354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ben dedim kapansin hesabin kiymetimizi abla geri don diye aynen öyle oldu

Vaaaaaaay benimkide facebooka resim atmis nerden bulmuşsa telefon
Az once 20dk konustuk gayet iyiyim o yuzden suanda :))

hıı gene azarı yedim ama büyük boss dan bende kapatacaktı kapattırmadım 19 dk konuştuk ankesörlüden nihahahah yaşasın kötülük

Kızlar mrb iyi akşamlar moraller nasıl bisiy sorucam askeriyeye su böreği gönderebilir miyim

Valla bilmiyom ki ben hiç :26:

Komutanı geç o kadar askerin içinde mecburen millete vermek zorunda kalacak o yüzden dedim ben
Ya öbürlerinin cani çekecek die gondermiim mi simdi samimi olduğu varsa yaninda versin amenna ama bütün koğuşu doyuramam ya 80 kişi yaninda samimi arkadaşlari varken yesin o da :119::119:

hıı gene azarı yedim ama büyük boss dan bende kapatacaktı kapattırmadım 19 dk konuştuk ankesörlüden nihahahah yaşasın kötülük

Bugün sadrce sabah konuştuk 40 dakkaydi ama yetmedi aksam aricam dedi ama aramadi tlf sirasi boş olmayinca beklemiyor beyimiz , sinir oldum ama napiim kendi bilir, bu sabah 1 de dolunay gerceklesti ,ben bu dolunaylardan piskolojikmen çok etkilenirim ki hiç şaşmaz aşırı gerginim ama bir yanim da umursama diyor :) neyse buralara nasil geldiim ben ya :) velhasil gonderilir ya nie gönderilmesin birşeyler göndermek istiyorum bennnn

Son düzenleme:

Bende kapattırmadım sırada bekliyorlar dedi ühühüh ağlarım ama dedim tamam hadi konuş dedi

Ya öbürlerinin cani çekecek die gondermiim mi simdi samimi olduğu varsa yaninda versin amenna ama bütün koğuşu doyuramam ya 80 kişi yaninda samimi arkadaşlari varken yesin o da :119::119:

Tembihle o zaman sürpriz falan yapma

Son düzenleme:
Boştular bugün güzel konuşmussunuz
Ama yinede günde bir kere uzun arayacağına 3 kere kısa kısa aramasını tercih ederim

Ama yinede günde bir kere uzun arayacağına 3 kere kısa kısa aramasını tercih ederim

biz de bugün 12dk + 12dk + 22dk + 20dk olmak üzere 4 sefer konuştuk

böyle çok daha güzel oluyo, sanki hiç askerde değilmiş ki

Bende kapattırmadım sırada bekliyorlar dedi ühühüh ağlarım ama dedim tamam hadi konuş dedi

Tembihle o zaman sürpriz falan yapma
Yok sürpriz yapmicam !çünkü burasi karisik anonslar da bazen duyulmuyor kargo paketin ya elime ulasmazsa falan diyor ya ondan haber veririm gonderince :)

Aslinda son üç gündür günde 2 kere arardi 40 dakkadan toplam 80 dakka konusurduk ama bu gece aramadi , sira vardi heralde , ilk zamanlar günde bir kere 40 dakka arıyordu. Bence de bu daha iyi çünkü kisa konusunca mrb nasilsin bugün sunu yaptim diip tlf kapatılıyor, uzun konusunca herseyi anlatiyor tek nefeste :))

Hakkaten ha konu neydii boşver dolunayı bana bak sen

Oooo çatal bicak hazir ana sana yok

İstiyom banane hemde bi tepsi dilim kesmez beni

La benimki boş olsada arayamıyor telefonun olduğu yerde değilmişmiş

La benimki en çok 19 dk konuştu bugün onun dışında günde 1 kere 2 ila 9 dk arasında değişir konuşmalarımız ama ağlacam ben hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Haha konu neydi konu şuydu sen o beni aradi konuştuk diince benim de aklima geldi aksam aricam dedi aramadı zaten gerginim beni iyice sinir etti demek istedim zaten gerginim cümlesini de dolunayla bağladım

Canım çarşı iznine çıkıp mi alsin diyorsun yani

Aynen canım :)
koğuşları kaç kişilik onu sorarsan ona göre yaparsın o zaman olur ama yakın arkadaşlarını alsın yesin pek olmaz :) illede göndermek istersen bize yemek getirmek yasaktı işte uyuşturucu şu bu durumlarına karşı üst devresine sorsun yemek gelmesi sıkıntı olur mu diye sıkıntı olmazsa koğuşa göre yaparsın :)

eee benimkide öyleeee

Haha konu neydi konu şuydu sen o beni aradi konuştuk diince benim de aklima geldi aksam aricam dedi aramadı zaten gerginim beni iyice sinir etti demek istedim zaten gerginim cümlesini de dolunayla bağladım

Haa bende yine jeton düşmedi sanırıımm

eee benimkide öyleeee

Bende sana kısa cevaplar vercem artıkın bunun gibi; ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…