- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Kahve, kizil kahve ,kahve kizil
Anlatabildim mi ki ya
Bu hazirliklarimin son asamasi olacak digerlerini hallettimm :))
iyiyim bende şükür canım bizde her akşam knuşuyoruz çok şükür bu akşam henüz aramadı bekliyorumayyy hasta oldukları zaman çok kötü oluyor yaaa
Aaay eklenmiyo bi turluuuu ofanladım sayılır eklersin resim görürürüz erescim
Aaay eklenmiyo bi turluuuu of
Buara cumleten selamlar kızlar nasılsınız :)
Sağolasın
Hani direkt kan bağı olmasada akrabadan öte insanlar vardır ya heh o ölen amca erkek arkadaşım için öyleydi oğullarıyla arkadaştı oğullarının biriyle erkek arkadasımın akrabası evliydi her eskişehirspor maçı olduğunda yani her haftasonu o amcanın evinde toplanırlar maç seyrederlerdi amca erkek arkadasımı kendi ogullarından ayırmazdı ve melek gibi bir insandı...ben 1.5 yıldır tanımama ragmen öyle üzüldüm ki vefatına erkek arkadasımın nasıl üzüldüğünü düşünemiyorum babası gibi severdi çünkü ah ah mekanı cennet olsun adamın ruhuna kastamonulardan bile yasin nasipmiş ne bereketli adammış maşallah
selam canım azcık dişim ağrıyor sen nasılsın?
Yariiin eveet ay bilmemki bakariz ben dahaa asker kitabini yuklyemedim hata veriyorYarın değilmiydi randevun senin resmini isteriz
tekrardan Rabbim rahmet eylesin kabrini nurlandırsın inşallah başınız sağolsun canım
Yariiin eveet ay bilmemki bakariz ben dahaa asker kitabini yuklyemedim hata veriyor
Amin sagolasin
alahallah hangi int tarayıcısını kullanıyorsun canım ?
Chrome kullaniyorumm
Ay benimki aradi dersteydim acamadim of
ya erees hiç rahat değilim ben :85::85:
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
iyi akşamlar imuti iyilik sağol sen nasılsın :)
İdare eder sen nasilsiin
Çok yorgunum kızlar yaa, sabahtan beri dışarlardayım. Önce dersane sonra okul
Kolumu kaldıracak halim kalmadı. Sizlere de bi bakayım dedim. Her şey yolundadır umarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?