354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ben başladım da devamını getiremedim nöronlarımın arasında kopukluk oldu birleştiremiyorum:111: pehhhhhhhhhhh

o zaman gönder canım mutlakaa :) çok işe yarar fotoğraf

Annemle dün çarşıya gidiyoruz bana dedi ki birden bire seninki senin fotoğrafını götürmemiştir inşallah
Aa niyemiş ya dedim bende efendim neymiş babam askerlik yaparken bi arkadaşı nişanlısının fotoğrafını götürmüş başka bi arkadaşıda adamın elinden fotoğrafı almış şaka yapmak amaçlı oda sinirlenmiş vurmuş öldürmüş
Anne saçmalama kim alacak benim fotomu dedim bende
Allah korusun diyo

Ohaa harbi mi

bizim de hem ilk yıldönümümüz (7 temmuz), hem de onun doğum günü (21 temmuz) askerde geçecek

Sağol canımmm içtimaya çağırdılar aramasıyla kapatması bir oldu seninki de öyledir sanırım şu an, arar ufacık bir fırsatta hemen merak etme

aramadı halaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:84::84::84::84::84:

ayyyy, ben de yaptım onuuu

bizim de hem ilk yıldönümümüz (7 temmuz), hem de onun doğum günü (21 temmuz) askerde geçecek

Poooff 2si de mi kötü olmuş:26:
Ama yalnız değilim demekki bende gariplik yok ooooh

:98::98::98::98::98::98::98::98::98:
Cevap mı bulamadın

Olsun canım ya geri kalan tüm özel günlerde yanyana olacaksınız inşallah

Canım şimdi değilde 5-5:30 gibi arayabilir benimki o saatte aramıştı beni demekki o zaman diliminde boş kalmış sende üzülme lütfen

ay güldüm ya benimkide albümü götürmedi bakan eden olur çalan olur diye annenle aynı mantık

Poooff 2si de mi kötü olmuş:26:
Ama yalnız değilim demekki bende gariplik yok ooooh

he he valla 2'si de denk geldi maalesef :26:

evet evet, temmuzdan sonraki tüüüüüm günler bizim

ay güldüm ya benimkide albümü götürmedi bakan eden olur çalan olur diye annenle aynı mantık

ben de çok güldümm ama gözüm de korkmadı değil kıskançlıkları daha da artıyo olabilir orada

benimki de benim bi vesikalık fotoğrafımı almış götürmüş

arar arar ben aradım biraz önce 5 de eğitimden gelecekler o zaman arayın dedi 5 de ararlar

hımmmm :26: böyle aynı yerde olunca ne güzel oluyo yaaa, haber alabiliyorum en azından senin aracılığınla, ustalık döneminde napcaam benn benden başka kimsenin askeri gitmiyo burda geliboluya benimkini niye tekirdağ'da bırakmamışlar ki yaaaa

ben de çok güldümm ama gözüm de korkmadı değil kıskançlıkları daha da artıyo olabilir orada

benimki de benim bi vesikalık fotoğrafımı almış götürmüş

bazı meraklı insanlar var mektup gelince bile başlarına üşüşen e birde fotoğrafı alıp bakmalarına sinir olur insan birde erkekli bir ortam sevdiceğinin fotoğrafı saçma bir insanın elinde cinayet sebebi şaka bi yana Allah korusun gerçi yanlarındakiler cahil insan değil ki hepsi aklı başında insanlar :)

üzülme canım o zamanda direk bilgiyi askerinden alırsın telefonu olmuş olur :) bu arada senin askerini görmüş iki kişi vardı yeni gelen biri balıkesirdendi dedi konusamadık ama konusacağım demişti

Gider giderr neden gitmesin
ptt kargo mu sıkıntı oluyor.ben ilk kez gönderdim neyseki sorunsuz kastamonuda

ya ben dğün doğum için falan hastane süslemesi işi yapıyorum bebek şekeri nikah şekeri falan çok sık olmasada kargonun1 günde gittiği illere 4-5 günde gidiyor bazen sistemlerinde sorun çıkıyor nun için şüphede kaldım ama askeriye hiç bi kargoyu almıyo sadece ptt dedi kargocu yarın göndericem bakalım inşallah sorunsuz gider

üzülme canım o zamanda direk bilgiyi askerinden alırsın telefonu olmuş olur :) bu arada senin askerini görmüş iki kişi vardı yeni gelen biri balıkesirdendi dedi konusamadık ama konusacağım demişti

umarım telefon sıkıntımız olmaz orda... :44:

:) konuşsunlar kaynaşsınlar bakalımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…