352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Aynen canım saat 18.00da şafak atıyor benim de o yüzden h.sonlarını hiç sevmiyorum 2. iş mi baksak ne

canım aksıne benım evde daha hızlı vakıt gecıyor..ben cumartesı de calısıyorum o yuzden pazar bana yetmıyor bıle bulamadım soyle cumartesı tatıl yada yarım gun calısılan bı ıs

aa ne gondermıs canım merak ettım :26:

canım üzerinde düğün tarihimizin olduğu asker künyesi yaptırmış.. bir vazoya renkli kumlarla resim yapmışlar üzerinde ikimizin ismi var ve el ele tutuşan bir çiftin resmi çok şirin anahtarlık ve cüzdan göndermiş.. ve birde şal

gercekten duygulanacak hedıyeler gondermıs canım asker kunyesı cok hos olmus bence gule gule kullan tatlım hedıyelerını

kızlar aranıza yeni katıldım sizlere sormak istiyorum askerliğini yarılamıs askerlerin eşleri olarak benim esim aydında yapıyor askerliğini 353.dönem kasım celbi yeni gitti anlayacagınız usta birliğide aydında olacak ve 29unda yemin töreni var Allahın izniyle yanına gidecez. ona onun telefonunu götürsem alırlarmı iceri sizce cunku bı hafta sonrasında usta bırlıgıne gececek

canım benim nişanlım ustabirliğine teslim olduktan 3 hafta sonra telefonunu içeri soktu.. bir çok kişi içeri telefon soktu eşin de sokabilir ama çok çok dikkatli olması lazım

canım ne kdar güzel düşünmüş uğraşmış çok mutlu olmuşsundur tabi senin adına çok sevindim

hos geldın canım Allah kavustursun ıcerı telefon sokamazsınız canım ama carsıda askerlerın telını emanet alan yerler var oralara verebılırsınız her carsıya cıktıgında alır aksam gırerken gerı verır esım oyle yapıyor mesela

Son düzenleme:

hosbulduk canım cümlemizi kavustursun insallah
hmm anladım canım cünkü telefon basında beklemek cok zor tlf askerde sart olmazsa öyle yaparız canım sagoll

canım benim nişanlım ustabirliğine teslim olduktan 3 hafta sonra telefonunu içeri soktu.. bir çok kişi içeri telefon soktu eşin de sokabilir ama çok çok dikkatli olması lazım

canım sagoll cevabın icin..cünkü o gün bi cep numarasından aradı dedi arkadasın biri vermis demis al esinle konus diyo bende getirseydim anlamazlardı diye falan telefon kullananlar var cünkü diyor hayırlısı artık ben gittiğimde götürürüm yanımda

canım bu alkışlar nişanlına çok beğendim hele künye çok güzel olmuş. Hele askerde bunları yapmışsa işin çok zor aklıma birşey gelirse söylerim daha 2,5 ay var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…