Canim topikte alintila cvp yaz en son mesaj olsun ordan okiim :) mesela ben en son cvp yazdim selam söyle demis ya koptum ordaDurmamaya çalışıyorum işte az önce bişey daha okudum güldüm baya esas halini bulunca atacam sizde okuyun:)sağol canım herşey için
Genelde çaldırıyor o ben arıyorum. Ama çaldıracak kadarda kalmamış olabilir mi ki :S bilmiyorum o iyi olsunda ben durayım burda kendi kendime ne yapayım
kaçıncı sayfadaki bulabilir miyim okuyumda azcık güleyim yine
çok zor oluyor canım bende herşeyimi sadece eşimle paylaşırım o yüzden sadece eşim değil sırdaşım en yakın dostum da gittibende aramadığı geceler çok zor uyuyorum ama iyi olsun sağlıklı olsun yeter diyorum kartı bitti kantinde yoktu c.tesi herkes serbestken komutan onu seçmiş beraber iş yapmışlar arayamadı ama bugün 2 dk da olsa duydum ama işte kendimi neden aramadı diye değilde umarım iyidir diye teselli ediyorum eminim onlarda bizim sesimizi duymak için can atıyor ama şartlar zor bir süreç çok zor canım ama elbet biticek ne kadar az yara ile atlatırsak okadar iyi
vee şafaklar atarrr
Canim topikte alintila cvp yaz en son mesaj olsun ordan okiim :) mesela ben en son cvp yazdim selam söyle demis ya koptum orda
Rahat ol cancazim hersey yolunda
bıtanesı 824. sf canım dıgerı 831 tatlım.
Ben okudummmmmmmmm +18
Ama bir tane daha vardi rüyani anlattığın :) ikisine de cok güldüm: )
Benim de anilarim var ama ortalarda arada karisik bir halde :)) biraz önce birine denk geldim yine gözümün önüne geldi askerim :)
Amin canim ya , daha 10 gün geçti ama nasil özlemişim nasi nasik
Merhaba
Iyi olmaya çalışıyoruz sen nasilsin ??
bende aynen iyi olmaya çalışıyorum..o beni, ben onu düşünüp duruyoruz işte..yarın eğitimi başlıcak resmen..bugün daha rahat..yarın oda çok yorgun olur kesinlikle..((
Bul bakalim luna
Kizlar benim safak kac telefondan giriyorum goremiyorum
Ahahahhh süpersinay evet ya ama bılmıodum napım :26: dıgerı zaten tam bı şok halıydıdaha cok varda bunlar secmece bı defasında yolda yuruyoruz bıyerın onunden gecerken benımkı dedı kı bak hayatım burası cok unlu bı yer "gümüşkapı sauna". ben ne desem begenırsın "aaa tamam hayatım bızde kapılarımızıı burda yaptıralım" ya varya resmen yolda yere oturdu gulmekten bende bakıyoru ole bıyandan da dusunuyorum gumusten kapımı olurmus agır olur o nası acıcaz dıye:44: sonra bı baktım kocaman SAUNA yazıo
Ahahahhh süpersinama dalgınlık olur yaniiii
Bizdeki dalginlik da şöyle odu : bi gün eteğimini yirtmaci yirtildi popoma kadar yirtmac ,uzun etekdi ben de yirtmaci diktim açık diye , ama birkaç saat sonra yirtildi bi yerden iğne iplik aldik disarida halka açık bi wc vardi girdim orada diktim çıktım kapinin onunde iki genç erkek ve sevgilim, çıkar cikma wc önündeki o dalgin muhabbet şöyle oldu
O : nasıl aşkım yapabildin mi
Ben : eh ışte askim elimden geldiğince yapmaya çalıştım
O : noldu zorlandin mi (diip gülüyor ) !!!!!
Varin siz düşünün o iki gencin aklindan neler geçtiğini
bende aynen iyi olmaya çalışıyorum..o beni, ben onu düşünüp duruyoruz işte..yarın eğitimi başlıcak resmen..bugün daha rahat..yarın oda çok yorgun olur kesinlikle..((
Anaaaa az kalmisss sagol5 ay 3 gün, Şafak 153
Ahahahhh süpersinama dalgınlık olur yaniiii
Bizdeki dalginlik da şöyle odu : bi gün eteğimini yirtmaci yirtildi popoma kadar yirtmac ,uzun etekdi ben de yirtmaci diktim açık diye , ama birkaç saat sonra yirtildi bi yerden iğne iplik aldik disarida halka açık bi wc vardi girdim orada diktim çıktım kapinin onunde iki genç erkek ve sevgilim, çıkar cikma wc önündeki o dalgin muhabbet şöyle oldu
O : nasıl aşkım yapabildin mi
Ben : eh ışte askim elimden geldiğince yapmaya çalıştım
O : noldu zorlandin mi (diip gülüyor ) !!!!!
Varin siz düşünün o iki gencin aklindan neler geçtiğini
Bizde daha cok var da aceleyle kestirip anlattim :)
düşünüyorum düşünüyırum, sanırım ben daha hiç rezil olmadım sevgilimehiçbişey gelmiyo aklıma
düşünüyorum düşünüyırum, sanırım ben daha hiç rezil olmadım sevgilimehiçbişey gelmiyo aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?