Kütahyaya gel gezelim senle
Bu çok daha mantıklı galibaEskişehire gel gezelim senle
Bu çok daha mantıklı galiba
Bencede kütahyada sevgi yolunu 2 kere turlarız biter eskişehir öylemi
Değil tabi ama ben burda konaklarda hisarda gezdiririm yine
ıyı akşamlar yakışıklı askerlerın güzel yarenleri
ne demek her zaman :) burda askeri kütahyada olan kimdi yaSağol canım
Geçen hafta pazartesi ptt kargo ile gönderdiğim mektubum çarşamba kastamonuda perşembe ise askerimdeydi aklında olsun artık ptt kargoyla gönder bence
İnşallah en kısa zamanda ulaşır askerine :)))benim cuma gönderdiğim mektup, cumartesi tekirdağa gitti, ama hala kendisine gidemedi. bakalım bugün gönderdiklerimin akıbeti ne olacak?:44:
Sen beni takmadın (özel mesajda) ama yinede sana da iyi akşamlar pembe dizi
(Aşırı trip içerir! )
Ben varıııııııııııııııım, biz varıııııııııııııııııııız
Bende az önce fena hüzünlendim hem ailemden uzak hem sevgilimden uzak asıl kimsesiz kalan benim ulan
ıyı akşamlar yakışıklı askerlerın güzel yarenleri
Oyy maşallaaahbenim cuma gönderdiğim mektup, cumartesi tekirdağa gitti, ama hala kendisine gidemedi. bakalım bugün gönderdiklerimin akıbeti ne olacak?:44:
Sessiiiiiiiiz ve sümüklü sümüüüüüüüüklütribini yesinler senin
Küçük bır kızzz çocukuuu ağlıyor sessizz sessizzzzz :85::85:
iyi akşamlar pink nörüyon:)
Canım mektup ulaşacakmış ama ben illede sürpriz olsun diye beklediğimden normalde perşembe alabilirmiş ama salıya kaldı komutanına sormuş yarın gidip pttden alırsın demiş salı perşembe açıkmış ptt seninki ne alemde
canım, senin mektubun ulaşabildi mi askerine? :26:
babam kıbrısta askerlik yapmış askerimde oraya gidicek durum öyle olunca askerlik anıları kaçınılmaz oluyootesadüfe bak kayınpeder damat aynı yerde askerlikk
benim cuma gönderdiğim mektup, cumartesi tekirdağa gitti, ama hala kendisine gidemedi. bakalım bugün gönderdiklerimin akıbeti ne olacak?:44:
Canım mektup ulaşacakmış ama ben illede sürpriz olsun diye beklediğimden normalde perşembe alabilirmiş ama salıya kaldı komutanına sormuş yarın gidip pttden alırsın demiş salı perşembe açıkmış ptt seninki ne alemde
Hoş tesadüf olmuş
Hemen bilgilendireyim banada öyle oldu yarın sabah beşiktepe şubesine gider canım beşiktepe şubesi salı perşembe açık olduğundan kaynaklı bir durum :) yani pazartesi sabah göndersek salı orada olur rahat yada salı gönderip en geç perşembe orada olur öyle ayarlamalar yapmak lazım artık
hımmm, o zaman benim bugün gönderdiklerimi de yarın alabilir mi ki :44: hepsini toptan alsın yarın, ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?