354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Oldu canim koğuş 80 kisi bir teside 20 dilim olsa herkese bir dilimden 4 tepsi e ben benimkine bir dilim yesin diye mi 4 tepsi yapiyorum hic olmaz öyle, ki 4 tepsi mümkün degil, su böreğinden bahsediyorum :))
Neyse en mantıklisi dedigin gibi çarşı izni canim :)
1 marta çarşı izni olacaaaaaaaak o zamana göndersene
Evet ya daha iyi olur: )

80mi Bizim koğuş 10 kişi olduğundan öyle dedim canım orada ev yemeği olsunda herkes bi el atar yani o yüzden hiç girme çarşı izninde gönder :) kızımız pek bi hamarat

Ya yemin törenine giderken neler götürmeliyim kızlaaaaaaaaaaaaar

80mi Bizim koğuş 10 kişi olduğundan öyle dedim canım orada ev yemeği olsunda herkes bi el atar yani o yüzden hiç girme çarşı izninde gönder :) kızımız pek bi hamarat
Hadi yaaa 10 kişi mi ohyyy kiyamam ben benimkine yaaaa uff bak üzüldüm şimdi, hatta yataklar bile biribirine yapışık nereyse, sirayla geçiyoruz diyor
Hamarat miyim su böreğine karşı zaafim mi var ondan mi yapmayı biliyorum sen karar ver :)
En son gitmeden bir hafta önce ona anlattim şöyle lezzetli oluyor diye kiyamam öyle bir yutkundu ki cigerci kedisi gibi :)) , ama canim gitti ya o yüzden bi an once yapmak istedim

ılk 2 gun agzıma lokma koyamadım dogru duzgun bısey yıyomu dıye gunler gectı bana rahatlık geldı konustukca onla benımkı sankı tatılde rahatım dıyıp duruyo eslerımız o kadar sanslılarkı bazen dıyorumkı ne kadar ınce dusunuyorum benım dusundugum gıbı oda dusunuyomudur dıye Rabbım her daım kıymet bılenlerden eylesın hepımızı ama anladımkı rahat olma gerek yoksa o 5 ay gecmez bızeee

valla canım onu açabilmek kolay değil hamarat kızımız bence hadi ya inşallah ustada rahat eder canım :/

Kızlar bugün askerim bir şey dedi çok şaşırdım ya. Burada bir kaç tip var işte çok fazla aramayın kız arkadaş eş nişanlı sözlülerinizi işte sizin askerde olduğunuzu anlasınlar özlesinler değerinizi anlasınlar falan diyorlar dedi nasıl sinir oldum verdim veriştirdim Gerçi benim askerim en az 4 kere arıyor günde öyle diyorlar bana diyor ben o eziyeti ne sana ne kendime yaşatırım dedi canım yaaa

Coooooooook haklısın coooooooookkkkkkkkk

valla canım onu açabilmek kolay değil hamarat kızımız bence hadi ya inşallah ustada rahat eder canım :/
:) teşekkür ederim
Inşallahhhh canim , ustasi urfa
Yine de mesleğe göre is verirler ümidiyle rahatlıyorum.

Benim cevabım seninkinin 2-9 dk aramasınaydı ki

Beni 1 kerecik arıyo ama

Ya yemin törenine giderken neler götürmeliyim kızlaaaaaaaaaaaaar

Ben sevgili kitabi yapıyorum son iki sayfası kaldı nihihi

Benimkininde öyleymiş bi dirsek kadar mesafe yok diyor aramızda yatarken hey bende istiyorum demişmiydim acebe?

sonunda rahatladın sevindim

Çok sacma bi düşüncedeymis onu söyleyenler. ..
Ki aramayan da kendi bilir bizden cok onlarin aramaya ihtiyaçları oluyor çünkü

Ahahahh tmm gönderirim sana da aklın mi kaldi

ayyy, valla gider kafalarını kırarım onu diyenlerinnn

Ben sevgili kitabi yapıyorum son iki sayfası kaldı nihihi

ben de yaptım ben deee :) siparişimi verdim, beklemedeyim

Benimki öyle bişey yapsa varya 5 aylık askerliğini en az 1 sene burnundan getiririm

:) teşekkür ederim
Inşallahhhh canim , ustasi urfa
Yine de mesleğe göre is verirler ümidiyle rahatlıyorum.
öyle olur canım ustada askerlik böyle eğitim falan olmuyor tek şey nöbet olur oda işte atıyorum kütüphane sorumlusu yada valiz odası sorumlusu ki o candır bunun gibi sorumlular var onlar yaptığı görevler sayesinde nöbetleri düşer bi avantaj yani

Çok sacma bi düşüncedeymis onu söyleyenler. ..
Ki aramayan da kendi bilir bizden cok onlarin aramaya ihtiyaçları oluyor çünkü

sorma bende bugün verdim veriştirdim onların yok kıskanıyorlardır dedim

evet şükür daha iyiyim valla wcye bile telle gidiyodum ne yalan diyim ama 1 haftada 3 kılo verdım ıste bı o sıkıntım var

Ya ben ne yapsammmm off bilmiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…