Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yaa 2 ayı duyan oo bitirmiş diyor koskoca 2 ayın neresi az yahuuşimdiden zaman iyice yavaşladı ocakta nasıl olacak düşünemiyorum bile
![]()
dışarıdaki adamlara az geliyor tabi o iki ayın 2 saatini bekleyene sormak lazım![]()
ocak ayına bir gelsek artık çok iyi olacak 1 ay kalsada heyecan başlasa canım
evet ya.. şafakları bir görsek 20-10 ne kadar güzel olurrr![]()
evet canım kuzum olmasa daha zor geçerdi sanırımkesinlikle çok iyi oluyor canım.. senin de bebişin var senin içinde iyi oluyordur![]()
Bize denk geldi odaevet canım 2ay ne kadar çok koskoca 60gün var 12günde kısalmadı zaten off offf
Gündüz çok çabuk geçiyor ama akşamlar çoook uzun yaa. Burada 4 te hava kararıyor. Sonra saat hep aynıkışa denk geldi günler çabuk geçer hemen akşam olur diyorduk ama hiiiiç öyle olmadı valla![]()
evet canım kuzum olmasa daha zor geçerdi sanırım
Bize denk geldi odaZaman geçiyor çok çabuk geçiyor aslında da insan içindeyken geçmiyormuş gibi geliyor zorlanıyor
Mesela 3 ay nasıl da geçmiş.
Gündüz çok çabuk geçiyor ama akşamlar çoook uzun yaa. Burada 4 te hava kararıyor. Sonra saat hep aynı![]()
evet canım kuzum olmasa daha zor geçerdi sanırım
Bize denk geldi odaZaman geçiyor çok çabuk geçiyor aslında da insan içindeyken geçmiyormuş gibi geliyor zorlanıyor
Mesela 3 ay nasıl da geçmiş.
Gündüz çok çabuk geçiyor ama akşamlar çoook uzun yaa. Burada 4 te hava kararıyor. Sonra saat hep aynı![]()
kışa denk geldi günler çabuk geçer hemen akşam olur diyorduk ama hiiiiç öyle olmadı valla![]()
Slm kızlar nasılsınız? benim 12 gün ümidim kalmadı artık eşimin çıkış tarihi gelmiş 8şubat![]()
anlamdım ben bişey bugün teskere tarihlerini göndermişler 8 şubat 9 gün izin kullandı benim eşim
ay bayadır buraya giremıyodummmNasılsınız kızçeler :)
evettttt hemde hiç geçmıyoo zaman ya katılıyorum![]()
Ooooo gözünaydın diyelim ozaman![]()
Slm kızlar nasılsınız? benim 12 gün ümidim kalmadı artık eşimin çıkış tarihi gelmiş 8şubat![]()