Valla sen bilirsin canım o zaman:) direk giden yokmuydu eskişehire
Kastamonu şırnak
Ben Eskişehirdeyim
Yemin törenine gidiyoruuuuuuum işte 28 şubat gecesi ve 1 mart gecesi orada kalacağım 2 mart aksam 5 de döneceğim
selamlar. ay bende gıremedım ne zamandır. aynı bende hersey mısafır falan derken gıremedım. askerımle hergun konusuyoruz cok sukur ama hasta bıraz bugun ıstırahat vermısler:) sen neler yapıyosun sinre ıyıdır ınsallah hersey
Olsa neden sürüneyim
selamlar. ay bende gıremedım ne zamandır. aynı bende hersey mısafır falan derken gıremedım. askerımle hergun konusuyoruz cok sukur ama hasta bıraz bugun ıstırahat vermısler:) sen neler yapıyosun sinre ıyıdır ınsallah hersey
Yok artıkheee tamamm tamam şimdi olduu
ben seni 2 mart 17.30da oraya gidiyosun sandım da, ondan anlam veremediydimm
eyi o vakit :) sağına soluna dikkat et çok giderken. Vardığında da yaz burayaPP
kızlar iyi akşamlar nasılsınızzz
Yok artık
Gece otobüs yolculuğuna gayet alışkınım zira geçen sene memlekete otobüsle giderdim akşam 8 den sabah 8 e kadar yani gece yolculuğu yapardım hep gidip gelirken
Yazarım tabi ama daha 6 gün var pazara
Hemen uğurladın beni girmeyeyim bari topiğe
kızlar iyi akşamlar nasılsınızzz
İyi akşamlar canım. Avatarım gibiyim :) sen nasılsın
Açız aaaaaaaaaaç sen anlamazsın fit yaren
Sen nasılsın ay nasıl soğudu bugün hava değil mi birden üşüdüm bugün çok
La manyak ben giremezsem diye abla nasihati ettim azıcık
kıyamam valla anlayamıcam canım kilo almak için 1.5 ekmek yiyenlerdenim(( evet buz kesti ama zaten eskişehirin mevsim normali bu diğer ılık hava anormaldi
ayyyy lunamoon güldürdün gene beni 2 dk avatarım gibi dedi yaa :)))))))) hayırdır neyin var bende iyiyim şükür eşim aramadı onu bekliyorum
Güldürebildiysem ne mutlu bana :))
Benimki beni sinir etti de törene gitmemeyi düşünüyorum şu anBakayım sabah ararsa ve düzgün bişeyler derse gidecem. Yoksa biletleri geri verecez. Hatta annem daha beterini yap dedi ama neyse
Bırak mı dedi yoksa
Siz nişanlımısınız sözlümüsünüz sevgilimisiniz ben bilmiyorum tam
Ay biliyorum geçtiğimiz günler hiç olmaması gerektiği gibiydi
Sende kilo mu almaya çalışıyorsun hey Allahım herkesin ayrı derdi var
Off gittiğimde hava soğuk bütün güzelliğimi mont mu kapatacak ühühü o kadarda üst baş aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?