Hani kiz yok albümün
Oyyy canim benim :)sildiydim canım koyiyim senin için bi daha :))
:) tmm hemen bakiyorum kuzumSen boşver lunayı benim yeni fotolara bak şimdi koydum
yüklemeye çalışıyom canım resim yükleye basıyorum zırt diyo sayfayı yenile diyo beni atıyo siteden(
yüklemeye çalışıyom canım resim yükleye basıyorum zırt diyo sayfayı yenile diyo beni atıyo siteden(
yarım ekmeğin yarısından biraz fazla ekmeğe 4 dilim ezine peyniri ve salam koyup yağsız tost yaptım. 144+300+ 200=644
125 gram haşlanmış makarna ile 1 porsiyon ıspanak yemeği yedim. 170+276=446 kcal
Birde 1/4 ıspanaklı gözleme yedim. 90 kcal
2 tane de diabetik lokum yedim. 60 kcal
Toplam 1240 kcal
Neyse kız buda güzel yavas yavaş dönüyoruz ama ben inecem yarın gene 800 lere olmuyor böyle şurda askerlerimizin gelmesine ne kaldıı
Pişi 60
Peynir30
Zeytin 20
Salatalık Domates 10
Saat 4:
Süzme Mercimek Çorba - 132Kcal
Tas Kebabı - 300 Kcal
Şehriyeli Pirinç Pilavı - 250Kcal
Cevizli Baklava - 240 Kcal
1052 kalori
yarım ekmeğin yarısından biraz fazla ekmeğe 4 dilim ezine peyniri ve salam koyup yağsız tost yaptım. 144+300+ 200=644
125 gram haşlanmış makarna ile 1 porsiyon ıspanak yemeği yedim. 170+276=446 kcal
Birde 1/4 ıspanaklı gözleme yedim. 90 kcal
2 tane de diabetik lokum yedim. 60 kcal
Toplam 1240 kcal
bugünkü menümm
sabah: kaşarlı tost (yağsız-ev yapımı-light ekmek)
ara: 1 kutu süt, 1 y.k. kuru üzüm
öğle: 1 kepçeden az mercimek çorbası, yarım porsiyon etli patates yemeği (patatesleri yemedim), 3 y.k. yoğurt, az salata(yağsız), 2 dilim light ekmek
ara: neskafe(sade), 1 tane kellogs k-bar gofret
akşam: 4 y.k. taze börülce yemeği, 2 tavuk köftesi, 3 y.k. yoğurt, 2 dilim light ekmek
ara: yeşilçay, 1 y.k. kuru üzüm
toplam kalori: 1168
Ohhh baklava da yenmis
Kızlar bu nee , aliskin degilim bunlari sizden görmeye
Cok sağlıklı gözüküyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?