Geçmiş olsun canm...kızlar iyi bakın kendinize ya herkes.bir bir hasta oluyor![]()
Sağol canımm :79: Evet askerlerimiz gelene kadar kendimizi toparlamamız gerekiyoorr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canm...kızlar iyi bakın kendinize ya herkes.bir bir hasta oluyor![]()
Ben de grip oldum canım başım da ağrıyor haftaya çok kötü başladımEvet canım az kaldı artıkk Kasım bitince bşy kalmıyor
![]()
gecmıs olsun canımsanırım bende hasta oluyorum bu guneslı hava da bıle cok usuyorum
![]()
Sağol canım, hava bir tuhaf zaten gündüz sıcak akşam soğuk. Ne giyeceğimi şaşırdımDikkat et sen de canım
Hastayım canım askerimle de konuşamıyorum bu araAma şafağımız azalıyor o yüzden mutluyumm
![]()
Kızlar izin işi halloldu çok şükür inş. 3 gün sonra kırıkkaledeyim![]()
geçmiş olsun canım.nişanlımda çarşıya çıkamadı denetim sebebiyle bende göremedim.evet şafaklar azalıyor çok şükür
Gözünaydın canım![]()
Ins tez zamanda rahatlar CNm askerin bnmde gozum 353lerde biletler bir gitseSağol canımm. Ben 1 aydır göremiyorumBizim de bugün başladı denetim cuma bitecek sonra da 353 ler gelsin rahatlasnlar artık yaa
![]()
Gozun aydin cok sevindim CNm ayagini suru de bizde gidelim kirikkaleye![]()
gözünüz aydın canım kuzu da babasıyla hasret gidersinKızlar gece toplanalım yaa azcık muhabbet edelim![]()
Kızlar gece toplanalım yaa azcık muhabbet edelim![]()
Kızlar gece toplanalım yaa azcık muhabbet edelim![]()
gözünüz aydın canım kuzu da babasıyla hasret gidersinbence de toplanalım muhabbet olunca hem çok güzel hem de çabuk geçiyor zaman
![]()
Hanımlar gece hep birlikte burdayız o zaman....
CNm ben geriden takip ediyorum son durumlari sende esine gostermrlik davran kv nasil davraniyorsa erkekler alerjili kendi aileleri soz konusuysa kor oluyorlar zamanla anlar da kendini yiprattiginla kalirsin biz ilk seneler cok yiprattik ama simdi soylemiyorum laf arasinda yuzune vuruyorum hatalarini