Hpberaber aglama toreni duzenleyelim
7.gununu geciriyor orda benimki yavastan alisiyorum ama iste eskisehirde nasil olacagik bilrmiyorum
ya bugun gecmedı benım cok kotu hıssedıyorum ya haber alamayınca telımı askerımden baska kımse aramasın artık yaa
bizimde 7 gün oldu eskişehire geldiğindede aynı olucak canım üzülme belki birazcık daha hissedebilirsin yokluğunu ama sabır deyip yola devam bu arada ne zaman sıkılırsan ne zaman bunalırsan bana ulaşabilirsin
Umarım daha kötü olmam
Sağolasın görüşürüz inşallah
olmazsın olmazsın inşallah dua et sabır iste Rabbim den
Günaydıııın
Ayy kızlar gönderim Kastamonuya ulaşmış dağıtıcı yola çıkarmış bugün askeriyeye ulaşır kesin umarım içeride eline ulaşması cuma günü olur
Günaydıııın
Ayy kızlar gönderim Kastamonuya ulaşmış dağıtıcı yola çıkarmış bugün askeriyeye ulaşır kesin umarım içeride eline ulaşması cuma günü olur
günaydınnnn
Günaydın canım aradımı seninki :44:
hayııır
en son dün akşam 7 buçuk gibi konuştukkk
eğitime yemin törenin yapılacağı yere götürmüşlerdi dün oradada telefon yokmus sabah aramadı demekki yine oraya gittiii öğlen yemeğine giderken ararlar inşallah
Selamlar bayanlar nasılsınızBen hesabımı kapatsınlar diye mesaj atmıştım hala kapatmadılar :26:
kapatmasinlar yaaa
Çokkkkkkkkkkk güzel bi 1 dk 15 sn yaşadımmmmAllahımmm aşkımı çok seviyorum yerim ben onu yerim yerim yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?