- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Hadi ya yani zor görev falan vermiyorlar demi , ahh Allah razı olsun canim ya içime su serptin :)
olmaz bişi olmaz, korkmaaa, belge verilecektir, öyle bişey okumuştum ben bi yerlerde
Eee o belge ne işe yarar ,
Ya ben cok kızınca o da tmm ismimi sildiricem dedinapacagimi sasirdim
ayy bennuuuu...bi keep cool ol ya..bi silkelennn..bi mutlu oll..:)))
taktir belgesi alıyo işte..afferim oğlum iyi yaptın bunu diye, bi kağıt üstünde ismi yazıo..
kısa dönem askerlere küçük iş yaptırırlar, hayati tehlikesi olan işler değil..
onlara zaten 'poşet' deniyor..hemen bitecek askerlikleri diye..
biz subaylık yüzünden yırttık..ama bak..dağda aç kalmalar, tonla sınavlar..felan filan..tamam ziyaret ediyorum, bolca konuşuyoruz, rahat vs. ama böyle durumlarda anormal durumlar yani...
gitme işte cocuğun üstüne..aşk ver sadece..hep iyi davranmaya çalış.huzur vermelisin daima, kafası kesilmiş tavuk gibi stres yaparsan, onunda kafası karışır..:) ..yazık bide cocuk sildrcekmiş adını..tövbe..sildiremez ayrıca..komutan ne diyosa o..
Walla iyim keske sabah sorsaymisim , sabahtan beri düşüne düşüne mahvolmustum , şükür rahatladim ya , o degilde bir ton laf saydim ya ona :) alttan alicam diye daha napmadi ki ay gözümün önüne geldi ,sssttt sus sus duymasin
Alla seni
gelin birlikte puzzle yapalım
pişşşttt, keyfin nasıl olduu? azıcık yatıştınnn mııı :26:
Kuzuu senle bi ordan bi burdan konusuyoruz başım döndü
gelin birlikte puzzle yapalım
Yapalım bebeğim nasıl yapacağızz
Kııızlar Kastamonu-Ankara 2 mart 17.30 biletimi aldım
21.45' de Ankara'da olacağım inşallah amaa o gece ankarada arkadaşımda mı kalsam yoksa binsem otobüse Eskişehire mi dönsem karar veremedim:26:
Hayırlı olsun canım güle güle geçsin inşallah zamanınız eğer okul sorun olmayacaksa arkadaşında kal bence
Yapalım bebeğim nasıl yapacağızz
Kııızlar Kastamonu-Ankara 2 mart 17.30 biletimi aldım
21.45' de Ankara'da olacağım inşallah amaa o gece ankarada arkadaşımda mı kalsam yoksa binsem otobüse Eskişehire mi dönsem karar veremedim:26:
neden 2 mart :26:
2 mart pazar günü onunda akşam 5 e kadar teslim olması gerek o yüzdeen 2 mart
Gece Eskişehire döndüğümde saat 1 olacak ama sağ olsun benimkinin yakın bi arkadaşı beni alıp yurduma bırakacak
Aaaaaaaaaay ne yapsam
seninki nerden nereye gidiyordu? sen nerdeydin :26:yemin törenine gitmeyecek misin?
Bilemedim ki bence geceye kalma ya :s ankaradaki arkadaşın güvenilir ise ondan kal :26:
1 tane değil birsürü arkadaşım var hepside liseden arkadaşım ama işte hiç durmadan direkt Eskişehire gelsem yatağıma mı yatsam o 3 günün yorgunluğu çok fena olacak çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?