354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Canim topikte alintila cvp yaz en son mesaj olsun ordan okiim :) mesela ben en son cvp yazdim selam söyle demis ya koptum orda
Rahat ol cancazim hersey yolunda

Evet onlarda serbest bıraktıklarında gittikleri yerde telefon olmuyomuş aramıyorum demişti hatta trip atmaya kalktım gülelim diye :) iyidir inşallah kafamı koyuyom uyuyorum demişti zaten o kadar yorgunluğa nasıl dayansın ki kıyamamm bide gelince de koşturup duracaz benim ayaklarım ne zaman dinlenecek dediydi

Canim topikte alintila cvp yaz en son mesaj olsun ordan okiim :) mesela ben en son cvp yazdim selam söyle demis ya koptum orda
Rahat ol cancazim hersey yolunda

Tamam canım bulayımda bi alıntılayacam bi sürü sayfa arasında kayboldum şu an
bıtanesı 824. sf canım dıgerı 831 tatlım.

Sağol canımmm zahmet verdim hemen okuyorum

Son düzenleme:

ay evet ya ama bılmıodum napım :26: dıgerı zaten tam bı şok halıydı daha cok varda bunlar secmece bı defasında yolda yuruyoruz bıyerın onunden gecerken benımkı dedı kı bak hayatım burası cok unlu bı yer "gümüşkapı sauna". ben ne desem begenırsın "aaa tamam hayatım bızde kapılarımızıı burda yaptıralım" ya varya resmen yolda yere oturdu gulmekten bende bakıyoru ole bıyandan da dusunuyorum gumusten kapımı olurmus agır olur o nası acıcaz dıye:44: sonra bı baktım kocaman SAUNA yazıo

Bul bakalim luna
Kizlar benim safak kac telefondan giriyorum goremiyorum

Ahahahhh süpersin ama dalgınlık olur yaniiii
Bizdeki dalginlik da şöyle odu : bi gün eteğimini yirtmaci yirtildi popoma kadar yirtmac ,uzun etekdi ben de yirtmaci diktim açık diye , ama birkaç saat sonra yirtildi bi yerden iğne iplik aldik disarida halka açık bi wc vardi girdim orada diktim çıktım kapinin onunde iki genç erkek ve sevgilim, çıkar cikma wc önündeki o dalgin muhabbet şöyle oldu
O : nasıl aşkım yapabildin mi
Ben : eh ışte askim elimden geldiğince yapmaya çalıştım
O : noldu zorlandin mi (diip gülüyor ) !!!!!

Varin siz düşünün o iki gencin aklindan neler geçtiğini

düşünüyorum düşünüyırum, sanırım ben daha hiç rezil olmadım sevgilime hiçbişey gelmiyo aklıma

bende aynen iyi olmaya çalışıyorum..o beni, ben onu düşünüp duruyoruz işte..yarın eğitimi başlıcak resmen..bugün daha rahat..yarın oda çok yorgun olur kesinlikle..((

Benimki her gun ayakta her gun yoruluyor her gün egitim zulüm gibi yaa Allah sabir versin hepimize, askerlerimize de güç kuvvet sagkik sihhat huzur .....

Ay iyi geceler dedim cikamadim bi türlü :)) optum hepinizi

ahahahhaah valla super guldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…