352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

deodorantı içeri alıyolar mı? benimkinin usta birliğine ilk girerken almamışlar da kargoyla gönderileni alıyorlarsa bende göndereyim hemen :)

canım yerine göre değişiyordur nişanlımın olduğu yerde pek sorun olmuyor.

astarı yüzünden pahalıya denk geliyor canım ..

evet canım ya 23 tl kargo ücreti bilseydim ben kendim götürürdüm diyorum

10 kilo nedir ki, 2-3 ayda verilir, dert etme bence

Canım evde krem yapmıcam ki ben daha doğal şeyleri kastettim mesela salatalıkları kesip göz altlarımıza koymamız gibi şeyler:112:

hmmm anladım cnm, ben onları deniyorum da hiçbir faydasını görmedim ki yaa, benim cildim bayağı sorunlu ama :26:

Huhh çok yoruldum... kayınvalideciğim bizdeydi hiç oturmadım desem yeridir

ayy cnm kıyamam ya...

haftaya pazar 30 ları bitirmiş olacağız inşallah

evet cnm, süpersin hep böyle motive edelim birbirimizi, Allah'a şükürler olsun çok az kaldı

umarım öyle olmaz canım. Eşin annesiyle iyi olmak güzel birşey

bence de cnm, Allah korusun...

yok canım ya çok yok 8 defa yatacaz kalkacaz haftaya pazar olacak

Ben de artık haftaları sayıyorum, bugunu sayma 7 hafta sonra eşimle evimizde kahvaltı yapıyor olacağız

elbette toparlanacağız Öyle ağla sızla nereye kadar? Hem ağlayınca da sonuç değişmiyor, tecrübeyle sabittir efendim Kesin kararlıyım, eşim gelene kadar bakıma gireceğim

günaydınlar kızlar.bugün nişanlanalı tam 1 yıl oldu ve nişanlım yanımda yok

günaydın cnm, kıyamam yaa.. Seni çok iyi anlıyorum, eşimle evlilik yıldönümümüzde eşim yoktu, askere yeni gitmişti... Öyle bir gün yokmuş gibi davrandım o zaman daha kolay geçti benim...Teselli olur mu bilmem ama ya evlilik yıldönümünüz olsaydı daha zor olurdu inan.... Nice mutlu yıllara terazicim, Rabb'im bi daha hiç ayırmasın sizi...

Günaydın canım...öncelikle Rabbim ilişkinizi bir ömür sevgiyle sürdğrmeyi nasip etsin...hiç sıkma canını bak benim eşim oğlumun doğum gününde yoktu ikimizde kötü olduk ama inşaallah bundan sonrakilerde hep. Bizimle olacak senin nişanlında seninle

sorma canım benim enerjim bile yetmiyor bu kıza. Senin kuzunuda öperim ben dillere bak sen
Rabbim birlikte nice güzel seneler nasip etsin canım. Hayırlısıyla gelince daha ne güzel günleriniz, yıldönümleriniz olacak birlikte

canım üzülme inşallah bu tek ve son ayrı geçirdiğiniz yıldönümünüz olur.. bence sevinmeliyiz ki askerlik yükünden kurtuluyoruz bundan sonra böyle mecburi ayrılıklar yaşamayacağız Allah'ın izniyle

canım çok teşekkür ederim,haklısın Allah evlenmemizi nasip etsin hayrlısıyla gelsinlerde yanımda şuan olmasa da olur.inşallah sizde bundan sonra kısada olsa ayrı kalmazsınız

Amin canım sağol.inşallah son ayrılıklarımız olur benim doğumgünümde yanımda değildi nişanlım.inşallah Allah sevdiklerimizden hiç ayrımaz bizi.en kötü günümüz böyle olsun

canım çok teşekkür ederim,haklısın Allah evlenmemizi nasip etsin hayrlısıyla gelsinlerde yanımda şuan olmasa da olur.inşallah sizde bundan sonra kısada olsa ayrı kalmazsınız

Amiiiiin, inşallah cnmm... Çok özledim eşimi, artık hep beraber olmak hiç ayrılmamak istiyorum...Allah'ım inşallah size de hayırlısıyla yuvanızı kurmayı nasip etsin, huzurlu ve mutlu yuvanız olsun inşallah

canım teşekür ederim.inşallah hayırlısı ile evlenirizde evlilik yıldönümlerinde hep yanyana oluruz.

Canım inşallah herşey istediğimiz gibi olur askerlik bitince.Nişanlım öyle güzel bir mesaj yazmışki bugünü unutmayıp gözlerim doldu okurken.az kaldı tek tesellim bu.seninde kayınvaliden gelmiş çok sevindim nasıl geçti

Yahuu neden bizim sayfamızda kimseler olmuyor

evet eskisi gibi değil artık herkes bir uğrayıp çıkıyor.

inşallah canım bende çok özledim zaman azaldıkça zorlaşıyor ama az kaldı çok şükür

inşallah canım bende çok özledim zaman azaldıkça zorlaşıyor ama az kaldı çok şükür

azcık kaldı diyorum ben her seferinde eşime de aynı şeyi söylüyorum, geçen hafta da yazmıştım buraya o zaman bi haftamız daha vardı bak şükür bitti... :) Önümüzdeki hafta Aralık ay'ı da bitiyor şükürler olsun, gelmiş olacak Ocak 2014 Çok değil 6 hafta kaldı şunun şurasında diyorum ve rahatlıyorum Hele 20sinden sonra bitti say diyorum 1 hafta kalmış olacak ... Biz evlenirken de şafak sayıyorduk, son zamanlar nasıl geçti anlayamadık 25 gün kala falan.. İnşallah yine öyle olur, çabucak geçer zaman da kavuşuruz İnşallah

senin daha az kalmış canım.bende 30lara ineyim yeter diyorum bu hafta hemen geçsin istiyorum.teskere tarihi belli oldumu eşinin.nişanlım daha tam tarihi bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…