- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
Canım gözünüz aydınallah nazarlardan saklasin canım :13:
canım çoook teşekkür ederim.. Allah kimseye yaşatmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gözünüz aydınallah nazarlardan saklasin canım :13:
kızlar agustosta gidenler 353 donem olmuyorlarmı ben topigi bulamadım
bilgisi olanlar yazsın lutfen
:
canım ben geldim
sen burada misin,
![]()
Merhaba arkadaşlar.. nişanlım bugün aradı ve konuştuk.. çok şükür sorunumuzu hallettik.. Allah o endişeyi, o durumu düşmanıma bile yaşatmasın çok beter 2 gün geçirdim.. neyse ki herşey tatlıya bağlandı.. hepinize desteğiniz için yanımda olduğunuz için çooook teşekkür ederim..![]()
canim benim cok sevindimm:)
canım çoook teşekkür ederim.. Allah kimseye yaşatmasınneyse ki tatlıya bağlandı..
![]()
kızlar agustosta gidenler 353 donem olmuyorlarmı ben topigi bulamadım
bilgisi olanlar yazsın lutfen
çok teşekkür ederim canım.. çok şükür bunu atlattık.. askerlik bitene kadar daha neler yaşayacağız kim bilir :44:bu askerlik psikolojisi ne beter bir şeymiş![]()
çok teşekkür ederim canım.. çok şükür bunu atlattık.. askerlik bitene kadar daha neler yaşayacağız kim bilir :44:bu askerlik psikolojisi ne beter bir şeymiş![]()
Merhaba arkadaşlar.. nişanlım bugün aradı ve konuştuk.. çok şükür sorunumuzu hallettik.. Allah o endişeyi, o durumu düşmanıma bile yaşatmasın çok beter 2 gün geçirdim.. neyse ki herşey tatlıya bağlandı.. hepinize desteğiniz için yanımda olduğunuz için çooook teşekkür ederim..![]()
canım çok sevindim senin adına:)inşallah böyle tatsızlıklar yaşamazsınız bir daha.
omrunden kac sene gitti walla. gitmeden once stres askere gidince daha cok stres... bitsin artik bana yetti.. Gelince bunlarin acisini cikaricaz ama :)))
çok sevindim canım gözün aydın olsun...
slm canım nasılsın bakalım
canim ne oldu ben bi kaç gündür giremedimselam canım.. çok şükür bugün saat 3 buçuk itibariyle çok daha iyiyim..o geçen 2 buçuk gün yüzünden ömrümden ömür gitti.. neyse ki beyefendi daha fazla beklemeden aradı.. askerlik bitene kadardişimi sıkacağım hele bi gelsin çok fena intikam alacağım
![]()
canim ne oldu ben bi kaç gündür giremedim
canım saçma sapan bir sebep yüzünden nişanlım 2 buçuk günlüğüne benden ayrılmıştı bugün aradı.. bende o psikolojiyle 2 gündür giremiyordum şimdi geldim arkadaşlar merak etmiş son durumu anlatıyorum![]()
Canım allah neşeni bozmasın inşallah![]()