Canım zaten ustaları belli yani gittiği yerdede zor görev vermezler bizimkilere malum poşetlik durum söz konusu :) Bizim bi arkadaşımız yazılımcıydı askerde yazılım yaptı diye belge vermişlerdi üzerine 10 gün önce gönderdiler :) yani toplasın toplayaabildiği başarı belgesi engel olma :)
Nabersiniz kızlar
atacam kendimi bi yerden az kaldı http://img1.loadtr.com/k-352519-kafasını_duvara_vuran_smiley.gif
Askerim törenden sonra birlikte ankaraya gidelim dedi. Bende istemedim. Bugün aradı. Ailesi ile geleceklermiş bizimle. Şimdide annem beni daraltıyor. Ben birlikte zaman geçirelim diye uğraşırken, sülalecek oturacaz öylenedeeeennnnnn
Askerim törenden sonra birlikte ankaraya gidelim dedi. Bende istemedim. Bugün aradı. Ailesi ile geleceklermiş bizimle. Şimdide annem beni daraltıyor. Ben birlikte zaman geçirelim diye uğraşırken, sülalecek oturacaz öyle
hımm aynı bızdede ya mecbur ıdare etcen etcezz yapcak bısı yok
atacam kendimi bi yerden az kaldı http://img1.loadtr.com/k-352519-kafasını_duvara_vuran_smiley.gif
Ah canım nolacak senin bu halin üzülüyorum ben de
laaaaaa bız burda daha cok askerız heeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bilmiyorumkineyse boşver beni üzülme ya gel geyik yapalım
Hem kınasana beni sen yarım ekmek tost yedim bu saatte :18:
Valla ne diyim sinirlilik haliyle yemişsin
Bir daha yaparsan o tost hazırlayan parmaklarını kırarız
Tereyağlı erişte olsa ne yerdim bende heeeeeeeeee
Benim mutfağım yok o nolacakaslında peynirli makarna yapacaktım da yoktu gene bu makarna da ben istediğim zaman bitecek zamanları buluyo he
Hişşş cozutakmı azıcık mutfağı talan edesim var şu an
he öyleyiz kıymet bilende yok iki gündür seni seviyorum da demedi bana oh valla
Benim mutfağım yok o nolacak
Yeme bir şey artık DOMBİLİ
benımkıdee sonra ses tonumu degstım baktım dıoo kuzu kuzu
Kader utansın be
Daha bana demez gelene kadar bişey
Benim nisanlim 6 subatta gitti uzun dönem safagimiz basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?