ahh bılmem mı canım telefon calacak dıye umıtle beklemek.. en azından carsı gunlerı rahatca konusursunuz
canım bu alkışlar nişanlınaçok beğendim hele künye çok güzel olmuş. Hele askerde bunları yapmışsa işin çok zor aklıma birşey gelirse söylerim daha 2,5 ay var
canım sagoll cevabın icin..cünkü o gün bi cep numarasından aradı dedi arkadasın biri vermis demis al esinle konus diyo bende getirseydim anlamazlardı diye falan telefon kullananlar var cünkü diyor hayırlısı artık ben gittiğimde götürürüm yanımda
canım benim eşim ta acemiliğe giderken götürmüştü teslim etti ama pişman olmuştu çünkü arama yapmamışlar herkes kullanmış. Usta birliğe gizlice soktu ilk haftalar kullanmasına üst devreler izin vermedi. İlk çarşıya çıktıktan sonra kullanmaya başladı. Ama çarşıya çıkarmıyor yakalatır diye. İçerde telefon çok rahat oluyor. Ankesörlülerde konuşurken cızırtıdan birşey anlayamıyorumcanım sagoll cevabın icin..cünkü o gün bi cep numarasından aradı dedi arkadasın biri vermis demis al esinle konus diyo bende getirseydim anlamazlardı diye falan telefon kullananlar var cünkü diyor hayırlısı artık ben gittiğimde götürürüm yanımda
nişanlımla sabah tartıştık çok sinir oldum ve en sonunda yüzüne kapattım.o hatalıydı ama şimdi ben hatalı duruma düştüm belkide.aramadı mesaj da atmadı.bize cep telefonu yaramıyor ya bunu anladım
Bulursun canım birşeyler inşallahvalla fikir verirseniz çoook sevinirim.. bunun altında kalmamam lazım
Fazla muhabbet tez ayrılık lafı bazen çok doğru oluyor galibanişanlımla sabah tartıştık çok sinir oldum ve en sonunda yüzüne kapattım.o hatalıydı ama şimdi ben hatalı duruma düştüm belkide.aramadı mesaj da atmadı.bize cep telefonu yaramıyor ya bunu anladım
Neredeydi senin eşin canım? Bulundukları yere göre değişiyor sanırım. Biz de gündüz mesaj arama olmuyordu. Birkaç gündür ikindi de bir kaç mesaj yazabiliyoruz. Ama kızların bazıları istediklerinde kendileri bile ulaşabiliyorbı benım esım mı tel kullanmıyor acaba
nişanlımla sabah tartıştık çok sinir oldum ve en sonunda yüzüne kapattım.o hatalıydı ama şimdi ben hatalı duruma düştüm belkide.aramadı mesaj da atmadı.bize cep telefonu yaramıyor ya bunu anladım
Neredeydi senin eşin canım? Bulundukları yere göre değişiyor sanırım. Biz de gündüz mesaj arama olmuyordu. Birkaç gündür ikindi de bir kaç mesaj yazabiliyoruz. Ama kızların bazıları istediklerinde kendileri bile ulaşabiliyor
Selam kızlar nasılsınız? Bugün de bitiyor çok şükürrr
ıyıyım canım cok sukur sen nasılsın? evet yaaa bıtıyor bugun de bıtıyor
canım önemli bir mesele miydi?? sen sıkma canını o arar seni.. ee bir noktadan sonra bizlerde patlıyoruz bizimki de can yani
Bulursun canım birşeyler inşallah
Fazla muhabbet tez ayrılık lafı bazen çok doğru oluyor galiba
ayy canım ya neler oluyor herkes sevdıgıyle tartısıyor sanırım herkesın sabrı tukendı...aksam arar canım merak etme tatlıya baglarsınız
ayy canım ameliyata az kalmış.. inşallah ameliyat çok çok güzel geçer ve bir an önce düzelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?