Oldu canim koğuş 80 kisi bir teside 20 dilim olsa herkese bir dilimden 4 tepsi e ben benimkine bir dilim yesin diye mi 4 tepsi yapiyorumAynen canım :)
koğuşları kaç kişilik onu sorarsan ona göre yaparsın o zaman olur ama yakın arkadaşlarını alsın yesin pek olmaz :) illede göndermek istersen bize yemek getirmek yasaktı işte uyuşturucu şu bu durumlarına karşı üst devresine sorsun yemek gelmesi sıkıntı olur mu diye sıkıntı olmazsa koğuşa göre yaparsın :)
Evet ya daha iyi olur: )1 marta çarşı izni olacaaaaaaaak o zamana göndersene
Haa bende yine jeton düşmedi sanırıımm
Bende sana kısa cevaplar vercem artıkın bunun gibi;..
Benim cevabım seninkinin 2-9 dk aramasınaydı kiHaa bende yine jeton düşmedi sanırıımm
Bende sana kısa cevaplar vercem artıkın bunun gibi;..
Oldu canim koğuş 80 kisi bir teside 20 dilim olsa herkese bir dilimden 4 tepsi e ben benimkine bir dilim yesin diye mi 4 tepsi yapiyorumhic olmaz öyle, ki 4 tepsi mümkün degil, su böreğinden bahsediyorum :))
Neyse en mantıklisi dedigin gibi çarşı izni canim :)
Hadi yaaa 10 kişi mi ohyyy kiyamam ben benimkine yaaaa80mi Bizim koğuş 10 kişi olduğundan öyle dedim canım orada ev yemeği olsunda herkes bi el atar yani o yüzden hiç girme çarşı izninde gönder :) kızımız pek bi hamarat
Hadi yaaa 10 kişi mi ohyyy kiyamam ben benimkine yaaaauff bak üzüldüm şimdi, hatta yataklar bile biribirine yapışık nereyse, sirayla geçiyoruz diyor
Hamarat miyim su böreğine karşı zaafim mi var ondan mi yapmayı biliyorum sen karar ver :)
En son gitmeden bir hafta önce ona anlattim şöyle lezzetli oluyor diye kiyamam öyle bir yutkundu ki cigerci kedisi gibi :)) , ama canim gitti ya o yüzden bi an once yapmak istedim
Coooooooook haklısın coooooooookkkkkkkkkılk 2 gun agzıma lokma koyamadım dogru duzgun bısey yıyomu dıye gunler gectı bana rahatlık geldı konustukca onla benımkı sankı tatılderahatım dıyıp duruyo eslerımız o kadar sanslılarkı bazen dıyorumkı ne kadar ınce dusunuyorum benım dusundugum gıbı oda dusunuyomudur dıye Rabbım her daım kıymet bılenlerden eylesın hepımızı ama anladımkı rahat olma gerek yoksa o 5 ay gecmez bızeee
:) teşekkür ederimvalla canım onu açabilmek kolay değil hamarat kızımız bencehadi ya inşallah ustada rahat eder canım :/
Benim cevabım seninkinin 2-9 dk aramasınaydı ki
Ya yemin törenine giderken neler götürmeliyim kızlaaaaaaaaaaaaar
Hadi yaaa 10 kişi mi ohyyy kiyamam ben benimkine yaaaauff bak üzüldüm şimdi, hatta yataklar bile biribirine yapışık nereyse, sirayla geçiyoruz diyor
Hamarat miyim su böreğine karşı zaafim mi var ondan mi yapmayı biliyorum sen karar ver :)
En son gitmeden bir hafta önce ona anlattim şöyle lezzetli oluyor diye kiyamam öyle bir yutkundu ki cigerci kedisi gibi :)) , ama canim gitti ya o yüzden bi an once yapmak istedim
ılk 2 gun agzıma lokma koyamadım dogru duzgun bısey yıyomu dıye gunler gectı bana rahatlık geldı konustukca onla benımkı sankı tatılderahatım dıyıp duruyo eslerımız o kadar sanslılarkı bazen dıyorumkı ne kadar ınce dusunuyorum benım dusundugum gıbı oda dusunuyomudur dıye Rabbım her daım kıymet bılenlerden eylesın hepımızı ama anladımkı rahat olma gerek yoksa o 5 ay gecmez bızeee
Çok sacma bi düşüncedeymis onu söyleyenler. ..Kızlar bugün askerim bir şey dedi çok şaşırdım ya. Burada bir kaç tip var işte çok fazla aramayın kız arkadaş eş nişanlı sözlülerinizi işte sizin askerde olduğunuzu anlasınlar özlesinler değerinizi anlasınlar falan diyorlar dedi nasıl sinir oldum verdim veriştirdimGerçi benim askerim en az 4 kere arıyor günde öyle diyorlar bana diyor ben o eziyeti ne sana ne kendime yaşatırım dedi canım yaaa
Ahahahh tmm gönderirim sana da aklın mi kaldiBeni 1 kerecik arıyo ama
Ben sevgili kitabi yapıyorum son iki sayfası kaldı nihihi
Benimkininde öyleymiş bi dirsek kadar mesafe yok diyor aramızda yatarkenhey bende istiyorum demişmiydim acebe?
sonunda rahatladın sevindim
Kızlar bugün askerim bir şey dedi çok şaşırdım ya. Burada bir kaç tip var işte çok fazla aramayın kız arkadaş eş nişanlı sözlülerinizi işte sizin askerde olduğunuzu anlasınlar özlesinler değerinizi anlasınlar falan diyorlar dedi nasıl sinir oldum verdim veriştirdimGerçi benim askerim en az 4 kere arıyor günde öyle diyorlar bana diyor ben o eziyeti ne sana ne kendime yaşatırım dedi canım yaaa
Kızlar bugün askerim bir şey dedi çok şaşırdım ya. Burada bir kaç tip var işte çok fazla aramayın kız arkadaş eş nişanlı sözlülerinizi işte sizin askerde olduğunuzu anlasınlar özlesinler değerinizi anlasınlar falan diyorlar dedi nasıl sinir oldum verdim veriştirdimGerçi benim askerim en az 4 kere arıyor günde öyle diyorlar bana diyor ben o eziyeti ne sana ne kendime yaşatırım dedi canım yaaa
öyle olur canım ustada askerlik böyle eğitim falan olmuyor tek şey nöbet olur oda işte atıyorum kütüphane sorumlusu yada valiz odası sorumlusu ki o candır bunun gibi sorumlular var onlar yaptığı görevler sayesinde nöbetleri düşer bi avantaj yani:) teşekkür ederim
Inşallahhhh canim , ustasi urfa
Yine de mesleğe göre is verirler ümidiyle rahatlıyorum.
Çok sacma bi düşüncedeymis onu söyleyenler. ..
Ki aramayan da kendi bilir bizden cok onlarin aramaya ihtiyaçları oluyor çünkü
evet şükür daha iyiyim valla wcye bile telle gidiyodum ne yalan diyimBeni 1 kerecik arıyo ama
Benimkininde öyleymiş bi dirsek kadar mesafe yok diyor aramızda yatarkenhey bende istiyorum demişmiydim acebe?
Yok canım ya aklı başında kim yapar onu ya onların yoktur sevgilileri bol keseden konusuyorlardır dedimBenimki öyle bişey yapsa varya 5 aylık askerliğini en az 1 sene burnundan getiririm
ayyy, valla gider kafalarını kırarım onu diyenlerinnn
]
Beni 1 kerecik arıyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?