Huhh çok yoruldum... kayınvalideciğim bizdeydi hiç oturmadım desem yeridir
iyi akşamlar kimse yok gündüz ne güzel sohbetler dönmüş çalışıyordum bakamadım. dün nişanlıma deodorant traş köpüğü falan yolladım birde annem içlik aldı onları kargoladım birde mektup yazdım.kargo çok pahalıymış ama gönderdim bakalım eline ne zaman ulaşır inşallah sevinir
ortada paylaşılamayan bir adam var çünküevet canım kesinlikle öyle de her ne hikmetse genelde sorunlar çıkıyor :44:
eşim giderken götürmüştü. İzne gelince de yeni aldı götürdü hatta canım. Yerden yer farkediyor galiba :44:deodorantı içeri alıyolar mı? benimkinin usta birliğine ilk girerken almamışlar da kargoyla gönderileni alıyorlarsa bende göndereyim hemen :)
deodorantı içeri alıyolar mı? benimkinin usta birliğine ilk girerken almamışlar da kargoyla gönderileni alıyorlarsa bende göndereyim hemen :)
ortada paylaşılamayan bir adam var çünkü
eşim giderken götürmüştü. İzne gelince de yeni aldı götürdü hatta canım. Yerden yer farkediyor galiba :44:
şükür kavuşturanacaaaanıııımmm bak ben burdayımmm
şükür kavuşturananasılsın? Bileğin nasıl?
daha iyi olursun inşallah canım çabucak iyileş daha eşine bakacaksıniyiim canım sabahları ağrıyo sonra hareketlerimi yapıyorum geçiyo biraz sen nasılsın bebeğin nasıl
daha iyi olursun inşallah canım çabucak iyileş daha eşine bakacaksınRabbim ikinize de şifa versin çabucak. İyiyiz bizde şükür. Ranacık uykusunu şaşırdı şimdi uyanık pcye saldırıyor yaramaz
Şuan kucağıma almam için bana kur yapıyor kuzumayyy yerim ben onu kime benziyor en çok
Şuan kucağıma almam için bana kur yapıyor kuzumen çoğu yok canım benim tıpkımın aynısı Bir gözlerinden şüpheliyim bakalım
inşallah canım. Kız olursa hele kesin anneye benzesinleray ne güzel inş benimkide bana benzer
Şuan kucağıma almam için bana kur yapıyor kuzumen çoğu yok canım benim tıpkımın aynısı Bir gözlerinden şüpheliyim bakalım
iyi geceler canımben çıkıyorum kızlar bilgisayar sırası kardeşimde öpüyorum sizi iyi geceler yarın görüşelim yine
ee darısı başına o zaman diyelimcanım çekti ya ne güzel anlattın öyle
iyi geceler canım
ee darısı başına o zaman diyelimAskerden sonra resmi birşeyler düşünüyormusunuz?
Hadi inşallah. Rabbim hayırlısını nasip etsin canım. Evet yaa azaltı şükür epey. Bende çıkayım canım iyi geceler görüşürüzAllahtan bir mani çıkmazsa 3-4 ay içinde her şey olsun bitsin istiyoruz, çok uzun zaman oldu tek engelimiz askerlikti .. Sağol canım bebekleri çok severim Rabbim isteyen herkese nasip etsin .. buarada gözümüz aydın 1 şafak daha attı .....
Hadi inşallah. Rabbim hayırlısını nasip etsin canım. Evet yaa azaltı şükür epey. Bende çıkayım canım iyi geceler görüşürüz
kıyamam kalabalıkmı gelmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?