354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

bu derece kızacağın nolduki canım yaaa sonra pişman olursun o günü beraber yaşamadık diye

Evet aynen öyle dedi :)
Nişanlıyız canım da nişanlandığımdan beri herşey daha kötü oldu malesef
Ona bırak demesi kolay o babanla nişanlıyken bırak deseler bırakırmıymış sor bakalım
İyi düşün iyi olsun dua et canını sıkma

aynen öyle evlendiğimde 47 kiloydum nasıl uğraştım kilo alayım diye ama yok çocukkende doktor doktor gezdirdiler zaten kilo almıyorum diye neyseki evlenince aldım şimdi 58 kiloyum
Ooo güzel almışsın 58 tabi boyunu bilmiyorum ama :)
erees ben hiç bişey almadım. Bu kilodayken ne alıcam be keşke 36 beden pantolonuma girebilseydim

Ben senden 10 kilo zayıfım ya zaten
Ama giydiklerim nedense beni fitmişim gibi gösterdi anlayamadım

Uyuz lan ne alaka daha geçen gün 66 değil miydin bende 67'yim işte fotonu çekip koysana bakalım öylemiymiş gerçekten PP

yolunu uzatma imkanın var mı, mesela başka bi yere git ordan askerin neredeyse oraya bilet al. Tabi önceden al indiğin yerde değil
istanbuldayım, tekirdağda o da, 2,5 saatlik yol zaten. hayraboluda birliği, en iyi ihtimalle sabah 6:45'e malkaraya buldum bilet malkardan hayrabolu 40 dkymış. Tam tören saatinde orada olacağım yani en iyi ihtimalle. Törene yarım saat kala da içeri almıyolar kimseyi diyolar ama napalım artık.

Uyuz lan ne alaka daha geçen gün 66 değil miydin bende 67'yim işte fotonu çekip koysana bakalım öylemiymiş gerçekten PP

Diyorsun ya bu kiloyla ne alayım diye bende diyorum ki bende senden çok farklı değilim ama bi an heves ettim aldım
Ordaki 10 kilo zayıfım kinayeydi yani
Ben daha asker kitabını koyamadım sen inceledinmi kitabı he

Yok işte pazar orda olması gerekiyormuş. Cumada 1 e kadar çıkması lazımmış acemilikten. Ondan sonra gidecekmiş işte yol izni sayılıyor

hııımm anladım canım evci izninde ailesiyle olucak yaniii kötü bir durum olmuş ama bunu sana nasıl sölediğide önemli canım ya

Diyorsun ya bu kiloyla ne alayım diye bende diyorum ki bende senden çok farklı değilim ama bi an heves ettim aldım
Ordaki 10 kilo zayıfım kinayeydi yani
Ben daha asker kitabını koyamadım sen inceledinmi kitabı he

benim jetonum hiç düşmüyor zaten ya (((((((((((((((

hıı arka kapağı çok tatlı yapmışım ayrıca nereye koyacam be kitabı büyük ihtimal vermeyecem bile küstüm işte yaaaaaaaaaaaaa ağlayazammmmmmmmmmmmm

Ver de utansın uyuzun

Askere gitmeden önce yeterince gönlünü yapmıştı zaten onların. Yine beni harcamıştı. Ve yine harcıyor işte......:85::85:

hımm doğruu.. hatırladım o mevzuları... :26:

ne diyim kuzum yaa, inşallah gönlündn geçtiği gibi olur :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…