• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352.dönem ve sonrakiler dikkatt!!!!! Eşlerinizin erken dönmesi için!!!!

nisan2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
132
49
48
35
Arkadaşar ağustos döneminden öncekiler sınava girdikleri için sınav gününden itibaren asker sayılıyordu yani bizimkiler 12 gün fazladan askerlik yapacak ve bu büyük haksızlık biz eşler için 12 gün çok büyük bir süre! peki ne yapabiliriz akim (ak parti iletişim merkezi) girerek google de yazarsanız çıkar bir forum oluşturup bu haksızlıktan bahsetmelisiniz girebileceginiz kadar çok tc ile girer ve bir talep oluşturabilirsek 12 gün erken kavuşacagız bence buna değer ;)))

kesinlikle değer.. ağustostan beri bu konuyu konuşuyoruz.. büyük bir haksızlık var ortada :20:

kesinliklee 12 gün ne demek yaa!!! hemen bunu daha çok yaymamız lazımm bu büyük bi haksızlık!

canım konu olarak hangisini seçmemiz gerekiyor? hepimiz tek bir konudan gidelim.

akıme giriyoruz yukarıda iletişim var onu tıklıyoruz sonra başvuru ekranı geliyor karşımıza oradan milli savunma bakanlığını seçiyoruz ben birkaç tane de aile ve sosyal yardımlaşma bakalnlığına göndereceğim sizi yönlendiriyor zaten istek mi talep mi diye ben ailemdeki herkesin adına form doldurdum ki mail geliyor zaten 1hafta 10 güne kadar da cevap gelir
arkadaşlar sizi ümitlendirmek istemiyorum ama bunu söylemek zorundayım bizimkilerin de erken terhis edileceğine dair haber aldık (12 gün) bu bi uydurma bile olsa neden gerçek olmasın tabii ki çabalarımızla eşlerimizin orada ne şartlar altında olduğunu biliyoruz değil 12 gün 12 saat bile fazla :((((

Konuyu görünce dikkatimi cekti, benimde erkek arkadasım bu drumda 12 gün fazla askerlik yapacak. ben de akim e form gönderdim. baska ne yapabiliriz? önerileriniz var mıdır.
size gelen cevaplar nedir paylaşır mısınız ?

Back
X