354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Milliyethaber paylaşmış şırnakta çatışma çıkmış of of of of offfffff of

Hadi ya yani zor görev falan vermiyorlar demi , ahh Allah razı olsun canim ya içime su serptin :)

Canım zaten ustaları belli yani gittiği yerdede zor görev vermezler bizimkilere malum poşetlik durum söz konusu :) Bizim bi arkadaşımız yazılımcıydı askerde yazılım yaptı diye belge vermişlerdi üzerine 10 gün önce gönderdiler :) yani toplasın toplayaabildiği başarı belgesi engel olma :)

Hadi ya yani zor görev falan vermiyorlar demi , ahh Allah razı olsun canim ya içime su serptin :)

Bak yönetmelikte ne yazıyor vereceklerini sanmıyorum ama
Olağanüstü gayret ve çalışmaları sonucu eğitim, atış, spor, bakım ve benzeri idarî ve lojistik hizmetlerde; ayrıca üstün cesaret ve feragat nakdi ödülü kapsamına girmeyen iç güvenlik ve terörle mücadele hizmetleri ile adlî ve mülkî görevlerde; bulundukları kıt'a, karargâh ve askerî kurumlarda emsallerine nispetle üstün başarı sağlayanlara;

a) Genelkurmay Başkanı, Millî Savunma Bakanı ve İçişleri Bakanı onayı ile kıdemli albay aylığının beş katı tutarında,

b) Kuvvet komutanları, Jandarma Genel Komutanı, Sahil Güvenlik Komutanı ve Genelkurmay Başkanlığına doğrudan bağlı personel için Genelkurmay II nci Başkanı'nın onayı ile kıdemli albay aylığının bir katından, üç katına kadar,

c) Orgeneral/oramiralden, tuğgeneral ve tuğamiral seviyesine kadar olan kıt'a komutanları ile kurum ve karargâh amirlerinin onayı ile kıdemli albay aylığının;

(1) Orgeneral/oramiraller tarafından bir katından, iki buçuk katına kadar,

(2) Korgeneral/koramiraller tarafından bir katından, iki katına kadar,

(3) Tümgeneral/tümamiraller tarafından bir katından, bir buçuk katına kadar,

(4) Tuğgeneral/tuğamiraller tarafından bir katı tutarında

üstün hizmet ödülü verilir.

(Değişik cümle: 10/12/2010-27785 S.R.G. Yön./1.md.) Üstün hizmet ödülünün verilmesinde, genel mevcutlar esas alınır. Bu miktar, subayların % 5 ini; astsubayların % 3 ünü; uzman jandarma ve uzman erbaşların % 1,5 unu; erbaş ve erlerin % 1 ini geçemez.

selaaaaaam kızçeler nasılsınız?

benimki 14 şubat ve 17 şubatta gönderdiğim mektupları alabilmiş bugün nihayet

selaaaaaam kızçeler nasılsınız?

benimki 14 şubat ve 17 şubatta gönderdiğim mektupları alabilmiş bugün nihayet

Yuuuh bee

Ay benim mektubum açılmamış kargo paketi olduğu için
Geçen haftada kitap göndermiştim komutan herkesin paketlerini açmış benimkine al git demiş açmamış

Kuaför randevumu aldım yarınaaaaaaaaaaa
Ay inşallah istediğim gibi olur benimki sevmiyor saçımı boyamamı ama umarım beğenir boyatacağımdan haberi de yok yazık

Hazırlıklar başlamış hangi renge boyatıyorsun:)

Yuhh değil, en kısa zamanda ulaştı aslında askeriye ptt'sine :) ama bizimkilerin birliğindeki ptt sadece salı-perşembe açık. benimkisi ilk salı gittiğinde kimliği olmadığı için teslim etmemişler. sonra perşembe günü hep eğitim olduğu için pttye uğrayamamış bile. işte ancak bugün alabildi gidip

ohhhh haydi bakalımm, hazırlıkla başlasınnn :115::115::115::115:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…