354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kastamonu şırnak
Ben Eskişehirdeyim
Yemin törenine gidiyoruuuuuuum işte 28 şubat gecesi ve 1 mart gecesi orada kalacağım 2 mart aksam 5 de döneceğim

heee tamamm tamam şimdi olduu

ben seni 2 mart 17.30da oraya gidiyosun sandım da, ondan anlam veremediydimm

iyiyim bende canım bizde her akşam konuşuyoruz bu akşam aramadı ama hala bekliyorum benim eşimde hastaydı canım am iyileşti şükür üzme kendini canım dicem ama ne mümkün

iyiyim bende şükür canım bizde her akşam knuşuyoruz çok şükür bu akşam henüz aramadı bekliyorum ayyy hasta oldukları zaman çok kötü oluyor yaaa

heee tamamm tamam şimdi olduu

ben seni 2 mart 17.30da oraya gidiyosun sandım da, ondan anlam veremediydimm
Yok artık

eyi o vakit :) sağına soluna dikkat et çok giderken. Vardığında da yaz buraya PP

Gece otobüs yolculuğuna gayet alışkınım zira geçen sene memlekete otobüsle giderdim akşam 8 den sabah 8 e kadar yani gece yolculuğu yapardım hep gidip gelirken
Yazarım tabi ama daha 6 gün var pazara
Hemen uğurladın beni girmeyeyim bari topiğe

La manyak ben giremezsem diye abla nasihati ettim azıcık

Açız aaaaaaaaaaç sen anlamazsın fit yaren
Sen nasılsın ay nasıl soğudu bugün hava değil mi birden üşüdüm bugün çok

kıyamam valla anlayamıcam canım kilo almak için 1.5 ekmek yiyenlerdenim (( evet buz kesti ama zaten eskişehirin mevsim normali bu diğer ılık hava anormaldi

kıyamam valla anlayamıcam canım kilo almak için 1.5 ekmek yiyenlerdenim (( evet buz kesti ama zaten eskişehirin mevsim normali bu diğer ılık hava anormaldi

Ay biliyorum geçtiğimiz günler hiç olmaması gerektiği gibiydi
Sende kilo mu almaya çalışıyorsun hey Allahım herkesin ayrı derdi var

ayyyy lunamoon güldürdün gene beni 2 dk avatarım gibi dedi yaa :)))))))) hayırdır neyin var bende iyiyim şükür eşim aramadı onu bekliyorum

Güldürebildiysem ne mutlu bana :))
Benimki beni sinir etti de törene gitmemeyi düşünüyorum şu an Bakayım sabah ararsa ve düzgün bişeyler derse gidecem. Yoksa biletleri geri verecez. Hatta annem daha beterini yap dedi ama neyse

Bırak mı dedi yoksa
Siz nişanlımısınız sözlümüsünüz sevgilimisiniz ben bilmiyorum tam

Off gittiğimde hava soğuk bütün güzelliğimi mont mu kapatacak ühühü o kadarda üst baş aldım

Ay biliyorum geçtiğimiz günler hiç olmaması gerektiği gibiydi
Sende kilo mu almaya çalışıyorsun hey Allahım herkesin ayrı derdi var

aynen öyle evlendiğimde 47 kiloydum nasıl uğraştım kilo alayım diye ama yok çocukkende doktor doktor gezdirdiler zaten kilo almıyorum diye neyseki evlenince aldım şimdi 58 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…