merhaba hanımlar aksam ne guzel muhabbet olmus ama ben yoktum gunduzlerı herkesın ısı oluyor heraldeaksamlarıda ben gıremıyorum
![]()
Ben burdayım canımm. Nasılsın? Sen de benim gibi çalışıyorsun sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hanımlar aksam ne guzel muhabbet olmus ama ben yoktum gunduzlerı herkesın ısı oluyor heraldeaksamlarıda ben gıremıyorum
![]()
hos geldın canım sen kımı beklıyorsun esını mı nısanlını mı![]()
Günaydın.. Aramıza hoşgeldinNe zaman gitti askerin canm?
Ben burdayım canımm. Nasılsın? Sen de benim gibi çalışıyorsun sanırım
Ben de eşimi bekliyorum arkadaşlar, hepinize teşekkürler :) Kusura bakmayın daha siteyi çözemediğim için sonradan görüyorum mesajlarınızı :) Bu evlilik ve asker takvimini nereden oluşturuyorsunuz ben de yapmak istiyorum da bulamadım :)
![]()
canım profiline girdiğinde hakkımda diye bir kısım var oraya gir ve sayfanın altına doğru indiğinde orada şafak panosu oluştur var ordan yapabilirsin![]()
Hg cnmm nasilsin dun cosmustu forum uyuyakalmisim gece![]()
esım carsıda telefonla falan konusuyoruz o yuzden bugun ıyıyımevet canım calısıyorum sen nasılsın?
ya ben ıs yerınde bıle vakıt gecırememeye basladım
![]()
Gözünaydın canımBizim çarşı iznimiz haftaya ben 1 hafta daha beklicem
Ben de çalışıyorum ama dediğin gibi çalışarak bile zaman geçmiyor artık
![]()
ıyıyım canım saol esımde carsıda cok ıyıyımsen nasılsın? evet sabah ıse geldıgımde epey bı gecmıs sayfaları okudum pek bı hareketlıymıs
![]()
Bende iyiyim safak azaldikca daha iyi oluyorum kasim celbi de gidiyor sanki bizimkiler gelecek gibi geliyor hemencarsimiz yarin bizimde
bu hafta cıkmadı mı canım askerın carsıya :44: malesef gecmıyor gecmıyor safak bızı erken mı sıkıstırmaya basladı neplakalarada az kaldı sen yarın ben de pazartesı plakalardayız
![]()
Bizim 2 haftada bir canım çarşı izni. Haftaya çıkıcak inşallah ama denetleme dönemi olduğu için Kasımda çıkamayabilirim dedi( Evet canım plakalara geldik sonunda 12 gün eksik şafak ama olsun
![]()
Kızlar daha önce asker yolu bekleyenler 100 den aşağı az gün kalınca daha çabuk geçtiğini söylüyorlar, hele plakalara düştük mü tamamdır :) Biz eşimle evlenmeden önce de sayıyorduk kaç gün kaldı diye gerçekten son 50 günden hiçbir şey anlamamıştım umarım bizim de şafaklar biran önce biter, kavuşuruz![]()
Kızlarrr Ocak a 66 gün kalmışş![]()
Sonrası hazırlık vs. anlamadan geçer zaten
:
umarım canım cabucak gecsın kavusalım eslerımızecalısıyormusun canım bebıs varmı benım kızım var 2 yasında beraber gun sayıyoruz
![]()
canım aslında safagımızı 66 dıye mı ayarlasak kulaga cok hos gelıyor![]()