az kaldı ben mesaıyı bıtırınce gun de bıtıyor benım ıcın bı bakmısım uyku vaktı gelmıs
Aynen canım saat 18.00da şafak atıyor benim de o yüzden h.sonlarını hiç sevmiyorum2. iş mi baksak ne
kımseler yok mu
ben geldimmmnişanlım bana paket gönderdi şimdi açtım çok mutlu oldum ve çok hüzünlendim
aa ne gondermıs canım merak ettım :26:
canım üzerinde düğün tarihimizin olduğu asker künyesi yaptırmış.. bir vazoya renkli kumlarla resim yapmışlar üzerinde ikimizin ismi var ve el ele tutuşan bir çiftin resmiçok şirin anahtarlık ve cüzdan göndermiş.. ve birde şal
gercekten duygulanacak hedıyeler gondermıs canım asker kunyesı cok hos olmus bencegule gule kullan tatlım hedıyelerını
sağol canım... bende bir şeyler göndermek istiyorum ama bulamıyorum
sana fıkır vermeyı cok ısterdım canım ama aklıma bırsey gelmıyor ınan
tahmin edebiliyorum canım.. nişanlım gittiğinden beri bir şeyler göndermek istiyorum ama bir türlü bulamadım .. biraz daha beklersem gerek kalmayacak teskere alacak
kızlar aranıza yeni katıldım sizlere sormak istiyorum askerliğini yarılamıs askerlerin eşleri olarak benim esim aydında yapıyor askerliğini 353.dönem kasım celbi yeni gitti anlayacagınız usta birliğide aydında olacak ve 29unda yemin töreni var Allahın izniyle yanına gidecez. ona onun telefonunu götürsem alırlarmı iceri sizce cunku bı hafta sonrasında usta bırlıgıne gececek
canım üzerinde düğün tarihimizin olduğu asker künyesi yaptırmış.. bir vazoya renkli kumlarla resim yapmışlar üzerinde ikimizin ismi var ve el ele tutuşan bir çiftin resmiçok şirin anahtarlık ve cüzdan göndermiş.. ve birde şal
canım ne kdar güzel düşünmüş uğraşmış çok mutlu olmuşsundur tabi senin adına çok sevindim
kızlar aranıza yeni katıldım sizlere sormak istiyorum askerliğini yarılamıs askerlerin eşleri olarak benim esim aydında yapıyor askerliğini 353.dönem kasım celbi yeni gitti anlayacagınız usta birliğide aydında olacak ve 29unda yemin töreni var Allahın izniyle yanına gidecez. ona onun telefonunu götürsem alırlarmı iceri sizce cunku bı hafta sonrasında usta bırlıgıne gececek
hos geldın canım Allah kavustursunıcerı telefon sokamazsınız canım ama carsıda askerlerın telını emanet alan yerler var oralara verebılırsınız her carsıya cıktıgında alır sonra gerı verır esım oyle yapıyor mesela
canım benim nişanlım ustabirliğine teslim olduktan 3 hafta sonra telefonunu içeri soktu.. bir çok kişi içeri telefon soktu eşin de sokabilir ama çok çok dikkatli olması lazım
hosbulduk canımcümlemizi kavustursun insallah
hmm anladım canım cünkü telefon basında beklemek cok zor tlf askerde sart olmazsa öyle yaparız canım sagoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?