- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
deodorantı içeri alıyolar mı? benimkinin usta birliğine ilk girerken almamışlar da kargoyla gönderileni alıyorlarsa bende göndereyim hemen :)
astarı yüzünden pahalıya denk geliyor canım ..
valla yalan oldu arkadaşım ben evlendikten sonra 10 kilo aldım beni gören ne olmuş şişmişsin bebekmi var diyolar bende yok diyorum utanıyorum ya boğazım durmuyoki az önce yarım ekmek yedim yemekte belki daha fazla
Canım evde krem yapmıcam ki ben daha doğal şeyleri kastettim mesela salatalıkları kesip göz altlarımıza koymamız gibi şeyler:112:
Huhh çok yoruldum... kayınvalideciğim bizdeydi hiç oturmadım desem yeridir
haftaya pazar 30 ları bitirmiş olacağız inşallah
umarım öyle olmaz canım. Eşin annesiyle iyi olmak güzel birşey
yok canım ya çok yok 8 defa yatacaz kalkacaz haftaya pazar olacak
Iyi geceler kızlar yorumları okudum çok güldümcilt bakımı hakkında sorumlu hissettim kendimi kilo verme konusunda bi öneri acın netten lesliee 4 veya 5 mil hergün tekrarlayın hem incelin hem sıkılasın Güliırana canım bebişin hareketlenmiş bundan sonrası daha fazla enerji istiyor artık bir ay sonra babasıyla paylaşırsınız yorgunluğu inşallah...bize izin çok iyi gelecek gercekten son gönderişimiz olacak inşallah paşamın dediği gibi gitcek gelecek bi daha da hiç gitmeyecek.. nisa86sen nasılsın pek gözükmüyorsun bu aralar emir nasıl gurbetserdarla planlar yapıyorsunuz kıskandım )bende dedim şu kızlardan biriyle aynı sehirde olaydım ya vee tek tek sayaöadığım diğer fıstıklar herkes daha iyi sanki toparlanıyoruz değil mi eeee daha da mı iyi olmayalım kalmış 40gün canlanma zamanııı
günaydınlar kızlar.bugün nişanlanalı tam 1 yıl oldu ve nişanlım yanımda yok
sorma canım benim enerjim bile yetmiyor bu kıza. Senin kuzunuda öperim ben dillere bak senIyi geceler kızlar yorumları okudum çok güldümcilt bakımı hakkında sorumlu hissettim kendimi kilo verme konusunda bi öneri acın netten lesliee 4 veya 5 mil hergün tekrarlayın hem incelin hem sıkılasın Güliırana canım bebişin hareketlenmiş bundan sonrası daha fazla enerji istiyor artık bir ay sonra babasıyla paylaşırsınız yorgunluğu inşallah...bize izin çok iyi gelecek gercekten son gönderişimiz olacak inşallah paşamın dediği gibi gitcek gelecek bi daha da hiç gitmeyecek.. nisa86sen nasılsın pek gözükmüyorsun bu aralar emir nasıl gurbetserdarla planlar yapıyorsunuz kıskandım )bende dedim şu kızlardan biriyle aynı sehirde olaydım ya vee tek tek sayaöadığım diğer fıstıklar herkes daha iyi sanki toparlanıyoruz değil mi eeee daha da mı iyi olmayalım kalmış 40gün canlanma zamanııı
Rabbim birlikte nice güzel seneler nasip etsin canım. Hayırlısıyla gelince daha ne güzel günleriniz, yıldönümleriniz olacak birliktegünaydınlar kızlar.bugün nişanlanalı tam 1 yıl oldu ve nişanlım yanımda yok
Yahuu neden bizim sayfamızda kimseler olmuyor
10 kilo nedir ki, 2-3 ayda verilir, dert etme bence
hmmm anladım cnm, ben onları deniyorum da hiçbir faydasını görmedim ki yaa, benim cildim bayağı sorunlu ama :26:
ayy cnm kıyamam ya...
evet cnm, süpersin hep böyle motive edelim birbirimizi,Allah'a şükürler olsun çok az kaldı
bence de cnm, Allah korusun...
Ben de artık haftaları sayıyorum, bugunu sayma 7 hafta sonra eşimle evimizde kahvaltı yapıyor olacağız
elbette toparlanacağızÖyle ağla sızla nereye kadar? Hem ağlayınca da sonuç değişmiyor, tecrübeyle sabittir efendim Kesin kararlıyım, eşim gelene kadar bakıma gireceğim
günaydın cnm, kıyamam yaa.. Seni çok iyi anlıyorum, eşimle evlilik yıldönümümüzde eşim yoktu, askere yeni gitmişti... Öyle bir gün yokmuş gibi davrandım o zaman daha kolay geçti benim...Teselli olur mu bilmem ama ya evlilik yıldönümünüz olsaydı daha zor olurdu inan.... Nice mutlu yıllara terazicim, Rabb'im bi daha hiç ayırmasın sizi...
Günaydın canım...öncelikle Rabbim ilişkinizi bir ömür sevgiyle sürdğrmeyi nasip etsin...hiç sıkma canını bak benim eşim oğlumun doğum gününde yoktu ikimizde kötü olduk ama inşaallah bundan sonrakilerde hep. Bizimle olacak senin nişanlında seninle
canım çok teşekkür ederim,haklısın Allah evlenmemizi nasip etsin hayrlısıyla gelsinlerde yanımda şuan olmasa da olur.inşallah sizde bundan sonra kısada olsa ayrı kalmazsınız
sorma canım benim enerjim bile yetmiyor bu kıza. Senin kuzunuda öperim ben dillere bak sen
Rabbim birlikte nice güzel seneler nasip etsin canım. Hayırlısıyla gelince daha ne güzel günleriniz, yıldönümleriniz olacak birlikte
canım üzülme inşallah bu tek ve son ayrı geçirdiğiniz yıldönümünüz olur.. bence sevinmeliyiz ki askerlik yükünden kurtuluyoruz bundan sonra böyle mecburi ayrılıklar yaşamayacağız Allah'ın izniyle
Yahuu neden bizim sayfamızda kimseler olmuyor
Amiiiiin, inşallah cnmm... Çok özledim eşimi, artık hep beraber olmak hiç ayrılmamak istiyorum...Allah'ım inşallah size de hayırlısıyla yuvanızı kurmayı nasip etsin, huzurlu ve mutlu yuvanız olsun inşallah
inşallah canım bende çok özledim zaman azaldıkça zorlaşıyor ama az kaldı çok şükür
azcık kaldı diyorum ben her seferinde eşime de aynı şeyi söylüyorum, geçen hafta da yazmıştım buraya o zaman bi haftamız daha vardı bak şükür bitti... :) Önümüzdeki hafta Aralık ay'ı da bitiyor şükürler olsun, gelmiş olacak Ocak 2014Çok değil 6 hafta kaldı şunun şurasında diyorum ve rahatlıyorum Hele 20sinden sonra bitti say diyorum 1 hafta kalmış olacak ... Biz evlenirken de şafak sayıyorduk, son zamanlar nasıl geçti anlayamadık 25 gün kala falan.. İnşallah yine öyle olur, çabucak geçer zaman da kavuşuruz İnşallah
evet yaa çok nadir muhabbetin döndüğü zamanlar. Son günler bile hareket vermediYahuu neden bizim sayfamızda kimseler olmuyor
inşallah canım hayırlısıylacanım teşekür ederim.inşallah hayırlısı ile evlenirizde evlilik yıldönümlerinde hep yanyana oluruz.
evet yaa çok nadir muhabbetin döndüğü zamanlar. Son günler bile hareket vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?