352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

nişanlımla sabah tartıştık çok sinir oldum ve en sonunda yüzüne kapattım.o hatalıydı ama şimdi ben hatalı duruma düştüm belkide.aramadı mesaj da atmadı.bize cep telefonu yaramıyor ya bunu anladım

rica ederim canım..sen yine de götür inşallah sorunsuz bir şekilde telefonu sokabilir

canım benim eşim ta acemiliğe giderken götürmüştü teslim etti ama pişman olmuştu çünkü arama yapmamışlar herkes kullanmış. Usta birliğe gizlice soktu ilk haftalar kullanmasına üst devreler izin vermedi. İlk çarşıya çıktıktan sonra kullanmaya başladı. Ama çarşıya çıkarmıyor yakalatır diye. İçerde telefon çok rahat oluyor. Ankesörlülerde konuşurken cızırtıdan birşey anlayamıyorum

canım önemli bir mesele miydi?? sen sıkma canını o arar seni.. ee bir noktadan sonra bizlerde patlıyoruz bizimki de can yani

valla fikir verirseniz çoook sevinirim.. bunun altında kalmamam lazım
Bulursun canım birşeyler inşallah

Fazla muhabbet tez ayrılık lafı bazen çok doğru oluyor galiba

ayy canım ya neler oluyor herkes sevdıgıyle tartısıyor sanırım herkesın sabrı tukendı...aksam arar canım merak etme tatlıya baglarsınız

canakkale de canım..olabılır yere gore degısıyordur bende ıstedıgım zaman arıyorum hemen cagırıyorlar 10 sn de gelıyor sevdıgım ama ben sık aramamaya calısıyorum cok merakta kalırsam anca oyle

canım önemli bir mesele miydi?? sen sıkma canını o arar seni.. ee bir noktadan sonra bizlerde patlıyoruz bizimki de can yani

Bulursun canım birşeyler inşallah

Fazla muhabbet tez ayrılık lafı bazen çok doğru oluyor galiba

ayy canım ya neler oluyor herkes sevdıgıyle tartısıyor sanırım herkesın sabrı tukendı...aksam arar canım merak etme tatlıya baglarsınız

kıskançlık yaptım biraz canım ama tavrı beni sinir etti aslında.oda bana kırıcı bi kelime kullandı dayanamadım kapattım telefonu bende.sabrım kalmadı benimde birde benim için en önemli şey saygı inşallah arar yoksa ben kararlıyım aramayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…