354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

7.gununu geciriyor orda benimki yavastan alisiyorum ama iste eskisehirde nasil olacagik bilrmiyorum

bizimde 7 gün oldu eskişehire geldiğindede aynı olucak canım üzülme belki birazcık daha hissedebilirsin yokluğunu ama sabır deyip yola devam bu arada ne zaman sıkılırsan ne zaman bunalırsan bana ulaşabilirsin

ya bugun gecmedı benım cok kotu hıssedıyorum ya haber alamayınca telımı askerımden baska kımse aramasın artık yaa

bende öyleydim canım koca gün akşam 9 gibi aradı sonra senin askerin aradımı buarada bölüğünü sor öğrende aynı yerdeler ya

Umarım daha kötü olmam
Sağolasın görüşürüz inşallah

Günaydıııın
Ayy kızlar gönderim Kastamonuya ulaşmış dağıtıcı yola çıkarmış bugün askeriyeye ulaşır kesin umarım içeride eline ulaşması cuma günü olur

Benimkide şuan Tekirdağ'a gitmiş dağıtıcıya verilmemiş sabah 8 den beri bekliyor orada geri gelmezse sıkıntı yok cumaya kadar elinde olur herhalde

Çokkkkkkkkkkk güzel bi 1 dk 15 sn yaşadımmmm Allahımmm aşkımı çok seviyorum yerim ben onu yerim yerim yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Çokkkkkkkkkkk güzel bi 1 dk 15 sn yaşadımmmm Allahımmm aşkımı çok seviyorum yerim ben onu yerim yerim yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oyyy, gözün aydın :)

benimki de arasıııın ama artıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…