oyyy, gözün aydın :)
benimki de arasıııın ama artıkkkk
Sadece mektup şuanda başka bir şey yollamak istemedim ustalığında yollarım mektup + bir şeylerneler yolladın canım
Haklısınİnşallah canım :) erkende alsa bişey ollmaz artık
Hadi bakalımmmBenimkide şuan Tekirdağ'a gitmiş dağıtıcıya verilmemiş sabah 8 den beri bekliyor orada geri gelmezse sıkıntı yok cumaya kadar elinde olur herhalde
Niye kapatıyorlarmış kapatmasınlar ya da kapatsınlar da bizi özle anla kıymetimizi geri gelSelamlar bayanlar nasılsınızBen hesabımı kapatsınlar diye mesaj atmıştım hala kapatmadılar :26:
Bende 1dk22 sn geçirdim eşofmanlarımı mı giyicem dedi çıkarıcam mı dedi bir şey dedi kapattı uyuzÇokkkkkkkkkkk güzel bi 1 dk 15 sn yaşadımmmmAllahımmm aşkımı çok seviyorum yerim ben onu yerim yerim yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Niye kapatıyorlarmış kapatmasınlar ya da kapatsınlar da bizi özle anla kıymetimizi geri gel
Bende 1dk22 sn geçirdim eşofmanlarımı mı giyicem dedi çıkarıcam mı dedi bir şey dedi kapattı uyuz
Size ne anlatıcam
Erkek arkadaşımın facebook hesabını bi açayım dedim açtım falan bakındım sonra kendi facebookuma döndüm bi baktım sohbette erkek arkadaşım açık görünüyo bi an heyecan yaptım ama açan bendim halbuki
Onu sohbet kısmanda çevrimiçi görmeyi bile özlemişim
Valla ders çalışamıyorum ben kapatın dedim KK beni çok sevmiş kapatmıyor bi türlü
İşte benimki de eşofmanlarını giymiş içtimaya çağırdılar telefondayken nihi
Hee dersse o zaman durum başka sen kendini kapatsan yani saatlerini belirlesen şu saatlerde şu kadar zaman kk başka yok diye iradeli ol biraz kpss kolay mı
Ben şimdiden seneye nasıl çalışacağımı düşünüyorum kpssye
Hahaa çok iyi olmuş bubi anlıkta olsa heyecanlandın işte
Valla zor ya çalışmak, sen şimdiden başla en iyisiben girmiycem diyorum kapatıyorum KK yı sonra sıkılıyorum acaba ne var ne yok deyip açıyorum yine aşkımda kızıyo bana
Aman benim daha çok yaaaaaaaaaaaa
Bende öyle dediydim zamanında bak halime
ya çok ağlamıyorum ama genel anlamda insan kötü hissediyor koskoca eskişehir de yapayalnız kaldım sanki bende ailemle aynı apartmandayım kendi evimde kalıyorum. ayy kuzum sende birde çocuk var çok daha zor işin Rabbim yardımcın olsun
bencede mantıklıben sana da dedim görüşelim diye hı bakın toplanıp ağlama günü yapalım eskişehiri su bassın
Sadece mektup şuanda başka bir şey yollamak istemedim ustalığında yollarım mektup + bir şeyler
Doğum gününü de askerde geçirecek canımcım21 nisan ama ben şimdiden ne yapsam ki diye düşünüyorum:26::26:
Haklısın
canım yaa bilginiz varmı bende mektup göndericem benim anlaşmalı kargom var dosya gibi göndereyim diyorum ptt sıkıntı oluyo bazen kargo girermi oraya sadece mektup ve fotoğraf göndericem
girer neden girmesinki ama bazı kargolar askeriyeye götürmüyormuş sanırım sen yinede soruver kargocu nizamiyeye bırakır oradan elini ulaştırırlar
canım yaa bilginiz varmı bende mektup göndericem benim anlaşmalı kargom var dosya gibi göndereyim diyorum ptt sıkıntı oluyo bazen kargo girermi oraya sadece mektup ve fotoğraf göndericem
evet yaa sorup bugün halledeym oğlumun fotoğrafını almıştı birisi kaybolmuş benimkide montunun cebindeymiş kıyafetleri almışlar yalvarıyo fotoğraf getir unutma diye ama yemin törenine kadar beklemesin yazıkk canımm süpriz olsun sevinsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?