• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Slm kizlar bende Aralik I sevmeyenlerdenim saate bakiyorum sanki zaman durdu hele bugun catliycam slklntidan

Kızlar bakıyorum herkes benim gibi depresyon modunda Aralık çok yavaş.:14:...normalde bayılırım kıs mevsimine ama artık sevmeyeceğim herhalde:31:

kesinlikle çok iyi oluyor canım.. senin de bebişin var senin içinde iyi oluyordur :34:
evet canım kuzum olmasa daha zor geçerdi sanırım:16:

evet canım 2ay ne kadar çok koskoca 60gün var 12günde kısalmadı zaten off offf
Bize denk geldi oda :50: Zaman geçiyor çok çabuk geçiyor aslında da insan içindeyken geçmiyormuş gibi geliyor zorlanıyor:50: Mesela 3 ay nasıl da geçmiş.

kışa denk geldi günler çabuk geçer hemen akşam olur diyorduk ama hiiiiç öyle olmadı valla :19:
Gündüz çok çabuk geçiyor ama akşamlar çoook uzun yaa. Burada 4 te hava kararıyor. Sonra saat hep aynı:50:

Bize denk geldi oda :50: Zaman geçiyor çok çabuk geçiyor aslında da insan içindeyken geçmiyormuş gibi geliyor zorlanıyor:50: Mesela 3 ay nasıl da geçmiş.

Gündüz çok çabuk geçiyor ama akşamlar çoook uzun yaa. Burada 4 te hava kararıyor. Sonra saat hep aynı:50:

evet canım burada da 4 te hava kararıyor sonrası hiç geçmiyor.. sanki uzun zamandır aralıktayız ama daha 6 sı olmuş :50:

ahh canım banada gunduzler cok zor gecıyor memnun olmadıgım bı ıste calısıyorum her saat kabus gıbı esımın askerde olusuna bı de bu eklenıyor ıyıce bunaldım :52::52: :52: herkesın durumu farklı kımı gunduzu kımı aksamı zor gecırıyor offf gelselerde rahatlasak :31:

Slm kızlar nasılsınız? benim 12 gün ümidim kalmadı artık eşimin çıkış tarihi gelmiş 8şubat :(

Back
X