani o tutup cektigim sey var:9: kilitleniyormus Allah Allah :51:

cnmmm çok gevşek fermuar gıcık oluorumm, tam istediğim gbi kot buldm darrr paçası hafif katlıı, taşlanmışşş tam istediğimdii ama fermuar deli edioooo:1:

Back
X