Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısa dönemler içinde bir sürpriz yaparlar mı dersiniz bizim de moralimiz çok bozuldu![]()
kısa dönemler içinde bir sürpriz yaparlar mı dersiniz bizim de moralimiz çok bozuldu![]()
İnşallah yaparlar![]()
canım senin askerin yeni mi gitti ??
Canım 1 ay olmadı henüz cumartesi günü usta birliğe gitmek için gelecek.Kısa dönemin 4 ay olmasında çok umutlanmıştım ama yapmadılar![]()
evet canım maalesef yapmadılar.. biz 4 aya düşürmelerinden vazgeçtik bari o 12 günü şafağa eklemesinleraskerin usta birliği için nereye gidecek?
Aynen canım birde 12 gün var
Muğla'ya gidecek inş.
hmm anladım canım Allah kavuştursun.. hayırlısıyla gelsinler de 12 gün daha bekleriz napalım![]()
Amin canım
Şu an 1 günün bile çok büyük kıymeti var insan ayrı kalınca anlıyor4 aya düşecek sanki içimden bir ses öyle diyor
![]()
inşallah canım inşallah.. sürekli kısa dönem 6 ay diyip duruyorlar.. o yüzden ben düşürmezler diye düşünüyorum.. inşallah sen hislerinde haklısındır![]()
İnşallah canımtwitter den kısalması için destek verenler var inş.talep çok olurda dikkate alırlar
öyle mi?? güzel o zaman.. forumdan da bimer'e akim'e yazan arkadaşlar var.. inşallah olumlu sonuçlar çıkar ..
çok şükür 1 gün daha bitiyor kızlar
Böyle ümitlenip ümitlenip sonra hayal kırıklığına uğruyoruz, 12 gün muhabbetinde de aynısı olmuştu ..
valla benim artık hiç bir beklentim kalmadı.. şafağa daha fazla eklesinler yeter![]()
Selam kizlar nasilsiniz Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz... Esime kavusmama safak 5cok ozledim kameradanda cok konusamadik ;( minik ogluma bnde dua ettiriyorum 4ay muhabbetine esimin arkadaslari haberde yapti dun tv de kisa donemlerde beklenti diye 12gun uzatmayida kattilar