354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Eee o belge ne işe yarar ,
Ya ben cok kızınca o da tmm ismimi sildiricem dedi napacagimi sasirdim

ayy bennuuuu...bi keep cool ol ya..bi silkelennn..bi mutlu oll..:)))

taktir belgesi alıyo işte..afferim oğlum iyi yaptın bunu diye, bi kağıt üstünde ismi yazıo..
kısa dönem askerlere küçük iş yaptırırlar, hayati tehlikesi olan işler değil..

onlara zaten 'poşet' deniyor..hemen bitecek askerlikleri diye..

biz subaylık yüzünden yırttık..ama bak..dağda aç kalmalar, tonla sınavlar..felan filan..tamam ziyaret ediyorum, bolca konuşuyoruz, rahat vs. ama böyle durumlarda anormal durumlar yani...

gitme işte cocuğun üstüne..aşk ver sadece..hep iyi davranmaya çalış.huzur vermelisin daima, kafası kesilmiş tavuk gibi stres yaparsan, onunda kafası karışır..:)..yazık bide cocuk sildrcekmiş adını..tövbe..sildiremez ayrıca..komutan ne diyosa o..

Yok benim korkum acemilik değildi, usta birligi urfada , urfa suriye sınır birsey olur da onu gönderirseler diye korktum , aman boşver önceden yaptığı birşey için kizamamistim bu onun yerine gecti

Alla seni

gelin birlikte puzzle yapalım

Yapalım bebeğim nasıl yapacağızz

Kııızlar Kastamonu-Ankara 2 mart 17.30 biletimi aldım
21.45' de Ankara'da olacağım inşallah amaa o gece ankarada arkadaşımda mı kalsam yoksa binsem otobüse Eskişehire mi dönsem karar veremedim:26:

Hayırlı olsun canım güle güle geçsin inşallah zamanınız eğer okul sorun olmayacaksa arkadaşında kal bence

Hayırlı olsun canım güle güle geçsin inşallah zamanınız eğer okul sorun olmayacaksa arkadaşında kal bence

Gece Eskişehire döndüğümde saat 1 olacak ama sağ olsun benimkinin yakın bi arkadaşı beni alıp yurduma bırakacak
Aaaaaaaaaay ne yapsam

neden 2 mart :26:

seninki nerden nereye gidiyordu? sen nerdeydin :26: yemin törenine gitmeyecek misin?

Kastamonu şırnak
Ben Eskişehirdeyim
Yemin törenine gidiyoruuuuuuum işte 28 şubat gecesi ve 1 mart gecesi orada kalacağım 2 mart aksam 5 de döneceğim

Bilemedim ki bence geceye kalma ya :s ankaradaki arkadaşın güvenilir ise ondan kal :26:

1 tane değil birsürü arkadaşım var hepside liseden arkadaşım ama işte hiç durmadan direkt Eskişehire gelsem yatağıma mı yatsam o 3 günün yorgunluğu çok fena olacak çünkü

1 tane değil birsürü arkadaşım var hepside liseden arkadaşım ama işte hiç durmadan direkt Eskişehire gelsem yatağıma mı yatsam o 3 günün yorgunluğu çok fena olacak çünkü

Valla sen bilirsin canım o zaman:) direk giden yokmuydu eskişehire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…