• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

aydemır16 :3: merhaba nasılsın canım esının yanına mı gıdıyorsun ne guzel yaa bol bol hasret gıderırsınız :16::16:

Evetcanım hafta sonu evci iznine çıkarıcam eşimi nasipse cuma günü gidiyoruz inş:16:şimdilik ben inanamıyorum ama hasret gidericez:7:sizde e kısa zamanlarda görürsünüz inş eşlerinizi dayısının basınıza;)

Nisa86 canım içiyor munu form çayı? Memnun musun yaa ben bu ara hiç dikkat edemiyoum kızıyorum kendime:20:
Canim iciyorum faydasini gordum de bugun bozdum ya dikkat ediyordum kac gundur emirin cikolatalarindan yedim birkac tane;(;( CNm cok tatli cekti sen kac kilosun cnm

Canim iciyorum faydasini gordum de bugun bozdum ya dikkat ediyordum kac gundur emirin cikolatalarindan yedim birkac tane;(;( CNm cok tatli cekti sen kac kilosun cnm

56 57 sürekli değişiyor canım benim kilom;))yaa ben sıkı diyetteyken bile bırakamam çıkolatayı birşey olmaz o kadarcıktan bence;)

Evetcanım hafta sonu evci iznine çıkarıcam eşimi nasipse cuma günü gidiyoruz inş:16:şimdilik ben inanamıyorum ama hasret gidericez:7:sizde e kısa zamanlarda görürsünüz inş eşlerinizi dayısının basınıza;)

ben sanırım gıtmeyecegım canım ısten ızın alamam zaten alsam da esım evcıye cıkabılır mı bılmıyorum :31: gunubırlıkte sımdılık dusunmuyoruz bakalım :31: sıze bol bol hasret gıdermeler ozaman :16:

ben sanırım gıtmeyecegım canım ısten ızın alamam zaten alsam da esım evcıye cıkabılır mı bılmıyorum :31: gunubırlıkte sımdılık dusunmuyoruz bakalım :31: sıze bol bol hasret gıdermeler ozaman :16:

CNm ins az kaldi artik surekli kavusmamiza 79lari gorduk sukur

Sağolsın canım benim;)burdaki görüşemeyeler için dua ediyorum ben dahazor biz hem izinleri kullanacağız hem de ben evci çıkarıcam Paşamdan ayrı kalmaya dayanamıyor babamız;)

Back
X