352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

astarı yüzünden pahalıya denk geliyor canım ..

evet canım kesinlikle öyle de her ne hikmetse genelde sorunlar çıkıyor :44:
ortada paylaşılamayan bir adam var çünkü

deodorantı içeri alıyolar mı? benimkinin usta birliğine ilk girerken almamışlar da kargoyla gönderileni alıyorlarsa bende göndereyim hemen :)
eşim giderken götürmüştü. İzne gelince de yeni aldı götürdü hatta canım. Yerden yer farkediyor galiba :44:

iyiim canım sabahları ağrıyo sonra hareketlerimi yapıyorum geçiyo biraz sen nasılsın bebeğin nasıl
daha iyi olursun inşallah canım çabucak iyileş daha eşine bakacaksın Rabbim ikinize de şifa versin çabucak. İyiyiz bizde şükür. Ranacık uykusunu şaşırdı şimdi uyanık pcye saldırıyor yaramaz

iyi geceler canım

ee darısı başına o zaman diyelim Askerden sonra resmi birşeyler düşünüyormusunuz?

Allahtan bir mani çıkmazsa 3-4 ay içinde her şey olsun bitsin istiyoruz, çok uzun zaman oldu tek engelimiz askerlikti .. Sağol canım bebekleri çok severim Rabbim isteyen herkese nasip etsin .. buarada gözümüz aydın 1 şafak daha attı .....

Hadi inşallah. Rabbim hayırlısını nasip etsin canım. Evet yaa azaltı şükür epey. Bende çıkayım canım iyi geceler görüşürüz

Iyi geceler kızlar yorumları okudum çok güldümcilt bakımı hakkında sorumlu hissettim kendimi kilo verme konusunda bi öneri acın netten lesliee 4 veya 5 mil hergün tekrarlayın hem incelin hem sıkılasınGüliırana canım bebişin hareketlenmiş bundan sonrası daha fazla enerji istiyor artık bir ay sonra babasıyla paylaşırsınız yorgunluğu inşallah...bize izin çok iyi gelecek gercekten son gönderişimiz olacak inşallah paşamın dediği gibi gitcek gelecek bi daha da hiç gitmeyecek..nisa86sen nasılsın pek gözükmüyorsun bu aralar emir nasıl gurbetserdarla planlar yapıyorsunuz kıskandım)bende dedim şu kızlardan biriyle aynı sehirde olaydım yavee tek tek sayaöadığım diğer fıstıklar herkes daha iyi sanki toparlanıyoruz değil mi eeee daha da mı iyi olmayalım kalmış 40gün canlanma zamanııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…