Canım ben genel yazdım zaten evli bekar vs diye sınıflandırmadım ama sınıflzndırmak gerekirse ben evli bi erkeğin askere gitmesini istemem. Geride bıraktıkları bakmakla sorumlu olduğu eşi ailesi olacak çünkü. ☺️💐 Bu yüzden onları devre dışı bırakıyorum benim bir arkadasım kactı kactı ve 33 yasında askere gitti cıkan yerse izmir kısa donem yaptı bu yasta otların arasından cop tıplattılar dıye de bı ton sovdu :))
Neeeeedennnnnkii:26:
ooof bende ya
oyyy maşallah bende bebek yok 2.5 senelik evliyim ama tanışalım derken ciddiydim
tanışalım valla canım yaa kafamı dağıtmak için pek çok nedenim var ama içimden gelen bişey yok isim neydi senin bu arada yazabiliyormuyuz burdan yada mesaj atayım bari:)
ayyyy canım çok iyi anlıyorum onunla yediğim hiçbişeyi yiyemiyorum :/ uff yatağımızda uyuyamıyorum uffff ağlıcam şimdi genee yaaaya valla nolcak böyle markette alışveriş yaparken bile kocamın sevdiği bişeyi görüp ağlıyorum dün çikolataların önünde ağladım yaşlı bi teyze öyle bi baktı ki delimiyim ne yim diye düşündüm sonra zaten kolay ağlayan bir yapım vardı da bu kadar değildim hani
Anladiiim neysr kismet degilmis 14 subat icin :)çünkü hala bölük tabur falan bilmiyorummm ben, o da bilmiyodu bugün..
yarın öğrensem bile, çıkışta öğretmenler kurul toplantısı var, ben çarşıya gidene kadar ptt kapanıree perşembe atsam çok geç olur
Fena sarsiliyoruz hepimizya valla nolcak böyle markette alışveriş yaparken bile kocamın sevdiği bişeyi görüp ağlıyorum dün çikolataların önünde ağladım yaşlı bi teyze öyle bi baktı ki delimiyim ne yim diye düşündüm sonra zaten kolay ağlayan bir yapım vardı da bu kadar değildim hani
ayyyy canım çok iyi anlıyorum onunla yediğim hiçbişeyi yiyemiyorum :/ uff yatağımızda uyuyamıyorum uffff ağlıcam şimdi genee yaaa
Anladiiim neysr kismet degilmis 14 subat icin :)
Fena sarsiliyoruz hepimiz
Aaaah kizlar ah benim asil korkum Eskisehir. Suanda ailemin yanindayim tatilde. Surekli onlarla vakit geciriyorum sohbet muhabbet falan sevgilimin yokluguni az hissediyordum ama persembe gunu eskisehire donecegim benim eskisehirdeki birtek gunum bile onu gormeden gecmedi biiiirgun bile. Bu yuzden eskisehire gitmektende orda yasayacagim gunlerden de fena sekilde korkuyorum fena bosluga ve yalnizliga dusecegim hep orda yaptiklarimiz gelecek aklima cok sıkıntılı olacaaaak
sinem canım ismim :) çalışıyorum ben sadece pazarları boşum canım ona göre programlayabliriz
gel gel sende gel biz burda sinre ile ağlıyoruz sende katıl aramıza ağlaşalım işte
Hpberaber aglama toreni duzenleyelim
ya ama gerçekten korkuyorum ben kendimden yığınla işim var ben oturuyom aklım sadece geçmez bu zaman diye çalışıyo:))
bu arada boluda bi benimki mi varyaaa
Ama olmaz ki boyle yasantimiz mecburen devam etmek zorunda
öyle yaa şöyle bi toparlanmak lazımdaaa...
7.gununu geciriyor orda benimki yavastan alisiyorum ama iste eskisehirde nasil olacagik bilrmiyorum
oraya gittiğindede ilk günler biraz zorlanırsın sonra alışırsın şimdi olduğu gibi canım Allah sabrını veriyor
valla ağlama diyemem ben bitik durumdayım ailemle kalıyorum yanlız değilim çocuğum var tamam ama babamda çok rahatsız 4 yanım berbat halde yani terk dert ortağım vardı o da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?